αγορά νέας τηλεόρασης

Χμμμμμ, με προβληματισες τωρα....... περιπου κανα διωρο σε καθημερινη βαση, αλλα ρε γαμωτο στα 560 ευρω δεν βρισκεις κατι αναλογο...

Μπα δεν το βλεπω. Δυο ωρες browsing και μια ωρα gaming ειναι επικινδυνο.

Δεν λειτουργούν αρθροιστικά μιας και οι στατικές εικόνες είναι διαφορετικές.

Κατά τη γνώμη μου με μια - δυο ώρες θέασης της ίδιας στατικής εικόνας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην έχει ρυθμιστεί σε κανένα Dynamic.

EDIT: Και μετά από gaming δε χρειάζονται 'χιόνια', αρκεί οτιδήποτε άλλο π.χ. κανονική θέαση τηλεοπτικού

Last edited:
Κοιτα, εχω σκεφτει να βαλω screensaver επισης να εχω τον browser μου ανοιχτο σε full screen και επειδη κατα το browsing δεν μενει κατι στατικο πανω απο 3 λεπτα (εννοω αν διαβαζεις κατι θα σκρολαρεις πιο κατω συνεπως αυτο δεν θεωρειται στατικη εικονα εεε?) ευελπιστω πως θα τα καταφερω...

Τωρα απο οσο εχω ψαξει κατι αξιολογο στις 46" σε LCD δεν υπαρχει παρα μονο κατι μοντελα με 50Hz και θεωρω πως τουλαχιστον πρεπει να ειναι 100Hz την σημερον ημερα!

Μια πολυ καλη περιπτωση θα ηταν η ΗΧ800 αλλα ακομα ειναι στο 1000 :(

Με τη χρήση που περιγράφεις δεν έχεις πρόβλημα, έχω κάνει και χειρότερα σε δυο plasma, αλλά επαναλαμβάνω ότι απαγορεύεται το dynamic.

Last edited:
Εννοεις το mode που θα βλεπω tv και ταινιες? Δηλαδη κατι σε Cinema ας πουμε?

Ακριβώς, το dynamic είναι παντελώς άχρηστο για οποιαδήποτε θέαση, κάνει μόνο για θέαση σε βεράντα κανένα μεσημέρι Ιουλίου και για demo σε ράφια υπερφωτισμένων καταστημάτων.

πάντως εβρισκόμενος σε μια αναζήτηση 32άρας lcd - 100hz για μονιτορ - τιβi βλέπω ότι θέλω 400-500ευρώ?!!!!!!!!!! για αυτή τη χορταστικότατη διάσταση. μάλλον θα αλλάξω λιγο το χώρο και θα κάνω την 42s30 (430 μου στοίχησε) μονιτορ gaming / tv - το avclub θα πάει στο φορητό και θα πάρω μια 50άρα g30/st30 στο καθιστικό όταν τις πετύχω σε καλό mood. ετσι κιαλλιώς με χαμηλομένες ρυθμίσεις του κανονικού παίζει τζάμι η s30. δεν μου παει να δώσω τοσα για 32άρα.

το mode cinema είναι το ιδανικό για ταινίες. στο dynamic βγάζει μάτι το πανελ.

jimmy στην τιβι μιλάμε για αναπαραγωγή στα 60fps (avisynth???) από το htpc. θέλω να ρίξω στην πάνυ ένα 60άρι με ifc μέγιστο να δώ τι γίνεται αλλά δεν έχω βρεί το χρόνο.

Φιλε Vas, ναι, εννοειται πως μιλαμε για 60fps και avisynth/SVP, αν και μου κανει κατι περιεργα τωρα τελευταια (δλδ βαζοντας ενα σκριπτακι στα 60fps με ffdshow και ενω ολα δουλευουν στο μεγιστο δυνατο, την επομενη μερα που θα ξαναπαιξω την ιδια ταινια/σηριαλ για τεστ βλεπω σπασιματα τα οποια δεν εβλεπα πριν!!!!!!!)WTF!!!!!

Να σου πω, εφοσον θα παιζω με avisynth λες να μπορω να δω και προς 46CX520 στα 50hz????????
Το ποδοσφαιρο το εχω συνηθισει καθως εδω και 6 σχεδον χρονια βλεπω στα 50Ηz.

Σφυρα οταν κανεις το τεστ...

Last edited:
Κοιτα, εχω σκεφτει να βαλω screensaver επισης να εχω τον browser μου ανοιχτο σε full screen και επειδη κατα το browsing δεν μενει κατι στατικο πανω απο 3 λεπτα (εννοω αν διαβαζεις κατι θα σκρολαρεις πιο κατω συνεπως αυτο δεν θεωρειται στατικη εικονα εεε?) ευελπιστω πως θα τα καταφερω...

Τωρα απο οσο εχω ψαξει κατι αξιολογο στις 46" σε LCD δεν υπαρχει παρα μονο κατι μοντελα με 50Hz και θεωρω πως τουλαχιστον πρεπει να ειναι 100Hz την σημερον ημερα!

Μια πολυ καλη περιπτωση θα ηταν η ΗΧ800 αλλα ακομα ειναι στο 1000 :(

Μένει στατικό το μενού του browser!
Εκτός κι αν το εξαφανήσεις όσο μπορείς προς τα πάνω ή κάθε 3 λεπτά κάνεις minimize!
Κι όλα αυτά για να πάρεις σόνει και καλά plasma έ?

Κανενα μενου δεν μενει στατικο εφοσον θα παιζω full screen.

Εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις σε αυτα τα λεφτα ε??

Ναι έχω να σου προτείνω να πας σε 46άρα LCD για να μην είσαι με το χρονόμετρο και μεσ'το άγχος στην αρχή. Το θέμα είναι να χαρείς τη τηλεόρασή σου.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, να χαρω την τηλεοραση μου!!!

Το θέμα είναι να χαρείς τη τηλεόρασή σου.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, το εχουμε αναγαγει σε επιστημη και χανουμε την ουσια!!!

Προσωπικά πιστεύω πως με βάση τη χρήση που θα κάνεις επιλέγεις LCD ή plasma.
Και μετά ψάχνεις το καλύτεο value for money στη τεχνολογία που επέλεξες.
Δε το λέω για σένα, δικαίωμά σου να επιλέγεις όπως θέλεις.