Αγορά νέας TV

Τελικά παράγγειλα πριν 2 μέρες την G20E 46"¨. Την περιμένω αυτή τη βδομάδα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τις αρχικές ρυθμίσεις για τις πρώτες 200 ώρες καθώς και να μου πει το τι να προσέξω?

Σας ευχαριστώ!

Γεια σας και απο εμενα παιδια! Μια βοηθεια και σε εμενα τον αοματο(ματι δεν μου εχει μεινει απο το πολυ το διαβασμα...:bang:) και ακομα πορισμα δεν εβγαλα. Μια crt θελω να αντικαταστησω για αποσταση θεασης περιπου 2,5 μετρα. Δεν ειμαι των παιχνιδιων και κατα πασα πιθανοτητα θα παρακολουθω τηλεοπτικα (συμπεριλαμβανομενων το νοβα) καμια ταινια blu ray και οχι απαραιτητα 3d. Νομιζω οτι 37 θα με καλυψουν αντε και 40 αλλα με εχουν μπερδεψει οι φανατικοι των plasma και των lcd,led αντιστοιχως.Παντως αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι ο,τι σημειο αναφορας ειναι η crt και εγω παω να την αντικαταστησω:flipout:μηπως δεν πρεπει? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η καλη ποιτητα στην εικονα δηλαδη καλη και φυσικη κινηση.Οχι τεχνουργηματα. Η πλασμα με πειθει ωσ προς αυτο αλλα με προβληματιζουν διαφορα οπως η φωτεινοτητα, το υποχρεωτικο στρωσιμο η διαρκεια ζωης,ο θορυβος.... και οι lcd δεν εχω δει απο 200 hz και πανω αλλα απ´οτι διαβαζω κι εδω να μην περιμενω και θαυματα....
ευχαριστω

Φίλε gvenos,μπες στο αντίστοιχο νήμα της G20.Εκεί θα βρεις αυτά που ψάχνεις (αλλά και πολλά περισσότερα)πολύ γρήγορα και θα ενημερωθείς απ' τα πολλά μέλη που την κατέχουν. Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV

Φίλε gvenos,μπες στο αντίστοιχο νήμα της G20.Εκεί θα βρεις αυτά που ψάχνεις (αλλά και πολλά περισσότερα)πολύ γρήγορα και θα ενημερωθείς απ' τα πολλά μέλη που την κατέχουν. Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Μπορείς να μου δώσεις το Link, γιατί με την αναζήτηση μου βγάζει πολλές σελίδες?

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέας TV

Μπορείς να μου δώσεις το Link, γιατί με την αναζήτηση μου βγάζει πολλές σελίδες?

Ευχαριστώ!

Από την παρούσα σελίδα επιλέγεις "Τηλεοράσεις" (στην πάνω αριστερή πλευρά και ακριβώς κάτω από το λογότυπο ΑVCLUB)
Κατόπιν,στη νέα σελίδα που θα βγεις,θα επιλέξεις "plasma tv" κι εκεί θα δεις όλο τον κατάλογο με τις plasma.Aκολούθως κλικάρεις κι επιλέγεις όποιο μοντέλο σ' ενδιαφέρει.Καλή "μελέτη" ..... :lehrer:

Plasma>>Local dimming LCD>>EDGE LED LCD(=CCFL LCD)

Εκτος και σε ενοχλουν οι ανακλασεις (εχουν πιο πολλες οι πλασμα) αλλα και πολλες LCD πλεον δεν πανε πισω...
Υπαρχουν local diming lcd?καπια μοντελα για παραδειγμα?

LG LE8500

Με κανονικο local dimming 216-240 περιοχων (αναλογα το μεγεθος της τηλεορασης).

Samsung C8000

Mε υβριδικο συστημα (spot dimming) 12-16 περιοχων.

Εννοειται οτι οσο περισσοτερες οι περιοχες τοσο καλυτερα.

Και αν εχει και 2 εκ. σημεια ελεγχου (ανα pixel δηλαδη οπως οι πλασμα) ακομη καλυτερα.

ναι μονο που η LG LE8500 ειναι προβληματικο μοντελο με μαυρες γραμμες και ειδωλα

Καλησπέρα! Πριν λίγο μιλούσα με το κατάστημα όπου είχα παραγγείλει την Panasonic G20E 46". Τους έστειλαν την G20E 42" και με πήραν για να με ενημερώσουν. Έκανα άρνηση παραλαβής, και πήραν ξανά για την 46". Όμως μας ενημέρωσαν από την Panasonic πως οι 46", σταμάτησαν να βγαίνουν. Και ερωτώ.....
Ποια άλλη τηλεόραση μπορώ να πάρω, πάντα σε πλάσμα, 46", full HD και ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά και με κόστος όσο και η G20E, δλδ μέχρι 1500 ?

Παιδιά θέλω γρήγορη απάντηση, ώστε να την παραγγείλω το πρωί.