Αγορά Νέας TV

Nαι αλλά το ιδιο μπορεί να πεί καποιος και για τον αμεσο ανταγωνιστή τηε?,sony 40w3000..
Αντιπαθεια εγω δεν εχω στη samsung ..............αλλα στην τιμολογιακη πολιτικη του αντιπροσωπου .
Καποιος εγραψε οτι συντομα θ ανοιξει δικια της αντιπροσωπεια η samy , μακαρι γιατι πως να το κανουμε ?
Ειναι δυνατον να πουλιετε στην Ευρωπη απο 1250 ευρω με μεσο ορο τα 1350-1400 και εδω να κανει 1800 και να ειναι και τιμη "μονο για σενα" ?
Συγνωμη αλλα μικρυνε ο κοσμος και δεν χρειαζετε να ξεφυγει μια κουβεντα ενος πιλοτου στην Αμερικη .............για να βουηξει η Λισαβωνα σε 3 ωρες και την αλλη μερα να το μαθουμε κι εμεις.

Αρνητικα σχολια εχουν ολες ( ακομα και οι Kuro π.χ. ) και ειδικα οταν μιλαμε για ποιοτητα κατασκευης το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αρχιζουμε ..........απο samsung .
Απο κει και περα ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση και αν κοστιζε 1400 ευρω π.χ. δεν θα εφταναν τα κοματια να αγορασει ο κοσμος .
Τωρα τα αλλα περι Ελ αλαμειν τ ακουω βερεσε ........ οπως αλλωστε πολλοι χρηστες και ταυτοχρονα αγοραστες μεσω του διαδυκτιου .

Φιλε μου δεν εχω κατι μαζι σου αλλα οπψς βλεπεις δεν το αντιλαμβανομαι μονο εγω το αρνητικο κλιμα για το συγκεκριμενο μοντελο...Αμα μπεις στο thread και διαβαζεις 150 σελιδες απο αγοραστες του συγκεκριμενου μοντελου θα δεις οτι 90% ειναι θετικα σχολια..Δεν ειναι κατι αυτο??

Nαι αλλά το ιδιο μπορεί να πεί καποιος και για τον αμεσο ανταγωνιστή τηε?,sony 40w3000..

Εδω επαιξες κι εχασες ............ κατα ενα περιεργο τροπο σε sony πολλες φορες εχουμε απο τις χαμηλοτερες τιμες στην Ευρωπη .
Εδω ξεκιναει απο 1535 ευρω και οχι 1800 + και με το εξω ειμαστε ταλε κουαλε
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/751561_-kdl-40w3000-sony.html

http://www.idealo.de/preisvergleich...2-2_-le-40f86bd-samsung.html?ts=1205508366124

εδω η F86 φτανει μεχρι 2500 στο εξωτερικο..γιατι??

Eνταξει νικησατε , i give up , (χατζηγιαννης χερια ψηλα και τετοια) .
Δωστε μου κι ενα λογαριασμο να σας βαλω τα χρηματα :flipout::flipout:

ΥΣ
Καλα σοβαρολογεις ? ειναι δυνατον να κανεις τετοια ερωτηση ?
Εσυ δηλαδη οταν αγοραζεις κατι ψαχνεις να βρεις που το πουλανε ακριβοτερα ?

Αν θες οντως απαντηση να σου πω..........μπορει μαζι μετη F86 να δινουν και κανενα νεφρο:flipout::flipout::flipout:

Eνταξει νικησατε , i give up , (χατζηγιαννης χερια ψηλα και τετοια) .
Δωστε μου κι ενα λογαριασμο να σας βαλω τα χρηματα :flipout::flipout:

ΥΣ
Καλα σοβαρολογεις ? ειναι δυνατον να κανεις τετοια ερωτηση ?
Εσυ δηλαδη οταν αγοραζεις κατι ψαχνεις να βρεις που το πουλανε ακριβοτερα ?

Αν θες οντως απαντηση να σου πω..........μπορει μαζι μετη F86 να δινουν και κανενα νεφρο:flipout::flipout::flipout:

Δεν λες καλα που δεν εχουμε προβλημα με τα νεφρα??θα μας διναν μαζι και δωρο ενα νεφρο...:Banane0:
Δηλαδη με την F96 τι δινουν?κανα παιδι??:ernaehrung004:
Τεσπα απλα εγω θελω να πιστευω οτι ολοι ειναι αντικιμενικοι ...Η τηλεοραση ειναι μια χαρα..τωρα αν η τιμη της πεσει αμεσα τοτε ετοιμασου να μου γραψεις επιταγη "εμου του ιδιου" γρουσουζη...:award:

Οταν αναφέρεις για ποιότητα κατασκεύης τι εννοείς?
Ποιότητα πλαστικών,συναρμολόγησης,τριξίματα?
Ολες´(Sony,Samsung) Ευρώπη κατασκευάζονται.
Αρνητικα σχολια εχουν ολες ( ακομα και οι Kuro π.χ. ) και ειδικα οταν μιλαμε για ποιοτητα κατασκευης το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν αρχιζουμε ..........απο samsung .
Απο κει και περα ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση και αν κοστιζε 1400 ευρω π.χ. δεν θα εφταναν τα κοματια να αγορασει ο κοσμος .
Τωρα τα αλλα περι Ελ αλαμειν τ ακουω βερεσε ........ οπως αλλωστε πολλοι χρηστες και ταυτοχρονα αγοραστες μεσω του διαδυκτιου .

Ποιοτητα κατασκευης συμπεριλαμβανει οχι μονο την εξωτερικη εμφανιση αλλα και τα κυκλωματα και ολοκληρωμενα που βρισκονται στο εσωτερικο αλλα ακομη και το software που χρησιμοποιει η τηλεοραση.

Πχ. Ενας μετασχηματιστης που δεν εχει καλη θωρακιση μπορει να προκαλει buzzing. Ενα πανελ plasma που δεν εξαεριζεται σωστα μπορει να βγαζει υπερβολικη θερμοτητα. Ενα προβλημα στο software μπορει να δημιουργει "κοληματα" στην θυρα ΗDMI κτλ.

Δεν λες καλα που δεν εχουμε προβλημα με τα νεφρα??θα μας διναν μαζι και δωρο ενα νεφρο...:Banane0:
Δηλαδη με την F96 τι δινουν?κανα παιδι??:ernaehrung004:
Τεσπα απλα εγω θελω να πιστευω οτι ολοι ειναι αντικιμενικοι ...Η τηλεοραση ειναι μια χαρα..τωρα αν η τιμη της πεσει αμεσα τοτε ετοιμασου να μου γραψεις επιταγη "εμου του ιδιου" γρουσουζη...:award:
Κυριοι νομιζω οτι για το αν θα πεσουν οι τιμες σε καποιο μοντελο μετα απο ταδε μηνες η οχι ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να μας ενδιαφερει. Και το pc που πηραμε σημερα και εχει 1000 euro αυριο θα εχει 800.Αν αναβαλουμε συνεχεια την αγορα καποιου προιοντος περιμενοντας να πεσει η τιμη τοτε δεν θα το παρουμε ποτε γιατι οταν θα πεσει η τιμη του τοτε θα αλλαζει με καποιο αλλο καλητερο στην τιμη που ειχε πρωτα αυτο και θα περιμενουμε να πεσει και αυτο γιατι ειναι καλυτερο και ουτο καθεξεις. Το τελμα ειναι κοντα.Τοσα εχω, αυτα παιρνω, μεχρι εκει μπορω και ειμαι και ωραιος.!!!!