Αγορά νέας tv

Το τελευταίο απόσπασμα και το '....στο Δ link'... μπήκαν κατά λάθος και δεν πρόλαβα να τα κάνω edit....:BDBDG54:

Υ.Γ.: Λίγο δεν είναι 10 min για edit...?

Re: Απάντηση: Αγορά νέας tv

Σαν συμπερασμα εχω να πω τα εξης...

1- Καλυτερα να μην χρησιμοποιειται μια πλασμα για gaming ειδικα αν ειναι Samsung η LG
2- Aν οπωσδηποτε καποιος θελει να παιζει παιχνιδια για λιγο διαστημα (1-2 ωρες το πολυ) ας παρει τουλαχιστον Panasonic
3- Aν εχει σκοπο να παιζει πολυ ας παρει μια LCD ωστε να αποφυγει το αγχος και τις διαδικασιες που περιγραφει το αρθρο παραπανω.

Ολα αυτα προκυπτουν απο την ενασχοληση μου με το αντικειμενο θεωρητικα καθως δεν εχω πλασμα. Ισως πρεπει κανεις να προσπαθησει για να κανει burn in αλλα παντα υπαρχουν πιθανοτητες εστω και μικρες (εως πολυ μικρες).

Η λυση 1500 ευρω = 50αρα πλασμα + 32αρα LCD , μου φαινεται η πιο λογικη.

Φυσικα η πλασμα δεν ειναι για Gaming αλλα μονο για θεαση τηλεοπτικης εικονας - video λες και το gaming ειναι κατι διαφορετικο :guitarist:

Ειτε gaming ειτε απλη θεαση τιβι μεχρι Video κλπ το ιδιο πραγμα ειναι , ολα εχουν ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ και περισσοτερο τα τηλεοπτικα προγραμματα αφου δεν εναλλασεται ΠΟΤΕ ολοκληρη η ΕΙΚΟΝΑ

Δεστε ατελειωτες ωρες με την πλασμα σας τιβι αλλα μην παιζετε gaming γιατι θα παθει burn in :flipout:

Τι αλλο θα ακουσουμε αραγε?

Last edited:
:offtopic: Αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου ν´απαντάς στο καθένα που δεν προσπαθεί να ελέγξει ότι διαβάζει;

Αξίζει να χάνεις τον χρόνο σου ν´απαντάς στο καθένα που δεν προσπαθεί να ελέγξει ότι διαβάζει;

Πολυ καλο ερωτημα, συχνα αναρωτιεμαι αν αξιζει να απαντω σε καποιους που δεν διαβαζουν τιποτα και λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι...:flipout:

Πολυ καλο ερωτημα, συχνα αναρωτιεμαι αν αξιζει να απαντω σε καποιους που δεν διαβαζουν τιποτα και λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι...:flipout:

Είναι γνωστό έδω μέσα ότι "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται" και ας μην του απευθύνουν τον λόγο όταν προφανώς θίγεται το συμφέρον του-bye-

Δεν τυχαιο οτι η πλειοψηφια του κοσμου προτιμαει lcd λογο διαφημισης και μη εχοντας ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ να αξιολογησει τα ΥΠΕΡ και τα ΚΑΤΑ απο ΜΟΝΟΣ του και δινοντας βαση σε εκατονταδες ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΝΟΥΣΙΑ αρθρα ανθρωπων που βαφτιζονται ειδικοι , το αποτελεσμα το βλεπουμε η χειροτερη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ειναι ακριβοτερη λογω πωλησεων και διαφημισης , προσφορα και ζητηση

Πως λεμε οι φελοι επιπλεουν :flipout:

Last edited:
Παιδια σας ευχαριστω ολους για το χρονο που αφιερωσατε στο να βρειτε πληροφοριες και συγνωμη για την απουσια μου τις τελευταιες μερες, αλλα εσπασα το ποδι το Σαββατο και μολις χτες βγηκα απ το νοσοκομειο. Στην παρουσα κατασταση δε μπορω ουτε στα μαγαζια να παω να δω τηλεορασεις συνεπως η αγορα της θα καθυστερησει κανα διμηνο. Ισως να ειναι και για καλο. Παντως ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και καθε επιπλεον πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.