Aγορα νεας TV

Απάντηση: Re: Aγορα νεας TV

Την πηραααα:BDGBGDB55:
Panasonic Viera TX-P42G10E Plasma TV 42'':BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μολις γυρισα απο πλαισιο,πηρα και ενα φιλο και ξεκινησαμε ξεπακεταρισμα και στησιμο
Ολα πλεον ετοιμα και συνδεδεμενα (nova kai PS3)
Και τωρα ξεκιναω να πειραματιζομαι
Υπαρχει καποια συμβουλη ως προς τις ρυθμισεις (μηπως πρεπει να γινουν καποιες ειδικες,για τις πρωτες ωρες λειτουργιας)
Σορρυ που δεν ψαχνω μεσα στο φορουμ,αλλα αυτη τη στιγμη η χαρα ειναι μεγαλη:BDGBGDB55:

Καλορίζικη!!!:a0210::a0210:

Για ρίξε μια ματιά στο νήμα της PX 80 για τις πρώτες ώρες.

Την πηραααα:BDGBGDB55:
Panasonic Viera TX-P42G10E Plasma TV 42'':BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μολις γυρισα απο πλαισιο,πηρα και ενα φιλο και ξεκινησαμε ξεπακεταρισμα και στησιμο
Ολα πλεον ετοιμα και συνδεδεμενα (nova kai PS3)
Και τωρα ξεκιναω να πειραματιζομαι
Υπαρχει καποια συμβουλη ως προς τις ρυθμισεις (μηπως πρεπει να γινουν καποιες ειδικες,για τις πρωτες ωρες λειτουργιας)
Σορρυ που δεν ψαχνω μεσα στο φορουμ,αλλα αυτη τη στιγμη η χαρα ειναι μεγαλη:BDGBGDB55:

Για ανεβασε καμια εικονα να δουμε

Χωρις να το παιζω ειδικος(διοτι πολυ απλα δεν ειμαι) εχω να δηλωσω οτι η τηλεοραση τα σπαει κυριολεκτικα:music-smiley-005:
εκατσα κανα δυωρο εχτες παρεα με νοβα,και μετα εβαλα και ενα blueray εργακι να δω
Σημερα θα τεσταριστει με ps3 gaming(δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα βαλω GT5,resident5 η silent hill:jester:
Και το βραδακυ θα μπει και ενα εργο απλο dvd να δω τι ψαρια πιανει

Χωρις να το παιζω ειδικος(διοτι πολυ απλα δεν ειμαι) εχω να δηλωσω οτι η τηλεοραση τα σπαει κυριολεκτικα:music-smiley-005:
εκατσα κανα δυωρο εχτες παρεα με νοβα,και μετα εβαλα και ενα blueray εργακι να δω
Σημερα θα τεσταριστει με ps3 gaming(δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα βαλω GT5,resident5 η silent hill:jester:
Και το βραδακυ θα μπει και ενα εργο απλο dvd να δω τι ψαρια πιανει

εννοειται εδω πλεον τα <αρχαια μοντελα> pz , px ηταν φοβερα ποσο μαλλον αυτα , καινουργια γενια πανελ πανασονικ ειναι δυνατον να μην τα σπαει αυτο δα ελειπε

εννοειται εδω πλεον τα <αρχαια μοντελα> pz , px ηταν φοβερα ποσο μαλλον αυτα , καινουργια γενια πανελ πανασονικ ειναι δυνατον να μην τα σπαει αυτο δα ελειπε
Το λεω επειδη δεν ειχα ποτε ασχοληθει με τηλεορασεις( με ολα τα αλλα ηλεκτρονικα ναι ,με τηλεορασεις οχι) και επειδη ολοι οι φιλοι μου εχουν πλεον τηλεορασεις εκτος πο μενα που ειχα μια 32αρα crt philps
Μαζευομασταν ετσι,μια στον ενα και μια στον αλλον συνηθως για βραδιες τσουλου
Εχω δει λοιπον τσουλου σε καθε λογης lcd τηλεορασεις απο φτηνες 600 ευρω εως πανακριβες 1800+
Εχτες λοιπον μαζευτηκαν ολοι σε μενα για να την εγκαινιασουμε
Δεν ελεγα τιποτα και κοιταζα τις αντιδρασεις τους απλως
Οφειλω να πω οτι ολοι ειπαν τα καλυτερα για την πανασονικ
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως το ενα παιδι εχει παρει μια σονυ 40αρα αυτη με τα 200hz (εγω δεν εχω δει σε αυτην την τηλεοραση) ,ο οποιος μου ειπε οτι η δικια μου δειχνει καλυτερα απο την δικη του
Ισχυει κατι τετοιο????

Τώρα που την αγόρασες και την έχεις, γιατί δεν γράφεις τις εντυπώσεις σου στο νήμα της G10, όπως σου είπε ο Γιώργος. όχι τίποτα άλλο, για να υπάρχουν όλες οι πληροφορίες μαζεμένες για όποιον ενδιαφέρεται και...

...για την φουκαριάρα την G10.

Φιλικά...-bye-