Αγορά Nέας TV 46"

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,115
Λιβαδειά
Καλησπέρα σας!

Μιας και η παλιά μου Samsung LE40F86B (40") αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εικόνας
και ήχου αποφάσισα να μην την φτιάξω -προς το παρόν- και να πάω σε καινούρια!

Έχω καταλήξει στην 46 ιντσών Samsung F6500.

Είναι καλή τηλεόραση; Έχετε να μου προτείνεται ίσως κάτι καλύτερο από την F6500;

Θέλω ΜΟΝΟ 46 ιντσών και όχι μεγαλύτερη! Απόσταση θέασης 3 μέτρα. Max τα 1000 ευρώ.

Θέλω να κάνει τα πάντα (αν είναι δυνατών σε αυτά τα λεφτά!) και να έχει όσο το δυνατών μικρότερο πλαίσιο.

Ευχαριστώ πολύ, Άκης :smile:

Γιατί όχι μεγαλύτερη, ειδικά στα τρία μέτρα ? Η τηλεόραση καλή είναι πάντως.

Απλά δεν θέλω μεγαλύτερη!

Μια χαρά με κάλυπτε η 40άρα, απλά είπα να ανεβώ λίγο ποιο πάνω -bye-

Κοίτα καλύτερα την 50", αφού το budget το επιτρέπει. Σε μέγεθος δεν διαφέρουν πολύ με την 46".

Καλημέρα σε όλους!
Σε αναζήτηση 46'' κι εγώ για απόσταση θέασης περί των 2,5-2,7μ για χρήση κατά 80% για τηλεοπτικο σήμα (κυρίως μεσω digea) και το υπόλοιπο κάποιες σειρές/ταινίες (και HD) κατεβασμένες από το διαδίκτυο.
Αρκετά πιθανό είναι να "επεκταθώ" σύντομα και σε κάποια δορυφορικά πακέτα κυρίως για αθλητικά.

Έχω σχεδόν καταλήξει στην Samsung F6500 ωστόσο θα ήθελα την άποψή σας για την ποιότητα του τηλεοπτικού της σήματος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο μπορείς να δεις και κάποιες plasma στις 50".

Re: Απάντηση: Αγορά Nέας TV 46"

Είναι φωτεινός ο χώρος αλλά και γενικά δεν θα ήθελα να παω σε plasma.

Όπως ανέφερα και προηγουμένως, είμαι ζεστός για την F6500 και σαν αουτσάιντερ βλέπω την w805 (για την ακρίβεια δεν μπορώ να αντιληφθώ τις διαφορές τους για να δώσω τα παραπάνω λεφτά της sony...)

Λόγω των σχετικών απλών απαιτήσεών μας, πρωτίστως με ενδιαφέρει η ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα