αγορά νέας τηλεόρασης

μια ερώτηση αφού θα δώσω που θα δώσω 600 αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω κ να πάρω την Samsung UE40D6100 LED?

τη Ε30Ε τη εχω παρει στη πεθερα εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο εικονα και χρωματα ,μιας και στη κατοχη μου εχω samsnug A956
για τα λεφτα της ειναι καλη

Το lag μετριέται ως προς οθόνη/τηλεόραση αναφοράς.

Αν η οθόνη αναφοράς δεν είναι crt (που έχουν μηδενικό lag) μπορει η μέτρηση να μην είναι σωστή.

καλησπερα και απο εμενα, ειμαι καινουριος χρηστης... ηθελα να κανω μια συντομη ερωτηση... σκοπευω στο αμεσο χρονικο διαστημα που μεσολαβει πριν τα χριστουγεννα να αγορασω την panasonic vt30 55''. μηπως ξερει καποιος να συμβουλευσει γενικως ποια ειναι η ιδανικη εποχη για αγορα καινουριας τηλεορασεως και αν ξερει αν και ποτε βγαινουν τιποτα προσφορες ειτε online ειτε σε καταστηματα..

ευχαριστω

Ιδανική εποχή δεν υπάρχει , εξαρτάται από τις προσφορές που υπάρχουν κάθε εποχή.

Αν έχεις μετρητά στην τσέπη με λίγο παζάρι μπορείς να πετύχεις τιμές 10% κάτω , αλλά και χωρίς μετρητά αν το παίξεις σκληρό καρύδι μπορείς να κατεβάσεις την τιμή και με αρκετές άτοκες δόσεις.

Οκ ωραιος ευχαριστω... απλα ελεγα μηπως λιγο πριν τα χριστουγεννα ειναι καλυτερα βγαινουν τπτ προσφορες... περαν του κλασσικου πλεον skroutz.gr

Υπέθεσα πως επειδή είναι 100Hz η E30, θα'χει και υψηλότερο lag.
Τελικά όμως έχει 20 ή 28ms?

Αν έχει μετρηθεί με σήμα 50Hz, θα μπορούσαν τα 20msec να ισχύουν. Τα 28msec δεν ταιριάζουν σε κάποιον από τους ρυθμούς ανανέωσης, με τους οποίους είναι συμβατή η τηλεόραση...

τελικά παιδιά πήγα κ παρήγγειλα τν samsung 40 ue0d5000... ελπίζω να μν έκανα λάθος επιλογή.....

αύριο θα μ έρθει... μπορώ να τν ακυρώσω... αλλά πιστεύω πως για τα λεφτά που δίνω καλή είναι... εσυ Κώστα τι λες?

Παιδία θα αγοράσω μια 3D μέχρι τις γιορτές. Γύρω στις 40".

Με απλά λόγια μεταξύ ποίων 2-3 επιλογών να κινηθώ?

Τα passive γυαλία τα προτείνετε? Είναι άνετα αλλά δε ξέρω σε ποιότητα.