αγορα νεου blue Ray Panasonic DMPBD60 Panasonic DMPBD60

Κάποτε ήταν από τα καλά μηχανηματάκια. τώρα πιστεύω βρίσκεις και καλύτερα σε εκε´νη την τιμή, εξαρτάται τι θες από το Player..

Στο ποσο αυτο οσο γινετε καλυτερο blue ray, 100-150 ευρω το ανωτερο.
Βεβαια στη μια τηλεοραση εχω το samsnug 1600.

Το αλλο player, για την panasonic u10 που εχω στο δωματιο, για να μην βγαζω και το μεταφερω συνεχεια.
Δεν με απασχολει η μαρκα θελω οσο γινεται καλυτερη εικονα, εστω και σε αυτα τα χρηματα (κριση εχουμε τσιμα-τσιμα).

Last edited by a moderator:
Η αλλη λυση ειναι να παω το samsung στο δωματιο, και στο σαλονι να παρω αλλο για την 46" Α956.
Καθε γνωμη θα με βοηθησει να παρω την αποφαση, είμαι λιγο αναποφασιστος.

Σας ευχαριστω ολους.

Last edited by a moderator:
Ξέρεις αν όλα αυτα τα μοντέλα όταν συνδέσεις την θύρα hdmi κάπου, αν συνεχίζουν να δίνουν ήχο και απο τις υπόλοιπες εξόδους;

Δεν θέλω δηλαδή να κλειδώνουν τα υπόλοιπα βύσματα ήχου όταν συνδέσω την hdmi. Κάπου το έχω ακούσει και φοβάμαι.

Ξέρεις αν όλα αυτα τα μοντέλα όταν συνδέσεις την θύρα hdmi κάπου, αν συνεχίζουν να δίνουν ήχο και απο τις υπόλοιπες εξόδους;

Σε όλα τα BD Players υπάρχει επιλογή στο menu για ενεργοποίηση της ψηφιακής εξόδου ήχου. Μπορείς δηλαδή να έχεις το player συνδεδεμένο στην τηλεόραση μέσω HDMI, και να έχεις ήχο στον ενισχυτή σου μέσω οπτικής ή coaxial (spdif) σύνδεσης.

Σε όλα τα BD Players υπάρχει επιλογή στο menu για ενεργοποίηση της ψηφιακής εξόδου ήχου. Μπορείς δηλαδή να έχεις το player συνδεδεμένο στην τηλεόραση μέσω HDMI, και να έχεις ήχο στον ενισχυτή σου μέσω οπτικής ή coaxial (spdif) σύνδεσης.

+1

προσωπικά θα επέλεγα panasonic για να απαντήσω στην ερώτηση σου. Έχοντας το samsung bd-1580 και το panasonic bd85 η διαφορά της εικόνας υπέρ του τελευταίου είναι μεγάλη. Το ίδιο επιβεβαιώνεται και στα reviews.

Αν μου επιτρέπετε κι εμένα μια σχετική ερώτηση, όντας εντελώς άσχετος, θα ήθελα να παίζω ταινίες από εξωτερικό σκληρό δίσκο (και να ακούω μουσική επίσης). Πρέπει να αγοράσω ένα μηχάνημα σαν το Western Digital tv live ή θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με ένα blue-Ray player σαν το panasonic dmp-bd 75 συνδέοντας τον σκληρό δίσκο σε αυτό, ώστε να μπορώ μερικές φορές να βλέπω και δίσκους blue-Ray;
Σας ευχαριστώ!

Αν μου επιτρέπετε κι εμένα μια σχετική ερώτηση, όντας εντελώς άσχετος, θα ήθελα να παίζω ταινίες από εξωτερικό σκληρό δίσκο (και να ακούω μουσική επίσης). Πρέπει να αγοράσω ένα μηχάνημα σαν το Western Digital tv live ή θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με ένα blue-Ray player σαν το panasonic dmp-bd 75 συνδέοντας τον σκληρό δίσκο σε αυτό, ώστε να μπορώ μερικές φορές να βλέπω και δίσκους blue-Ray;
Σας ευχαριστώ!

το panasonic 75 δεν διαβαζει εξωτερικους ntfs ουτε εξωτερικους υποτιτλους srt, γενικα αν θες να κανεις κυριως χρηση media player τα panasonic δεν κανουν. Δες lg, samsung

το panasonic 75 δεν διαβαζει εξωτερικους ntfs ουτε εξωτερικους υποτιτλους srt, γενικα αν θες να κανεις κυριως χρηση media player τα panasonic δεν κανουν. Δες lg, samsung

Ευχαριστώ! Μπορείτε να μου συστήσετε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα; Δεν με ενδιαφέρει η δικτύωση, θα προτιμούσα κάτι οικονομικό.

πιστέυω το lg 580 κάνει για αυτό που θες δες το αντιστηχο νήμα

Σας ευχαριστώ! Μήπως θα ήταν προτιμότερος ο συνδυασμός ενός media player κι ενός bd; Ποια θα προτείνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις ερωτήσεις, όμως δεν έχω γνώσεις στον τομέα αυτό.

Μήπως θα ήταν προτιμότερος ο συνδυασμός ενός media player κι ενός bd; Ποια θα προτείνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση;

Κατ' εμέ ναι. Ενα media player όπως π.χ. το wd live το οποίο είναι και οικονομικό, θα έχει πάντα περισσότερες δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων σε σχέση με ένα BD Player το οποίο πρωτίστως εξυπηρετεί την αναπαραγωγή δίσκων BluRay.

Σας ευχαριστώ! Αν λοιπόν αγόραζα το WD live, ποιο οικονομικό μοντέλο bp θα μου συστήνατε για συμπλήρωμα;

Σας ευχαριστώ! Αν λοιπόν αγόραζα το WD live, ποιο οικονομικό μοντέλο bp θα μου συστήνατε για συμπλήρωμα;

τα philips 3000 & 3100 έχουν πολυ καλές κριτικές από χρήστες, επίσης υπάρχει και το 3200 απλως είναι πιο νεο και δεν έχει πολλες κριτικες χρηστων. Ολα αυτα είναι ως 120 ευρω και φυσικά ειναι πολυ καλές επιλογές. Και το panasonic 75 στα 130 ευρώ είναι πολυ καλή επιλογή για blue ray player. και το panasonic 65 sta 150 έχει πολύ θετικές κριτικες χρηστων αλλά μαλλον ξεφεύγει και δεν θεωρειται ιδιαιτερα οικονομικο.