k.m.
Supreme Member
Νέος Δορυφορικός Combo δέκτης
Μια που τα επίγεια κανάλια θα φύγουν από κοντά μας (αττική), ήρθε η ώρα να πάρω ένα dvbt mpeg4 δέκτη για την κρεβατοκάμαρα (Sony KDL 26S2010).
Αλλά με την ευκαιρία σκέφτομαι να πάρω και δορυφορικό μαζί, μια που κατεβαίνει και σχετικό καλώδιο.
Οπότε θέλω κάτι φθηνό, καλό, που να τα κάνει όλα
Αλλά επειδή δεν θα λάβω απάντηση ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.
Λοιπόν θέλω να έχει:
-Δορυφορικό δέκτη
-Επίγειο ψηφιακό mpeg4
-Linux (όχι απαραίτητα)
-Cccam (για την περίπτωση που ενεργοποιήσω πάλι την ακατονόμαστη κάρτα, να μπορώ να βλέπω σαλόνι-κρεβατοκάμαρα)
-Network
-Να δέχεται δίσκο για εγγραφή ή καλύτερα να το υποστηρίζει δικτυακά (όχι απαραίτητα)
-Τιμή μέχρι 200 (οπότε dreambox γιοκ)
Media Player αδιάφορο αφού το Pico κάνει καλή δουλειά.
Έχω δοκιμάσει το Edision Argus Mini 2in1 Combo αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τα firmwares
Οπότε ακούω προτάσεις.
Μια που τα επίγεια κανάλια θα φύγουν από κοντά μας (αττική), ήρθε η ώρα να πάρω ένα dvbt mpeg4 δέκτη για την κρεβατοκάμαρα (Sony KDL 26S2010).
Αλλά με την ευκαιρία σκέφτομαι να πάρω και δορυφορικό μαζί, μια που κατεβαίνει και σχετικό καλώδιο.
Οπότε θέλω κάτι φθηνό, καλό, που να τα κάνει όλα

Αλλά επειδή δεν θα λάβω απάντηση ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.
Λοιπόν θέλω να έχει:
-Δορυφορικό δέκτη
-Επίγειο ψηφιακό mpeg4
-Linux (όχι απαραίτητα)
-Cccam (για την περίπτωση που ενεργοποιήσω πάλι την ακατονόμαστη κάρτα, να μπορώ να βλέπω σαλόνι-κρεβατοκάμαρα)
-Network
-Να δέχεται δίσκο για εγγραφή ή καλύτερα να το υποστηρίζει δικτυακά (όχι απαραίτητα)
-Τιμή μέχρι 200 (οπότε dreambox γιοκ)
Media Player αδιάφορο αφού το Pico κάνει καλή δουλειά.
Έχω δοκιμάσει το Edision Argus Mini 2in1 Combo αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος με τα firmwares
Οπότε ακούω προτάσεις.