ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ TV 50''+ MAX 1000

lemo13

Established Member
1 February 2010
106
Καλησπέρα
είμαι κάτοχος της lg 50pk550 και επειδή θα τη δώσω στο πατέρα μου θέλω να πάρω καινούρια με μπατζετ 800-900 και μόνο για ειδική περίπτωση θα φτάσω τα 1000
θελω
ελάχιστο 50 ιντσες
να παίζει πολυ καλά ταινίες hd
να έχει καλό και ξεκούραστο 3d( οσο γίνεται σε αυτά τα λεφτά)
αξιοπρεπές media player
δε με ενδιαφέρει η θέαση απλών καναλιών, βλέπω δορυφορικά μονο hd

ευχαριστώ εκ των προτέρων

τα 240 παραπάνω της πανασονικ τα παίρνεις σε ποιότητας κατασκεύης και εικόνας η δε δικαιολογείται η διαφορά?
ποια ειναι τα βασικα μειονεκτηματα της σαμσουνγκ?

Καλημέρα
ξέχασα να αναφέρω οτι θα βλέπω και ποδοσφαιρικούς αγώνες και αυτά σε hd αλλα και 3d

αν είναι να φτάσω στα 1000 να έβλεπα και αυτήν PS E6500 ? έχει διαφορά με τοπιο μικρό μοντέλο? και σε σεχει με τη πανι?

Από ότι ξέρω η κύρια διαφορά με την Ε550 είναι το πιο καλό ανακλαστικό φίλτρο (πολύ σημαντικό αν έχει φωτεινό δωμάτιο) και το ενσωματωμένο wifi.

τα 240 παραπάνω της πανασονικ τα παίρνεις σε ποιότητας κατασκεύης και εικόνας η δε δικαιολογείται η διαφορά?

Το δεύτερο αλλά ρίξε και μια ματιά και στις δύο δεν χάνεις κάτι. Δες και την Ε6500 που έχει το καλύτερο φίλτρο για ανακλάσεις και από τις τρεις.

Πηγα κωτσοβολο τις είχε και τις 2 δίπλα δίπλα. θα έλεγα οτι ισως μου άρεσε η σαμσουνκ περισσότερο αλλα μιλάμε για ελάχιστη διαφορά. όμως τη σαμσουνκ τη δίνει 1099 με 2 γυαλια και τη πάνι τη δίνει 899 χωρις.
μετα πήγα πλαισιο δεν είχε καμία απο τις και είπε οτι μπορει να μου δώσει τη πανι ut50 στα 600 χωρις γυαλια.
αντε να αποφασίσεις έτσι. βοήθεια.....

Γενικά την UT50 δεν στην συστήνω , σε φωτεινό χώρο έχει έντονο πρόβλημα καθώς "ξεβάφει" η εικόνα της.

Η Ε550 έχει μεν ανακλάσεις αλλά τουλάχιστον είναι πάνω στην επιφάνεια και όχι στο πάνελ όπως στην UT.

Ένα άλλο θέμα για εμένα με την UT είναι η κιτς ασημένια λωρίδα στο κάτω μέρος και γενικά ο σχεδιασμός που είναι πολύ παρωχημένος. Άλλοι όμως αδιαφορούν για τον σχεδιασμό οπότε δεν ξέρω αν σε πειράζει.

Πηγα κωτσοβολο τις είχε και τις 2 δίπλα δίπλα. θα έλεγα οτι ισως μου άρεσε η σαμσουνκ περισσότερο αλλα μιλάμε για ελάχιστη διαφορά. όμως τη σαμσουνκ τη δίνει 1099 με 2 γυαλια και τη πάνι τη δίνει 899 χωρις.
μετα πήγα πλαισιο δεν είχε καμία απο τις και είπε οτι μπορει να μου δώσει τη πανι ut50 στα 600 χωρις γυαλια.
αντε να αποφασίσεις έτσι. βοήθεια.....

600 την 50άρα σφραγισμένη???

600 την 50άρα σφραγισμένη???

ναι
πήρε μπροστα μου το προμηθευτή τους (πιο μπροστά του είχα πει οτι ο κωτσο μου δίνει την st50 στα 899) και του είπε οτι μπορώ να τη πάρω στο κόστος, δηλαδή 600. τη tv δε τη φέρνουν στο κατάστημα, μόνο παραγγελια αλλα υπάρχει διαθέσιμότητα

ναι
πήρε μπροστα μου το προμηθευτή τους (πιο μπροστά του είχα πει οτι ο κωτσο μου δίνει την st50 στα 899) και του είπε οτι μπορώ να τη πάρω στο κόστος, δηλαδή 600. τη tv δε τη φέρνουν στο κατάστημα, μόνο παραγγελια αλλα υπάρχει διαθέσιμότητα

Μου κάνει εντύπωση η τιμή που σου έδωσαν μιάς και είναι σχεδόν 300 ευρώ κάτω από αυτή που έχουν στην σελίδα τους (899). Κατά την ταπεινή μου γνώμη μια ut50 στα 600 και μια st50 στα 899 δεν μπορείς να τις προσπεράσεις εύκολα. Είναι πολύ καλές τιμές και στα 2 μοντέλα.

και γω έτσι πιστέυω. μάλλον κλίνω προς τη st50. αυτό που τραβάει πίσω είναι οτι στις φετινές πανασονικ πρέπει να είσαι και τυχερός για να μη σου βγάλει τα γνωστά.
ήθελα να ρωτήσω 3d απο usb παιζει με υπότιλους?

για να μπορέσω να καταλήξω , σε σχέση με την lg 50pk550 που έχω θα δώ εμφανή διαφορά σε όλα τα επιπεδα η όχι?

Γενικά σαν εικόνα είναι καλύτερες αλλά σε τηλεοπτικό σήμα και ειδικά σε κανάλια κακής ποιότητας (ANT1 , STAR πχ.) η Panasonic εμφανίζει περισσότερο contouring/banding από την PK550.