Αγορά νέας TV για σύνδεση με υπολογιστή, ταινίες και games

Ευχαριστώ παιδιά.
Ακόμα αναμένω.
Μόλις επικοινώνησα με public και μου είπαν ότι λόγω έλειψης, έχουνε παραγγείλει καινούργιες παρτίδες και η αποστολή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Αναμένω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

Καλησπέρα παιδιά.

Παρέλαβα την τηλεόραση το Σάββατο που μας πέρασε 18/12 (η παραγγελία έγινε 27/11), αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν προλαβα να σας γράψω.

Οι εντυπώσεις μου (αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις τηλεοράσεις), είναι πολύ θετικές.
Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Την σύνδεσα με PS3, και είδα εκπληκτικά αποτελέσματα σε ποιότητα εικόνας.
Σύνδεσα το usb στικάκι μου, το αναγνώρισε αμέσως, και έπαιξε high definition ταινίες (mkv με υπότιτλους), χωρίς το παραμικρό κόλλημα με αρχεία μέχρι 7,5 GB, που δοκίμασα.
Αρνητικό το ότι δεν υποστηρίζει DTS ήχο.
Δεν τρελάθηκα στην προβολή τηλεοπτικού σήματος,
αλλά δεν με πολυνοιάζει καθώς tv βλέπω σπάνια, κυρίως αγώνες και καμιά ταινία που και που,αν και μου είπαν ότι χρειάζονται αρκετές ρυθμίσεις στην εικόνα, και ότι το σήμα που εκπέμπεται στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Την σύνδεσα με υπολόγιστή, με ένα παλιό λάπτοπ που έχω (μοντέλο 2005),
και όλα μια χαρά, και σε απόδοση και σε απόκριση, αν και η ανάλυση ήταν σχετικά χαμηλή (1280), λόγω παλαιότητας του λάπτοπ.

Το πιο θετικό από όλα είναι η απόδοση του μαύρου. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε TV.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της είναι τα ηχεία της, καθώς μπουκώνουν όταν υπάρχει αρκετο μπάσσο σε ταινία, ακόμα και σε όχι υψηλές εντάσεις (30%-40%).

Θα ήθελα να μου προτείνετε τυχόν ρυθμίσεις και δοκιμές που πρέπει να κάνω για να τεστάρω καλύτερα την τηλεόραση.

Υ.Γ. Το μελανότερο σημείο της αγοράς ήταν τα Public, από τα οποία την πήρα.
Εκτός του ότι ήρθε σε πάνω από 20 μέρες, η συσκευασία της ήταν σε άθλια κατάσταση (τρύπες πάνω των 30 εκατοστών, και σκισίματα). Δεν ξέρω αν για αυτό ευθύνεται το Public ή η Γενική Ταχυδρομική, πάντως η τηλεοραση δεν έχει πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δεύτερον δεν μπορούσα με τίποτα να πιάσω γραμμή στα public (πήρα πάνω από 25 τηλέφωνα μετά τις 2 βδομάδες αναμονής), και στα 2 λεπτά έβγαινε τηλεφωνητής ο οποίος έλεγε "αφήστε το μήνυμά σας μετα τον ήχο και θα σας καλέσουμε εμείς". Άφησα τουλάχιστον 15 μηνύματα, και ποτέ κανείς δεν με πήρε. Από τις πάνω από 25 φορές που πήρα, κατάφερα να μιλήσω με άτομο δύο φορές. Την πρώτη δεν με εξυπηρέτησαν, με συνέδεαν συνεχώς με άλλα κέντρα και μου είπαν στα 20 λεπτά που περίμενα, ότι θα με καλέσει αρμόδιος με την πρώτη ευκαιρία. Ποτέ δεν με κάλεσε κανείς.
Την δεύτερη φορά που κατάφερα να μιλήσω με άτομο, ζήτησα τον αριθμό αποστολής του πακέτου, έδωσα τον αριθμό παραγγελίας, και με πήραν την επόμενη μέρα τηλέφωνο και μου έδωσαν ένα νούμερο αποστολής, το οποίο μετά από τηλεφωνική συννενόηση με Γενική ταχυδρομική ήταν λάθος!
Έκαναν μία μέρα για να βρουν τον αριθμό αποστολής, και τελικά έδωσαν λάθος αριθμό..!

Τρίτον και τελευταίο έστειλαν το πακέτο σε λάθος διεύθυνση. Αντί να το στείλουν στην διεύθυνση αποστολής που είχα ορίσει, το έστειλαν στην διεύθυνση τιμολόγησης! Κι όταν έπαιρνα τηλέφωνο στον αριθμό που μου έδωσαν για να ρωτήσω για την αποστολή (το ίδιο νούμερο απο το οποίο με πήραν και μου έδωσαν λάθος αριθμο αποστολής), το τηλεφωνο καλούσε κανονικά, αλλά δεν το σήκωνε κανείς! Αργότερα το τηλέφωνο ήταν κατελειμένο, αλλά μετα από 2 λεπτά όταν ξαναέπαιρνα πάλι δεν το σήκωνε κανείς. 2 ώρες έπαιρνα τηλέφωνο και γινόταν αυτό το πράγμα! Λες και ήξεραν ότι έκαναν πατάτα, είχαν αναγνώριση κλήσης, και απλά επέλεγαν να μήν το σηκώσουν. Αισθάνθηκα σαν να με κοροϊδεύουν. Ήμουν στο παρά πέντε να ακυρώσω την παράγγελία.

Γενικά ένα μπάχαλο.
Αν η τηλεόραση καθυστερούσε ακόμα 2 μέρες, είχα αποφασίσει να ακυρώσω την παραγγελία.

Το θετικό είναι ότι μου κόστισε 550 ευρώ, καθώς έκοψα τιμολόγιο στο όνομα ενός φίλου, και μου έδωσε εκείνος το Φ.Π.Α.

Οπότε πέτυχα μία πολύ καλή τιμή σε μία πολύ καλή τηλεόραση.
Ελπίζω να άξιζε την ταλαιπωρία, και να με ανταμείψει.