Ξέρεις αν όλα αυτα τα μοντέλα όταν συνδέσεις την θύρα hdmi κάπου, αν συνεχίζουν να δίνουν ήχο και απο τις υπόλοιπες εξόδους;
Σε όλα τα BD Players υπάρχει επιλογή στο menu για ενεργοποίηση της ψηφιακής εξόδου ήχου. Μπορείς δηλαδή να έχεις το player συνδεδεμένο στην τηλεόραση μέσω HDMI, και να έχεις ήχο στον ενισχυτή σου μέσω οπτικής ή coaxial (spdif) σύνδεσης.
Αν μου επιτρέπετε κι εμένα μια σχετική ερώτηση, όντας εντελώς άσχετος, θα ήθελα να παίζω ταινίες από εξωτερικό σκληρό δίσκο (και να ακούω μουσική επίσης). Πρέπει να αγοράσω ένα μηχάνημα σαν το Western Digital tv live ή θα μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου και με ένα blue-Ray player σαν το panasonic dmp-bd 75 συνδέοντας τον σκληρό δίσκο σε αυτό, ώστε να μπορώ μερικές φορές να βλέπω και δίσκους blue-Ray;
Σας ευχαριστώ!
το panasonic 75 δεν διαβαζει εξωτερικους ntfs ουτε εξωτερικους υποτιτλους srt, γενικα αν θες να κανεις κυριως χρηση media player τα panasonic δεν κανουν. Δες lg, samsung
πιστέυω το lg 580 κάνει για αυτό που θες δες το αντιστηχο νήμα
Μήπως θα ήταν προτιμότερος ο συνδυασμός ενός media player κι ενός bd; Ποια θα προτείνατε στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Σας ευχαριστώ! Αν λοιπόν αγόραζα το WD live, ποιο οικονομικό μοντέλο bp θα μου συστήνατε για συμπλήρωμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.