Αγορά νέων καλωδίων για ηχεία Home Cinema..

Mikael P

New member
24 December 2012
17
Καλησπέρα και καλό μήνα. Θέλω να αναβαθμίσω τα καλώδια για τα 2 μπροστινά ηχεία μου Kef C5(biwire..) ο ενισχυτής είναι pioneer vsx-922 με αυτά τα καλώδια της AudioQuest http://www.audioquest.com/flx-slip/144-flxslip . Η ερώτησή μου είναι για τα ηχεία που είναι biwire και θέλω να κρατήσω τα μεταλλικά jumpers προσωρινά (ίσως στο μέλλον τα αλλάξω με άλλα jumper) τι είναι καλύτερο?: να πάρω biwire καλώδιο και να ενώσω τα 2 απ' τα τέσσερα καλώδια δλδ 2+ και 2- στην υποδοχή LF των ηχείων και 2+ και 2- στην έξοδο του ενισχυτή ή να πάρω μονό καλώδιο και πόσο awg 14 ή 16 για 3μέτρα το καθένα? Ποιός τρόπος θα έχει καλύτερα αποτελέσματα..?

Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ HXEIA HOME CINEMA..

Ωραίος φίλε θα τα τσεκάρω και αυτά, να σε καλά!

Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΓΙΑ HXEIA HOME CINEMA..

Πόσα κανάλια του ενισχυτή σου χρησημοποιείς;; 5 'ή 7?

5+1. 2 kef c5 left-right, 1 c6 κεντρικό, 2 c1 souround και c4 sub. Και θέλω να πάρω και για το κεντρικό άλλο καλώδιο άρα θα χρειστώ 3χ 3 μέτρα καλώδιο. Μόνο τα 2 c5 είναι biwire

Για να μην ανοιγω κανουργιο thread, θα ρωτησω και εγω εδω.

Θα στησω το πρωτο μου home cinema οσονουπο. Ειμαι ακομα στην ανακαινηση και ηρθε η ωρα να περασω καλωδια για τα πισω ηχεια για να μην φαινονται. Το Home cinema που θελω να στησω θα εχει για βαση εναν καινουργιο AVR της ταξεως ~500-600 ευρω. 5.1 θα ειναι στην τελικη του μορφη.

Τι καλωδια να παρω, και απο που ????? Μενω Αθηνα, αλλα τα θελω άμεσα.

Ευχαριστω παρα πολυ.
Α.