Αγορά νέου AVR

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το app κάτι στέλνει και λαμβάνει κάθε φορά πριν σου επιτρέψει να προχωρήσεις στο επόμενο ηχείο. Σχεδόν σαν να φορτώνει τον τόνο που πρέπει να παίξει στο ηχείο. Μήπως πάλι είναι κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση με τον ενισχυτή; Πάντως το κινητό μου ζεστάθηκε αρκετά όσο έτρεχε το calibration.

Είναι σημαντικό να υπάρχει καλό ίντερνετ χωρίς αποσυνδέσεις και σχετικά καλό ρουτερ ώστε να στέλνει γρήγορα τα δεδομένα μέσω δικτύου.

Επίσης τσεκάρετε, αν το ρουτερ είναι dual band, ενισχυτής και κινητό να είναι στην ίδια μπάντα.

Τέλος κλείστε όλες τις άλλες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιούν το ίντερνετ.

Βασικό επίσης να υπάρχει απόλυτη ησυχία. Μη περπατάτε πάνω κάτω, και μη μπαίνετε ανάμεσα σε μικρόφωνο - ηχεία.

Αυτά...

Μπαίνοντας στο app μου έβγαζε ένα setup 7.1 κανάλια με back surr. δεν έδινα σημασία πιστεύοντας ότι απο μόνο του θα προχωρούσε μιας και προς το παρόν το setup που έχω είναι 5.1
και θα τα έφτιαχνε σύμφωνα με τα ηχεία μου. Τελικά μιας και κάπου έτσι κόλλαγε αποφάσισα να μπω στο edit και να τα αφαιρέσω μπας και ξεκόλλαγε όπερ και εγένετο. Αφαιρώντας χειροκίνητα τα bug surr το setup προχώρησε χωρίς καμία ανωμαλία. Τελικά τείνω στο συμπέρασμα ότι είναι ένα bug της εφαρμογής.....

Re: Απάντηση: Αγορά νέου AVR

Μπαίνοντας στο app μου έβγαζε ένα setup 7.1 κανάλια με back surr. δεν έδινα σημασία πιστεύοντας ότι απο μόνο του θα προχωρούσε μιας και προς το παρόν το setup που έχω είναι 5.1
και θα τα έφτιαχνε σύμφωνα με τα ηχεία μου. Τελικά μιας και κάπου έτσι κόλλαγε αποφάσισα να μπω στο edit και να τα αφαιρέσω μπας και ξεκόλλαγε όπερ και εγένετο. Αφαιρώντας χειροκίνητα τα bug surr το setup προχώρησε χωρίς καμία ανωμαλία. Τελικά τείνω στο συμπέρασμα ότι είναι ένα bug της εφαρμογής.....

Μα είναι δυνατόν βρε συ να βλέπεις την εφαρμογή που σου λέει για 7.1 και εσύ το αφήνεις ενώ έχεις 5.1; Τι σου φταίει η εφαρμογή;
Τέλος πάντων αφού βρήκες λύση όλα καλά, προφανώς υπομονή και εξοικείωση θέλει άκη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά νέου AVR

Μα είναι δυνατόν βρε συ να βλέπεις την εφαρμογή που σου λέει για 7.1 και εσύ το αφήνεις ενώ έχεις 5.1; Τι σου φταίει η εφαρμογή;

Σηκώνει συζήτηση. Στο πρώτο position αφού έκανε πέρασμα απο τα ηχεία και όλα περάσανε το test με τον δοκιμαστικό ήχο μπαίνοντας στον 2ο γύρο όντως τα back surr τα είχε αφαιρέσει απο το κάδρο και ξεκίνησε πάλι τον δοκιμαστικό ήχο, μόνο που έφτανε στο πίσω αριστερό και μούγκα.
Αν σκεφτούμε ότι πριν αυτό το ηχείο μεσολαβούσαν τα 2 back surr που δεν έβρισκε τότε τι να υποθέσουμε, ότι δεν είναι bug και μάλιστα απαράδεκτο για μια τέτοιου είδους εφαρμογή ....

Μπα δεν σηκώνει συζήτηση. Απλά είναι αυτό εδώ:

Μπορεί να στο κάνει κάποιες φορές. Και μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση τον ενισχυτή (power cycle).

Απ' ό,τι έχω δει, μετά από κάποια ώρα στρώνει.

Εντάξει. άβγαλτος ήταν ο ενισχυτής, είδε πρώτη φορά το app, έπαθε κοκομπλόκο. Από δω και πέρα δεν θα είναι τόσο ντροπαλός. :p;)

Αφού τελικά αργά το απόγευμα έλυσα τα όποια προβλήματα μια με την αποσύνδεση σε συγκεκριμένο σημείο του ενισχυτή που για την επίλυση τελικά ήθελε σταθερή IP απο το ρουτερ, μια με την μουγκα-στρουγκα του ηχείου (δόξα τον θεό που λύθηκε γιατί με το 20αρι θα πήγαινε και το τηλέφωνο τοίχο) έκανα ένα πολύ πρόχειρο calibration μόνο και μόνο για να μπορέσω να μπω στα ενδότερα της εφαρμογής και να πάρω μια πρώτη γεύση. Εντός ολίγου μεταμεσονύχτια ώρα εννοείτε θα κάνω όπως πρέπει το calibration. Βέβαια απο ότι είδα ωραία πραγματάκια μέσα εντός εφαρμογής, τώρα το τι θα πειράξω ο θεός και η ψυχή του. Βρήκα παιχνίδι να θυμηθώ τα νιάτα μου......

Εντάξει. άβγαλτος ήταν ο ενισχυτής, είδε πρώτη φορά το app, έπαθε κοκομπλόκο. Από δω και πέρα δεν θα είναι τόσο ντροπαλός. :p;)
:flipout: Προφυλάξεις να πάρουν...

Απάντηση: Re: Αγορά νέου AVR

ΡΕ με δουλεύετε, με τον πόνο μου παίζετε. Θα το βουλώσω και δεν θα το ξανα-ανοίξω το ρημάδι. Δεν θα καθόμουν να χαλάω το μανικιούρ γράφοντας γιατί κάποια απο όλα αυτά κάποιος εκει έξω στο διάστημα να τα διαβάσει και να βρει λύση. Ετοιμάσου εσύ σου έχω και την συνέχεια ................ mandalorian θα το κάνουμε το νήμα.....

Σε όλους μας έχει κάνει κολλήματα η εφαρμογή βρε. Δεν είναι τίποτε.

Λοιπόν η λογική είναι, μετράς, βλέπεις λακούβες, διορθώνεις, ξαναμετράς. Κάποιες λακούβες μπορεί να μην διορθώνονται εντελώς. Ακύρωση το λένε. Το παλεύεις με άλλη τοποθέτηση. Απολύτως ίσια δεν πρόκειται να βγει ειδικά στο sub. Αλλά έτσι θα έχεις δει που πάσχει κατ' αρχήν το σύστημα.
Σιγά σιγά μη βιάζεσαι. Κανείς δεν το έκανε στο πρώτο ραντεβού με την πρώτη. :silly:

Παραθέτω τα παρακάτω αποτελέσματα και χρίζουν έμπειρων σχολίων ....

Attachments

• Screenshot_2019-11-27-09-24-59.png
    Screenshot_2019-11-27-09-24-59.png
    59.7 KB · Views: 120
  • Screenshot_2019-11-27-09-25-08.png
    Screenshot_2019-11-27-09-25-08.png
    60.5 KB · Views: 119
  • Screenshot_2019-11-27-09-25-16.png
    Screenshot_2019-11-27-09-25-16.png
    62.8 KB · Views: 120
  • Screenshot_2019-11-27-09-25-23.png
    Screenshot_2019-11-27-09-25-23.png
    61 KB · Views: 118
  • Screenshot_2019-11-27-09-25-29.png
    Screenshot_2019-11-27-09-25-29.png
    63.6 KB · Views: 118
  • Screenshot_2019-11-27-09-25-37.png
    Screenshot_2019-11-27-09-25-37.png
    54.3 KB · Views: 119
Δυσκολεύεται το Audyssey να σου στρώσει τις χαμηλές. Παραθέτω παράδειγμα της δίκης μ διόρθωσης
30bed32d898852d41d7d89ab4cb5f8b5.png

Έχουμε πάντως την ίδια πτώση εκεί γύρω στους 1500-2000 κύκλους. Άραγε είναι συχνό φαινόμενο;

Δυσκολεύεται το Audyssey να σου στρώσει τις χαμηλές. Παραθέτω παράδειγμα της δίκης μ διόρθωσης
30bed32d898852d41d7d89ab4cb5f8b5.png

Έχουμε πάντως την ίδια πτώση εκεί γύρω στους 1500-2000 κύκλους. Άραγε είναι συχνό φαινόμενο;

Αυτό πιστεύω ότι διορθώνεται με το midrange compensation, διαλέγεις πιο σετ ηχείων και στο φέρνει. Κάντο και μετά κοίτα πάλι το γράφημα ....

Re: Απάντηση: Αγορά νέου AVR

Αυτό πιστεύω ότι διορθώνεται με το midrange compensation, διαλέγεις πιο σετ ηχείων και στο φέρνει. Κάντο και μετά κοίτα πάλι το γράφημα ....

Έχεις δίκιο, αυτό είναι