Αγορά νέας TV

gkalogerop

New member
26 June 2006
9
Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά,

Είμαι στο ψάξιμο για αγορά νέας TV, μιας και η Phillips PF32 (αγορά 2004), παρέδωσε πνεύμα (panel). Με δεδομένο ότι υπάρχει περιορισμός χώρου, θα μπεί σε εσοχή επίιπλου με μέγιστο μήκος 1m, κοιτάω για 40 - 43 '' , Full HD, αφού 4K με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος, με απαιτήσεις σήμα από Digea & Nova & Ταινίες. Έχω καταλήξει σε Samsung UE43J5500 & UE40J6300 (curved).
Υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση και επίσης η κυρτή έχει νόημα σε αυτό το μέγεθος?

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά,

Είμαι στο ψάξιμο για αγορά νέας TV, μιας και η Phillips PF32 (αγορά 2004), παρέδωσε πνεύμα (panel). Με δεδομένο ότι υπάρχει περιορισμός χώρου, θα μπεί σε εσοχή επίιπλου με μέγιστο μήκος 1m, κοιτάω για 40 - 43 '' , Full HD, αφού 4K με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος, με απαιτήσεις σήμα από Digea & Nova & Ταινίες. Έχω καταλήξει σε Samsung UE43J5500 & UE40J6300 (curved).
Υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση και επίσης η κυρτή έχει νόημα σε αυτό το μέγεθος?

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα, σε συνέχεια των παραπάνω έχω δει και την Sony KDL-43W805c που είναι 3D, δεν ξέρω αν αξίζει αυτό σε 43άρα ?

Ευχαριστώ

Για αυτές τις τηλεοράσεις υπάρχει πεδίο σύγκρισης αν η απόσταση θέασης είναι μέχρι 2,5m max. Σε αυτή την περίπτωση η Sony είναι η καλύτερη επιλογή.
Το 3D δεν είναι σημαντικό αλλά νομίζω ότι λόγω προσφοράς είναι φθηνότερη αυτή τη στιγμή απο την ίδια χωρίς 3D.

Για απόσταση άνω των 2.5μ η J5500 είναι μια καλή και φθηνή λύση.

kaλησπερα θελω την αποψη σας για την SONY KD-49X8005C..ειναι σε καλη τιμη κ θελω να μ πειτε αν ειναι καλη για αθλητικα κ ταινιες μεσω nova..ευχαριστω

Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV

kaλησπερα θελω την αποψη σας για την SONY KD-49X8005C..ειναι σε καλη τιμη κ θελω να μ πειτε αν ειναι καλη για αθλητικα κ ταινιες μεσω nova..ευχαριστω

Για την Sony KD-49X8005C με IPS panel δεν είναι καλή επιλογή για ταινίες(μέτριο μαύρο,αντίθεση) για αθλητικά είναι απλά oK.Προτίμησε Sony 50W75xC ή 50W80xC όποια βρεις καλύτερη τιμή.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV

Σημερα την πηρα..πηγα για την j6200 αλλα μ προτειναν τη σονυ..κτ οι ιντσες της κτ το ανδροιντ για στρειαμινγκ.με εκαναν να την παρω..τωρα τι να πω.παντως απο θεμα ινταων η αληθεια ειναι οτι ακομα κ η αονυ μ φαινεται τεταστια.ευτυχως που δν πηρα τη σαμμυ.απο θεμα εικονας κ τα σχετικα πριν λιγο την εβαλλα μπρος δν με εχει τρελανει κιολας.βεβαια θα ψαξω κ για ρυθμισεις εικονας αν υπαρχουν καπου γν την αξιολογησω καλυτερα...