Αγορά νέας TV 50" με 55"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV 50" με 55"

Ποιά samsung έχεις που δεν ήταν 3D και μετά από αναβάθμιση έγινε;
Σε ρωτώ γιατί αυτό έτσι όπως το λες μοιάζει αδύνατον, αλλά πάλι ποτέ δε ξέρεις. Όσο ζεις μαθαίνεις.....
Η τηλεόραση εάν δεν κάνω λάθος είναι αυτή εδώ -> http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18
Επειδή εφημερεύω τώρα, αύριο που θα γυρίσω σπίτι, μπορώ να σου πω ακριβώς το μοντέλο και να ανεβάσω φωτό από το πρόγραμμα που μου βγάζει και μου λέει να συνδέσω τα 3D γυαλιά με την τηλεόραση για να δω ταινία :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV 50" με 55"

Η τηλεόραση εάν δεν κάνω λάθος είναι αυτή εδώ -> http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18
Επειδή εφημερεύω τώρα, αύριο που θα γυρίσω σπίτι, μπορώ να σου πω ακριβώς το μοντέλο και να ανεβάσω φωτό από το πρόγραμμα που μου βγάζει και μου λέει να συνδέσω τα 3D γυαλιά με την τηλεόραση για να δω ταινία :ernaehrung004:
Η τηλεόραση που λες δεν είναι 3D.
Στο προηγούμενο ποστ αυτό που ήθελα να σου πω είναι οτι καμία τηλεόραση δε γίνεται 3D με αναβάθμιση λογισμικού. Τώρα η δική σου ή ήταν 3D και δε το ήξερες ( όχι όμως αυτή που λες τώρα εδώ ), ή κάτι άλλο συμβαίνει και σε μπέρδεξε. Πάντως τηλεόραση που να μην είναι 3D και να γίνει μετά, δεν έχει υπάρξει ακόμα, ή άντε εγώ στα τόσα χρόνια δε έχω ακούσει, αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας το πει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV 50" με 55"

Δεν είναι 3D και δεν μπορεί να είναι 3D

Η τηλεόραση που λες δεν είναι 3D.
Στο προηγούμενο ποστ αυτό που ήθελα να σου πω είναι οτι καμία τηλεόραση δε γίνεται 3D με αναβάθμιση λογισμικού. Τώρα η δική σου ή ήταν 3D και δε το ήξερες ( όχι όμως αυτή που λες τώρα εδώ ), ή κάτι άλλο συμβαίνει και σε μπέρδεξε. Πάντως τηλεόραση που να μην είναι 3D και να γίνει μετά, δεν έχει υπάρξει ακόμα, ή άντε εγώ στα τόσα χρόνια δε έχω ακούσει, αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας το πει.
Υπομονή μέχρι αύριο που θα γυρίσω σπίτι. Σίγουρα μετά την αναβάθμιση μου έβγαλε στο μενού με τις εφαρμογές της Samsung μία επιλογή για 3D, που δεν υπήρχε πριν. Όταν την έτρεξα από περιέργεια, μου έλεγε να ενεργοποιήσω τα 3D γυαλιά μου. Δυστυχώς δεν έχω οπότε δεν έχω πως να το τσεκάρω τι κάνει ακριβώς. Αύριο θα σας ανεβάσω φωτογραφίες από το firmware, μενού και τι μου βγάζει όταν τρέχω το πρόγραμμα.

Σου έβγαλε το 3D περιεχόμενο στο Smart Hub που είναι για όλες τις Smart TV
Δεν το ξέρω εάν είναι αυτό, αλλά εάν δεν υποστηρίζει 3D η τηλεόραση, γιατί να μου το βγάλει τότε!? :nounder::nounder::nounder:

Τελικά το μοντέλο της τηλεόρασης είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Αυτές είναι οι εικόνες που βλέπω.,
44D52938-3966-4970-A58E-C9D9A8287553_zps3uoebw0o.jpg

DDD9E348-2E1C-48A0-A8C8-387AEBD688C9_zpsfzfmnekc.jpg

Και
13AA6545-090B-4B44-BA56-D14C9DA4BF7C_zpshcmpeyzw.jpg

Αυτό είναι που σου έλεγα. Το Smart Hub είναι κοινό και δίνει το ίδιο περιεχόμενο. Για να δεις όμως το 3D πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV 50" με 55"

Αυτό είναι που σου έλεγα. Το Smart Hub είναι κοινό και δίνει το ίδιο περιεχόμενο. Για να δεις όμως το 3D πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση.

Έτσι ακριβώς όπως τα είπε ο προλαλήσαντας.
Είπα και εγώ, βρε λες, και αυτά τα χρόνια πήρα 2 τηλεοράσεις 3D και δεν έπαιρνα τίποτα πιο φθηνές μήπως και μετά μου γινόντουσαν στη πορεία 3D;
Όσο να κάνεις με έπιασε μια ανησυχία .....
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα μιλώ φίλε maddoctor:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV 50" με 55"

Έτσι ακριβώς όπως τα είπε ο προλαλήσαντας.
Είπα και εγώ, βρε λες, και αυτά τα χρόνια πήρα 2 τηλεοράσεις 3D και δεν έπαιρνα τίποτα πιο φθηνές μήπως και μετά μου γινόντουσαν στη πορεία 3D;
Όσο να κάνεις με έπιασε μια ανησυχία .....
Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα μιλώ φίλε maddoctor:ernaehrung004:
Και χάρηκα και εγώ..... :(