Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Eχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο με δυκτιακες δυνατοτητες ? Αυτο που θελω ειναι να μπορει να διαβαζει κοινοχρηστους φακελους απο τον υπολογιστη μου μεσω δυκτιου η wifi για ταινιες. Πιο ειναι το πιο οικονομικο και καλο που μπορω να βρω με αυτες τις δυνατοτητες?

με ψησατε για το MED1000X3D....:)
γιατι το βρισκω ομως μονο σε ενα ελληνικο καταστημα;;;(220 euro)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτο βγαινει γυρω στα 100 ευρω. Δεν υπαρχει καποιο πιο οικονομικο?

υπάρχει το appStreamer που είναι πιο οικονομικό αλλά από αυτά που διαβάζω δε μπορώ να πω ότι το θεωρώ καλό.

Eχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο με δυκτιακες δυνατοτητες ? Αυτο που θελω ειναι να μπορει να διαβαζει κοινοχρηστους φακελους απο τον υπολογιστη μου μεσω δυκτιου η wifi για ταινιες. Πιο ειναι το πιο οικονομικο και καλο που μπορω να βρω με αυτες τις δυνατοτητες?

WiFi ξέχνα το . Κανένα δεν μπορεί να είναι καλό. Το Appstreamer όμως είναι μια χαρά σε πιο οικονομικό που θέλεις.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μία γρήγορη απάντηση , μία φίλη πήρε το turbo-x starlet και το σύνδεσε σήμερα , και δεν έχει εικόνα ... η συνδεσμολογία είναι σωστή , composite σε καρφί πάνω στο πλέιερ AV , επιλεγμένο από την philips το avside , αφού το composite είναι στο πλάι , μάζι με την συσκευασία ήρθαν και 2 μπαταρίες ΑΑΑ όμως το τηλεχειρηστήριο παίρνει στρόγγυλη πλακέ , και ο πλέιερ έχει μόνιμα αναμένο το μπλε φωτάκι ,
η ερώτηση , είναι κλειστό ή ανοιχτό ; τι χρώματα έχει όταν είναι κλειστό και τι όταν είναι ανοιχτό ; είναι πολύ πιθανό να μην παίρνει εντολή από το τηλεχειριστήριο όπως το καταλαβαίνω εγώ και η φίλη.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μία γρήγορη απάντηση , μία φίλη πήρε το turbo-x starlet και το σύνδεσε σήμερα , και δεν έχει εικόνα ... η συνδεσμολογία είναι σωστή , composite σε καρφί πάνω στο πλέιερ AV , επιλεγμένο από την philips το avside , αφού το composite είναι στο πλάι , μάζι με την συσκευασία ήρθαν και 2 μπαταρίες ΑΑΑ όμως το τηλεχειρηστήριο παίρνει στρόγγυλη πλακέ , και ο πλέιερ έχει μόνιμα αναμένο το μπλε φωτάκι ,
η ερώτηση , είναι κλειστό ή ανοιχτό ; τι χρώματα έχει όταν είναι κλειστό και τι όταν είναι ανοιχτό ; είναι πολύ πιθανό να μην παίρνει εντολή από το τηλεχειριστήριο όπως το καταλαβαίνω εγώ και η φίλη.

Συγγνώμη εκ μέρους μου δεν έχω καμμιά εμπειρία από αυτόν τον player . Ας βοηθήσει κάποιος που τον έχει παιδιά ή γράψε στο ανάλογο νήμα

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα.

Το μπλέ φωτάκι σημαίνει ότι είναι "On" είναι προρυθμισμένο να δίνει έξοδο στο HDMI, επάνω στο χειριστήριο έχει τέσσερα κουμπάκια VGA, HDMI, CVBS και YbBrRr, πάτα το CVBS μέχρι να σου δώσει σήμα στο composite, αν δεν το κάνει τότε ή η μπαταρία έχει πρόβλημα ή το χειριστήριο.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλησπέρα κι από εμένα!

Σκέφτομαι για αγορά media player και βασικά περίμενα να βγουν να νέα sigma based players της Dune.
Οι πλειονότητα των αρχείων που αναπαράγω είναι:

1. BD ISO
2. full BD rips (folders BDMV,CERTIFICATE)
3. BD 3D ISO
4. "βαριά" mkv αρχεία (συνήθως full rips από Blu-ray)

Ξέρω πως για κάποιους φαίνεται περίεργη αυτή η απαίτηση αλλά θα ήθελα στις πρώτες 3 περιπτώσεις
( BD ISO, full BD rips, BD 3D ISO) να έχω full Blu-ray menus και όχι απλά BD-lite.

Εφόσον απ'ότι φαίνεται στα νέα media players μάλλον ξεχνάμε τα full Blu-ray menus λόγω cinavia, σκεφτόμουν
να κινηθώ ανάμεσα στα Dune HD Max και Dune HD duo. Το καινούργιο Dune HD Base 3D μάλλον πως δεν θα
υποστηρίζει full Blu-ray menus γι αυτό δεν έχω αποφασίσει ακόμα σχετικά...

Τι γνώμη έχετε σχετικά?

Επειδή από ένα μικρό ψάξιμο στο google για τα Max και Duo δεν βοήθησε πολύ,θα ήθελα να σας ρωτήσω:

Ποιός είναι ο επίσημος εισαγωγέας της Dune στην Ελλάδα?Σε ποιό μαγαζί/μαγαζιά θα πρέπει να απευθυνθώ ώστε να έχω εγγύηση?

Γνωρίζετε αν τα συγεκριμένα player ( Dune HD Max και Dune HD duo) διατίθενται ακόμα προς πώληση και σε τι τιμές περίπου (ενδεικτικές τιμές) ?

Τα HDD trays των Max και Duo υποστηρίζουν σκληρούς δίσκους των 3TB ?

Πείτε καμμιά γνώμη και βλέπουμε στη συνέχεια!

Υ.Γ. Βασικά να ομολογήσω ότι ήμουν στο παραπέντε να έπερνα το Dune HD duo του φίλου μας vadergr,αλλά με πρόλαβαν άλλοι συνάδελφοι!

http://www.projecting-art.com/

Η παραπάνω είναι η αντιπροσωπεία.Δεν γνωρίζω αν πουλάνε ακομα τα Max/Duo.
Τα παραπανω υποτιθεται οτι υποστηριζουν 3ΤΒ αλλα είχαν αναφερθει διαφορα θεματακια απο τους χρήστες.Αυτο πριν καποιο καιρο, τωρα δεν ξέρω αν εχει διορθωθεί.
Με 2ΤΒ δίσκους δεν εχουν θεματα.Γενικα θα προτιμησεις τους green λόγω θερμοκρασιών εντος του media player.
Γενικα για τα 3 πρώτα που θες, πας καρφι σε Dune.Μην αποκλείσεις και τα Dune Smart , παίζουν εξίσου καλά.

Επίσης , άμα σου τύχει κάποιος και πουλάει Netgear NTV550 , μην το σκεφτείς πολύ. Παρτο αμέσως.

Υ.Γ. Παίζει όλα όσα θες εκτός 3D iso

Τα παραπανω υποτιθεται οτι υποστηριζουν 3ΤΒ αλλα είχαν αναφερθει διαφορα θεματακια απο τους χρήστες.Αυτο πριν καποιο καιρο, τωρα δεν ξέρω αν εχει διορθωθεί.
Με 2ΤΒ δίσκους δεν εχουν θεματα.Γενικα θα προτιμησεις τους green λόγω θερμοκρασιών εντος του media player.
Γενικα για τα 3 πρώτα που θες, πας καρφι σε Dune.Μην αποκλείσεις και τα Dune Smart , παίζουν εξίσου καλά.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες τους φίλους vadergr και onlineN !

Έχω τους δίσκους Western Digital WD20EURS (2 TB) Western Digital WD30EURS (3 TB) και σκέφτομαι πιθανότατα
να έπερνα ακόμα ένα π.χ. WD20EURS για το duo. Οι συγκεκριμένοι είναι κατάλληλοι για PVR και για HD ροές ψηφιακού σήματος και γι'αυτό τους θεωρούσα καλή επιλογή.Τι γνώμη έχεις γι αυτούς φίλε vadergr ?
Μάλλον στον WD20EURS (2 ΤΒ) θα πάω να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο!

Από τις 3 θύρες USB το duo θα μπορούσε για παράδειγμα να αναγνωρίσει άλλους 3 δίσκους των 2ΤB ο καθένας ?
(Στην περίπτωση αυτή έχουμε συνολικά 5 x 2 ΤΒ = 10 ΤΒ )

Από ένα γρήγορο ψάξιμο στο google για το duo,δεν το βρήκα κάπου...Αν είναι θα ρωτήσω και στην αντιπροσωπεία που μου ανάφερες παραπάνω.

Ενδεικτικά σε τι τιμές παίζουν καινούργια τα Max και Duo ??

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Υ.Γ. : Απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής τα μόνα BD/media player που παίζουν BD 3D ISO με full menu,είναι τα oppo 93 και 95 με το firmware του Δεκεμβρίου 2011. Όπως αναφέρθηκε και το νέο Base 3D αλλά και τα νέα dune που αναμένονται να βγούν μάλλον πως δε θα υποστηρίζουν full Blu-ray menus...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω εδω και σχεδον 2 χρονια εχω εναν WD black 2TB στο Dune MAX και δεν ειχα προβλημα, ασχετα αν βλεπω μια ταινια την βδομαδα μην πω μια καθε 15 μερες.

Αληθεια οταν το Μαϊο τελειωσει η εγγυηση αν εχω δυο χρονια αλλιως εχει τελειωσει μπορω να ξηλωσω το BD drive και να βαλω σκληρο;

Εκανα βλακεια που πηρα το MAX και οχι το DUO γιατι πιστευα οτι θα γραφτω σε βιντεοκλαμπ και θα νοικιαζω ταινιες* να πω την αληθεια δεν ηξερα οτι εχει βγαλει DUO μονο τα SMART και το MAX ηξερα.

*Που πας ρε καραμητρο με δυο παιδια!

Καλησπερα. τα κλασικα ειμαι καινουργιος και θελω να αγορασω ενα media player. Σιγουρα κουραζω να λετε τα ιδια και τα ιδια αλλα εχω μπερδευτει. Αυτο που χρειαζομαι ειναι να βλεπω ολα τα αρχεια ταινειων με ενσωματωμενους υποτιτλους η οχι , 3d δεν με απασχωλει οπως και ο ηχος απλα στερεο εχω παλιο ενυσχητη, να μπορω να μπαινω internet [ πχ internet radio, youtube] γιατι θα το εχω στο σαλονη, και να μπορω να μοιραζομαι τα αρχεια μου απο το laptop ασυρματα η οχι. κατεληξα στο dlink doxee box γιατι με καλειψε με αυτα που προσφερει και νομιζω εχει ευχρηστο τηλεχειρηστηριο. εχετε να προτεινεται κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα, ευχαριστω

Υ.Γ. : Απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής τα μόνα BD/media player που παίζουν BD 3D ISO με full menu,είναι τα oppo 93 και 95 με το firmware του Δεκεμβρίου 2011. Όπως αναφέρθηκε και το νέο Base 3D αλλά και τα νέα dune που αναμένονται να βγούν μάλλον πως δε θα υποστηρίζουν full Blu-ray menus...

Κάτω από την πίεση που ασκείται στο εξωτερικό (αλλά και στην χώρα μας) για την ανατροπή της "πειρατείας" στον χώρο των movies (αλλά και των μουσικών και άλλων αρχείων) εγώ πιστεύω ότι το Cinavia θα υπερισχύσει και θα εγκατασταθεί σε όλα σιγά-σιγά. Στην χώρα μας ιδιαίτερα όταν θα αρχίσει να επεκτείνεται η εγκατάσταση οπτικων ινών και θα δημιουργηθούν οι ετιαρείες τύπου Netflix , όπου θα νοικιάζεις φτηνά τις ταινίες μέσω internet και θα στριμάρονται με υψηλή ανάλυση στην TV. Δεν έχει προοπτική κατά την γνώμη μου η αναπαραγωγή full bluray menus. Απ'ότι θα δεις όλοι σιγά σιγά εφαρμόζουν σε αυτή τη φάση τη μεθοδο κατά την οποία αναγνωρίζουν τα menus, index κτλπ. και σε πάνε κατευθείαν στην ταινία.
Εγώ την αγορά στους media players την βλέπω έτσι όπως μπορεί κανείς να την υποψιαστεί μέσα από τις κινήσεις εταιρειών όπως : Netgear, WD για την μεσοχαμηλή κατηγορία καταναλωτών. Ισως μέσα από εταιρίες σαν την Dune και την Oppo να συνεχιστεί η παραγωγή και η αναβάθμιση προς το ανώτερο High End μηχανημάτων και όλοι όσοι θα θελήσουν να παρακάμψουν αυτή την αναπόφευκτη τάση θα στραφούν σε custom λύσεις τύπου HTPC με τα.......ανάλογα software...:D
Μην εμμένεις στο full bluray λοιπόν....Θα αναλωθείς κατά την γνώμη μου .
Κοίτα την αψεγάδιαστη εικόνα και κίνηση που σε όλες τις γενναίες υλοποιήσεις (οι οποίες απαιτούνται για την αναπαραγωγή ταινιών full bluray iso ή folder structured) από.. το λιγότερο 50' μέχρι όσες θές του προβολέα θα σου δώσουν την ποιότητα και την ευχαρίστηση του αρχείου αναπαραγωγής.

Γεια σας θα ηθελα πληροφοριες αν καποιος εχει αγορασει το Fantec Media Player 3DFHDL 1080p 3D .Στο τομεα 3D αν παιζει τα παντα με εξωτερικους υποτιτλους,Επισης στο δικτυακο κομματι αν οντως τα παει καλα με GIGABIT ETHERNET οπως υποστηριζει οτι εχει.Καθε γνωμη σεβαστη.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Κάτω από την πίεση που ασκείται στο εξωτερικό (αλλά και στην χώρα μας) για την ανατροπή της "πειρατείας" στον χώρο των movies (αλλά και των μουσικών και άλλων αρχείων) εγώ πιστεύω ότι το Cinavia θα υπερισχύσει και θα εγκατασταθεί σε όλα σιγά-σιγά. Στην χώρα μας ιδιαίτερα όταν θα αρχίσει να επεκτείνεται η εγκατάσταση οπτικων ινών και θα δημιουργηθούν οι ετιαρείες τύπου Netflix , όπου θα νοικιάζεις φτηνά τις ταινίες μέσω internet και θα στριμάρονται με υψηλή ανάλυση στην TV. Δεν έχει προοπτική κατά την γνώμη μου η αναπαραγωγή full bluray menus. Απ'ότι θα δεις όλοι σιγά σιγά εφαρμόζουν σε αυτή τη φάση τη μεθοδο κατά την οποία αναγνωρίζουν τα menus, index κτλπ. και σε πάνε κατευθείαν στην ταινία.
Εγώ την αγορά στους media players την βλέπω έτσι όπως μπορεί κανείς να την υποψιαστεί μέσα από τις κινήσεις εταιρειών όπως : Netgear, WD για την μεσοχαμηλή κατηγορία καταναλωτών. Ισως μέσα από εταιρίες σαν την Dune και την Oppo να συνεχιστεί η παραγωγή και η αναβάθμιση προς το ανώτερο High End μηχανημάτων και όλοι όσοι θα θελήσουν να παρακάμψουν αυτή την αναπόφευκτη τάση θα στραφούν σε custom λύσεις τύπου HTPC με τα.......ανάλογα software...:D
Κοίτα την αψεγάδιαστη εικόνα και κίνηση που σε όλες τις γενναίες υλοποιήσεις (οι οποίες απαιτούνται για την αναπαραγωγή ταινιών full bluray iso ή folder structured) από.. το λιγότερο 50' μέχρι όσες θές του προβολέα θα σου δώσουν την ποιότητα και την ευχαρίστηση του αρχείου αναπαραγωγής.

:grinning-smiley-043

Ωχ...τι κάνει η βιασύνη......
Μην εμμένεις στα full bluray menus ήθελα να πω....