Αγορά νέου φορτιστή μπαταριών

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
Καλημέρα σε όλους,

προ ετών με είχατε βοηθήσει σε μια αγορά για φορτιστή μπαταριών eneloop κυρίως, ο οποίος βγήκε σκυλί (maha 401 αν δεν κάνω λάθος ~30 ).
Δυστυχώς πλέον δεν δουλεύει οπότε θα ήθελα πάλι την βοήθειά σας για πρόταση αγοράς νέου.

Φχαριστώ εκ των προτέρων!

Last edited by a moderator:
Απάντηση: αγορά νέος φορτιστής μπαταριών

Για ΑΑΑ και ΑΑ μόνο, ο καλύτερος που μπορείς να βρεις τα τελευταία 10 χρόνια (και μάλλον και για τα επόμενα), είναι αυτός... Στα 65 Ε (και αρχίζει να σπανίζει πλέον - μόνο στο batteries.gr βλέπω υπάρχει στο skroutz)...
Εχω έναν εδώ και αρκετά χρόνια (προσοχή, το ασπρο φως δεν σβήνει και θα χρειαστεί να καλύπτεις με κάτι την οθόνη αν ενοχλεί το φως του).

https://www.batteries.gr/gr/powerex-mh-c9000.html

maha_powerex_mh-c9000_charger_1.jpg

Απάντηση: αγορά νέος φορτιστής μπαταριών

Δες τις αγγελίες.Πουλάει ο Kosh κάμποσους και σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου κάνει.

Re: αγορά νέος φορτιστής μπαταριών

Αφού είχες μείνει ευχαριστημένος με τον προηγούμενο (έτσι κατάλαβα δηλαδή) γιατί δεν παίρνεις τον ίδιο;

ε λέω μήπως υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που να είναι ισάξια (ίσως και οικονομικότερη)

τελικά ήταν μάλλον το τροφοδοτικό του (ίσως δεν έκανε καλή επαφή και αγχώθηκα). Μετά από λίγες ώρες ως δια μαγείας επανήλθε!
Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας (ήμουν στο τσακ να πάρω τον 9000!!!!)

επανέρχομαι, το ότι δούλεψε ήταν μάλλον μαγική εικόνα αφού έκτοτε δεν δούλεψε ξανά. Ψάχνοντας στο φόρουμ και με δεδομένο ότι τα 65 του Powerex 9000 είναι πολλά για το μπάτζετ μου), αυτός ο Opus BT-3100 v2.1 αξίζει??
Βασικά δεν θέλω να δώσω πάνω από 40 ...

επανέρχομαι, το ότι δούλεψε ήταν μάλλον μαγική εικόνα αφού έκτοτε δεν δούλεψε ξανά. Ψάχνοντας στο φόρουμ και με δεδομένο ότι τα 65 του Powerex 9000 είναι πολλά για το μπάτζετ μου), αυτός ο Opus BT-3100 v2.1 αξίζει??
Βασικά δεν θέλω να δώσω πάνω από 40 ...

Μια χαρά φορτιστής είναι ο Opus BT-3100 v2.1.