Αγορα νεας TV 40''-42'' για υπνοδωματιο

Rm.Geko

Senior Member
28 August 2009
408
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα ψαχνω τηλεοραση για το υπνοδωματιο 40-42 ιντσες, η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 2-2,5 μετρα, χρηση αποκλειστικα για τηλεοπτικο σημα, smart TV 3D κτλ. δε με ενδιαφερουν τα εχω σε αλλη tv και μου φενονται αχρηστα και τα χρηματα που λεω να διαθεσω ειναι γυρω στα 400 ευρω.
Ψαχνω αποκλειστικα απο κοτσοβολο λογο δωσεων μεχρι τωρα εχω δει τις Samsung LE40D503 και Samsung UE40EH5000 απο αυτες τις δυο πια αξιζει περισσοτερο, εχετε να προτινετε κατι αλλο που να αξιζει να ανεβω στα χρηματα;:chinscratch:

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Για πιο λογο τι θεωρεις καλυτερη και τι αναλυση εχει? :chinscratch:.
Να σου πω την αληθεια εως τωρα εχω παρει δυο lcd και μια led με πλασμα δεν εχω πολυασχολειθει και εχω τους ενδιασμους μου...

Μη κολλάς στην ανάλυση. Για τηλεοπτικό μια χαρά είναι και μια HD ready. Σαν ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη από τις δυο πιο πάνω.

Ok θα τι παω να τι δω και αυτη απο κοντα, σε lcd απο τις δυο που εχω στο πρωτο post αν και ειναι 50Hz και οι δυο πια ειναι καλυτερη ;
Ειδα και την Samsung UE40EH6030 που εχει 200Hz αλλα ξεφευγω χωρις λογο μαλλον...

100 Hz είναι η EH6030. Αν βλέπεις αθλητικά προτίμησε την σε σχέση με τις άλλες δύο. H D503 είναι μοντέλο του 2011 και είναι αρκετά μέτρια, η EH5000 είναι καλύτερη.

Η D503 έχει πολύ χειρότερη εικόνα από την ΕΗ5000. Την είχε πάρει ένας ξάδερφος μου στα 359 ευρώ πριν αρκετό καιρό (είναι μοντέλο 2011) , τώρα πως γίνεται όσο παλιώνει να ακριβαίνει μόνο ο Κωτσόβολος το ξέρει.