Αγορά νέας TV 37''

polysot

New member
28 March 2010
20
Για το διαθέσιμο χώρο μου ήθελα να αγοράσω μία νέα τηλεόραση 37άρα. Σε λογική τιμή απ'ότι είδα περίπου 600 , αλλά συζητώ και για παραπάνω αν πρόκειται για κάτι πολύ εξαιρετικό.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
(Δεν την βιάζομαι μέχρι το καλοκαίρι).

Το μεγεθος αυτο ειναι εμπορικα αποτυχημενο γιατι με ελαχιστα παραπανω (και πολλες φορες με τα ιδια λεφτα) αγοραζεις 40"-42".

Έχω μόλις 95 εκατοστά διαθέσιμα οπότε μάλλον περιορίζομαι έως 37 άντε 40 το πολύ !!!

Αν μου δίνατε προτάσεις σε 37άρες και 40αρές μάλλον θα το βολέψω σε κάποιες περιπτώσεις...Ευχαριστώ...

Παιδιά πέτυχα αυτήν Τιμές Samsung LE37C630 37"

με 479

Τι λέτε;;;

Επίσης μία πλάσμα lg 40άρα αγνώστων λοιπών στοιχείων με 429

Last edited:
Είναι μοντέλο του 2010.Επίσης δεν διαθέτει ultra clear panel.Η D5000 πιθανότατα είναι καλύτερο μοντέλο.

Η LG πλασμα ειναι λογικα η 42PJ550...εχει πλατος 98.8 cm που απο οτι μας ειπες δεν χωραει.

H C630 ειναι ενα σχετικα μετριο μοντελο αλλα στα 479 ευρω σε LCD δεν ξερω αν θα βρεις και τιποτα καλυτερο.

Η LG πλασμα ειναι λογικα η 42PJ550...εχει πλατος 98.8 cm που απο οτι μας ειπες δεν χωραει.

H C630 ειναι ενα σχετικα μετριο μοντελο αλλα στα 479 ευρω σε LCD δεν ξερω αν θα βρεις και τιποτα καλυτερο.

Είχα διαβάσει στο φόρουμ για την C530 καλά λόγια οπότε υπέθεσα ότι η 630 θα είναι καλύτερη. Προφανώς αφορά την τιμή εεε;

Πράγματι στα 98 εκ δεν έχω χώρο δυστυχώς !!!
Μάλλον τότε θα περιμένω λίγο προς το καλοκαίρι να έρθουν οι νέες LG μπας και πέσουν οι τιμές και πάω στην καλύτερη
Samsung UE40D5000 40"

αν τη βρώ στα 500 περίπου...
Τι να πω όλο το καθυστερώ για καλύτερο μοντέλο και :Banane0:

Επίσης παρατηρώ ότι στις samsung δεν αναφέρουν χρόνο απόκρισης δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο;;;

Η C530 ηταν πολυ καλη για gaming λογω πολυ χαμηλου lag.

Δεν ειχε 100 Hz ομως για ποδοσφαιρο και σπορτ με γρηγορη κινηση.

Η C630 δεν εχει ultra clear panel που αυξανει την αντιθεση. Τετοιο εχει η C650.

Επίσης παρατηρώ ότι στις samsung δεν αναφέρουν χρόνο απόκρισης δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο;;;

Κανενα ρολο δεν παιζουν τα νουμερα , μην τα κοιτας καν. Οτι θελει δηλωνει ο καθενας.

Τελικά το αποφάσισα !!!
Πήρα την Samsung LE37C630 που την είδα από κοντά και μου άρεσε...
Ακολουθούν, από χτες οι ρυθμίσεις... Για εντυπώσεις γράφουμε μαζί με την c650;