Aγορα νεας TV

Απο αλλες επιλογες τωρα που κανω ερευνα βλεπω σε lcd τις εξης:
Philips 42PFL5603D - 42" LCD TV - FullHD 800 ευρω
Philips 42PFL7603D - 42" LCD TV - FullHD 1000 ευρω (αξιζει αυτο το ambilight??)

Ξεμπλεξτε με,γιατι μονος μου δεν προκειται να βγαλω ακρη!!!!!

Η 7603 της philips ειναι η καλυτερη σε τηλεπτικο σημα, αλλα εχει καποια αλλα προβληματακια(αυξημενο input lag κ.τ.λ). Το ambilight ειναι κατι μοναδικο. Σβησε τα φωτα και βαλτο σε λειτουργια. Θα νομιζεις οτι εισαι σε cinema και κανει και την θεαση πιο ξεκουραστη.

Παντως εγω στην θεση σου θα περιμενα τις νεες σειρες 7000 series(σε 1 μηνα θα ειναι εδω) με 120hz,blur reduction,pixel presize engine και αλλα πολλα.

Οταν μιλαμε για τηλεορασεις που λειτουργουν σε PAL (50 Ηz) τοτε δυο φορες o ρυθμος ανανεωσης ειναι 100 Hz (και οχι 120).

Τα 120 Hz ισχυουν για χωρες με NTSC που εχει συνχοτητα 60 Hz (διπλασιο παλι δηλαδη).

Λειτουργια Blur reduction ενημερωτικα υπαρχει εδω και πολλα χρονια σε ολες τις LCD 100 Hz.-bye-

Οταν μιλαμε για τηλεορασεις που λειτουργουν σε PAL (50 Ηz) τοτε δυο φορες o ρυθμος ανανεωσης ειναι 100 Hz (και οχι 120).

Τα 120 Hz ισχυουν για χωρες με NTSC που εχει συνχοτητα 60 Hz (διπλασιο παλι δηλαδη).

Λειτουργια Blur reduction ενημερωτικα υπαρχει εδω και πολλα χρονια σε ολες τις LCD 100 Hz.-bye-

Η τωρινη 7403 εχει blur reduction? Aν ναι ,τοτε για ποιο λογο να το διαφημιζει η philips ? Ισως ειναι βελτιωμενο μαζι με την νεα pixel presize engine?

Η τωρινη 7403 εχει blur reduction? Aν ναι ,τοτε για ποιο λογο να το διαφημιζει η philips ? Ισως ειναι βελτιωμενο μαζι με την νεα pixel presize engine?

Η Philips ειναι η εταιρεια που στηριζεται στο μαρκετινγκ πιο πολυ απο οποιαδηποτε αλλη. Δεν ειναι τυχαιο οτι ηταν η πρωτη που εδινε νουμερα dynamic contrast οταν ολοι οι υπολοιποι εδιναν πραγματικο contrast ουτε ειναι τυχαιο που δινει response time που μετραει μονο αυτη σε Blur Edge Width equivalent ωστε να το βγαζει μικροτερο απο ολους τους αλλους...

Aφου σε ενδιαφερει το Blur Reduction κοιτα αυτο το αρθρο απο το 2006......

MCFI technology promises blur reduction from LCD TVs ... The new technology refreshes TV images at 120 to 100 hertz...

http://www.hdtvblog.org/entry/mcfi-technology-promises-blur-reduction-from-lcd-tvs/

Ολες οι τηλεορασεις 100 Hz εχουν τετοια λειτουργια.

Και τα εκατό ευρω διαφορά από την LE40A656 την κάνουν πλέον πρώτη επιλογή για αγορα?

Αν ισχύει η τιμή, σίγουρα θα είναι από τις πρώτες επιλογές μιας και η άμεσα ανταγωνίστρια της Sony 40W5500 έχει 250 παραπάνω...

Για να την εχει στο πλαίσιο ήδη κοστολογημένη δεν νομίζω να αλλάξει κάτι! Πότε περίπου την περιμένουμε?

Και μόνο ο πολύ καλύτερος επεξεργαστής εικόνας, η πιο σωστή χρωματική απόδοση και ο ενσωματωμένος media player, αξίζουν πάνω από 100 ευρώ, οπότε...

μόλις πήρα στο πλαίσιο και μου είπαν ότι περιμένουν παραλαβή 1η Απρίλη και η τιμή ισχύει...

GOOD NEWS OR WHAT???

Και έλεγα να χτυπήσω σήμερα την LE40656... Άντε να περιμένεις μια βδομάδα ακόμα... :P

Ξαναεπιστρεφω με τηνν επικειμενη αγορα
Επειδη το οριο μου ειναι τα 1000ε ταβανι,ειχα ψιλοκαταληξει στην
Panasonic Viera TH-42PZ8E Plasma TV 42"

Απο την αλλη ειδα σημερα μια 50αρα πλασμα η οποια ειναι και αυτη 100hz,αλλα δεν ειναι full hd
LG 50PG3000 50'' PLASMA TV
Βεβαια με γλυκανανε οι ιντσες (γιατι να το κρυψομεν αλλωστε χαχα)

Οποτε παλι θα εκτιμουσα μια βοηθεια μεταξυ αυτων των 2
Για οσους δεν θυμουνται θα χρησιμοποιειται για νοβα και για dvd (και απλα και blueray) και για λιιιγοοο PS3

Απάντηση: Re: Aγορα νεας TV

Ξαναεπιστρεφω με τηνν επικειμενη αγορα
Επειδη το οριο μου ειναι τα 1000ε ταβανι,ειχα ψιλοκαταληξει στην
Panasonic Viera TH-42PZ8E Plasma TV 42"

Απο την αλλη ειδα σημερα μια 50αρα πλασμα η οποια ειναι και αυτη 100hz,αλλα δεν ειναι full hd
LG 50PG3000 50'' PLASMA TV
Βεβαια με γλυκανανε οι ιντσες (γιατι να το κρυψομεν αλλωστε χαχα)

Οποτε παλι θα εκτιμουσα μια βοηθεια μεταξυ αυτων των 2
Για οσους δεν θυμουνται θα χρησιμοποιειται για νοβα και για dvd (και απλα και blueray) και για λιιιγοοο PS3
50pq6000 Μοντελο 2009
http://www.skroutz.gr/s/72791/LG-50PQ6000-50''.html
προσπαθησε να την δεις απο κοντα :a0210:

Την πηραααα:BDGBGDB55:
Panasonic Viera TX-P42G10E Plasma TV 42'':BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μολις γυρισα απο πλαισιο,πηρα και ενα φιλο και ξεκινησαμε ξεπακεταρισμα και στησιμο
Ολα πλεον ετοιμα και συνδεδεμενα (nova kai PS3)
Και τωρα ξεκιναω να πειραματιζομαι
Υπαρχει καποια συμβουλη ως προς τις ρυθμισεις (μηπως πρεπει να γινουν καποιες ειδικες,για τις πρωτες ωρες λειτουργιας)
Σορρυ που δεν ψαχνω μεσα στο φορουμ,αλλα αυτη τη στιγμη η χαρα ειναι μεγαλη:BDGBGDB55: