Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Το ποπκόρν φαίνεται να έχει αρκετά προβληματάκια, τα παιδιά που το έχουν στο αντίστοιχο νήμα θα μπορέσουν να σε ενημερώσουν περισσότερο. Το dune είναι η κλασική αξία αλλά επίσης φουσκωμένο και ως τιμή κτήσης. Εξαρτάται πάντα από το ποσό που σκέφτεσαι να διαθέσεις εν πρώτης. Έχεις βάλει κάποιο πλαφόν?

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

'Οχι δεν με πειράζει το οικονομικό, είναι ένα μηχάνημα που θα βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Πάει η σειρά σύννεφο, και καμμια ταινία που και που, έκοψα και την nov@ τώρα απότε η καθημερινή του χρήση θα είναι σίγουρη. Εν τω μεταξύ θα ειναι σε μια Led 55" και έναν ενισχυτή τερατάκι Onkyo TX-NR906 και ηχειάκια Monitor Audio 5.1, θέλω κάτι που να είναι ωραίο αξιόπιστο, αξιόλογο, γρήγορο και επειδή κάποια στιγμή θα αλλάξει και η τεηλεόραση και θα γίνει 3D. Έχω την λόξα, αλλά όχι και τον άπειρο χρόνο για να τα ψάξω με ησυχία. Τι πιστεύεις οτι αξίζει να πάρω?

Tο έχω δει πολύ καιρό, νομίζω έχει κανα χρόνο που εχει βγει?? Είναι λίγο σαν UFO, εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου. Διαβάζοντας το επίσημο site στα γρήγορα δεν είδα να έχουν καποια διαφορά με το 800. Κάνω λάθος? Αξίζει λες από όλα τα παραπάνω που έχουμε αναφέρει?

όχι, μόνο και μόνο ως design. Για εμένα μετά και το τελευταίο firmware που έβγαλε h mede8er είναι μονόδρομος ως αγορά. Έχεις σε νορμάλ τιμή ότι θα χρειαστείς σε media player. Χώρια που ο εδώ αντιπρόσωπος είναι πολύ καλός και σωστός επαγγελματίας

όχι, μόνο και μόνο ως design. Για εμένα μετά και το τελευταίο firmware που έβγαλε h mede8er είναι μονόδρομος ως αγορά. Έχεις σε νορμάλ τιμή ότι θα χρειαστείς σε media player. Χώρια που ο εδώ αντιπρόσωπος είναι πολύ καλός και σωστός επαγγελματίας

Οκ, με έψησες στο 99%. Για ποιο λες το 800 ή το 1000, ή είναι καθαρά υποκειμενικό-γούστου?? Ο επίσημος Dealer είναι ο Twin D..... ??

Νομίζω ότι το 800 είναι πιο διαχρονική αξία και θα σταθεί όμορφα στο έπιπλο σου τα επόμενα χρόνια πιο εύκολα από ότι το 1000. Ναι αυτός είναι. Εμένα μου το έστειλε Θεσσαλονίκη σε άψογο περιτύλιγμα και συσκευασία. Και τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε άριστος επαγγελματίας

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά, γνωρίζετε αν players αυτού του τύπου μπορούν να "σηκώσουν" σκληρό δίσκο 2.5" USB 3.0?

sorry, τώρα πρόσεξα το λινκ... (άκυρο αυτό που έγραψα)

δεν ρωτάς τον seller?

Last edited:

καλησπερα παιδια ποιος ειναι ο αντυπρωσοπος Mede8er και το τηλεφωνο η σε ποιο σαιτ θα μπω να δωτα μοντελα του.

ευχαριστω

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!
Ψάχνω για media player που να μπορεί να παίξει όσον το δυνατόν περισσότερα format βίντεο. Θα χρησιμοποιηθεί για θέαση κυρίως ταινιών (και mkv) και προορίζεται για άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας,συνεπώς θα προτιμούσα κάποιο με εύκολο μενού. Δεν μ'ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες της συσκευής αφού η αναπαραγωγή των αρχείων θα γίνεται αποκλειστικά από εξωτερικό σκληρό ή usb stick. Επίσης θα ήθελα όσο γίνεται το μπάτζετ να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα.
Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

E, δεν έχει, γι' αυτό έγραψα 2.5".

Για τον ίδιο λόγο σου έγραψα τους περιορισμούς ....Χωρίς τροφοδοσία δεν το βλέπω. Θέλει ισχυρό ρεύμα και δεν το δίνουν όλα τα media players. Μην μπερδεύεις το 2.5" με την έλλειψη τροφοδοσίας.Εγώ έχω έναν 2,5" Toshiba με τροφοδοσία π.χ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με ένα αυτοτροφοδοτούμενο HUB κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Αρκεί ο ΜΡ να το βλέπει.

Πώς είναι το αυτοτροφοδοτούμενο HUB;
(σας ευχαριστώ αμφοτέρους για τις απαντήσεις)

http://www.belkin.com/us/Products/Macbook-&-PC/Hubs-&-Docks/c/WSMACPCHUBS4PPH

Να ένα παράδειγμα 4 θέσεων.Η διαφορά του από τα άλλα είναι ότι τροφοδοτείται με ρεύμα.
Εγώ επιμένω ότι για μεγάλους δίσκους πρέπει ο δίσκος να έχει την προσωπική του τροφοδοσία ........

cmoustos cmoustos is

σε ευχαριστω για την απαντηση σου