Κάτω από την πίεση που ασκείται στο εξωτερικό (αλλά και στην χώρα μας) για την ανατροπή της "πειρατείας" στον χώρο των movies (αλλά και των μουσικών και άλλων αρχείων) εγώ πιστεύω ότι το Cinavia θα υπερισχύσει και θα εγκατασταθεί σε όλα σιγά-σιγά. Στην χώρα μας ιδιαίτερα όταν θα αρχίσει να επεκτείνεται η εγκατάσταση οπτικων ινών και θα δημιουργηθούν οι ετιαρείες τύπου Netflix , όπου θα νοικιάζεις φτηνά τις ταινίες μέσω internet και θα στριμάρονται με υψηλή ανάλυση στην TV. Δεν έχει προοπτική κατά την γνώμη μου η αναπαραγωγή full bluray menus. Απ'ότι θα δεις όλοι σιγά σιγά εφαρμόζουν σε αυτή τη φάση τη μεθοδο κατά την οποία αναγνωρίζουν τα menus, index κτλπ. και σε πάνε κατευθείαν στην ταινία.
Εγώ την αγορά στους media players την βλέπω έτσι όπως μπορεί κανείς να την υποψιαστεί μέσα από τις κινήσεις εταιρειών όπως : Netgear, WD για την μεσοχαμηλή κατηγορία καταναλωτών. Ισως μέσα από εταιρίες σαν την Dune και την Oppo να συνεχιστεί η παραγωγή και η αναβάθμιση προς το ανώτερο High End μηχανημάτων και όλοι όσοι θα θελήσουν να παρακάμψουν αυτή την αναπόφευκτη τάση θα στραφούν σε custom λύσεις τύπου HTPC με τα.......ανάλογα software...
Μην εμμένεις στο full bluray λοιπόν....Θα αναλωθείς κατά την γνώμη μου .
Κοίτα την αψεγάδιαστη εικόνα και κίνηση που σε όλες τις γενναίες υλοποιήσεις (οι οποίες απαιτούνται για την αναπαραγωγή ταινιών full bluray iso ή folder structured) από.. το λιγότερο 50' μέχρι όσες θές του προβολέα θα σου δώσουν την ποιότητα και την ευχαρίστηση του αρχείου αναπαραγωγής.