Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειναι αξιοπιστο το egreat?
True hd αναπαραγει? Γιατι μου φαινεται δε το ειδα στη λιστα..

MED600 ! Και άμα σου τύχει κανένα divx κάντο xvid .

Το σκεφτηκα ομως θα σου πω το εξης.
Ειναι καταντια για μενα προσωπικα να δωσω λεφτα οσα και αν ειναι και να παρω ενα μηχανημα για το οποιο θα πρεπει να μετατρεψω 1000 ταινιες που εχω σε divx ή να τις αναπαραγω απ το mp της τηλεορασης..
Εγω θα βλεπω mkv και full hd σε 5.1 ως επι το πλειστον αλλα γτ να μην παρω κατι μια και εξω και να τελειωνω.
Εκτος αν δεν υπαρχει στη αγορα κατι που να τα παιζει ολα απο usb.. Τοτε συζηταμε μια τετοια επιλογη.

Απλα αν δεν βρω την ακρη στο τελος θα παω σε htpc για να τελειωνει το θεμα. Αλλα ειπαμε οτι γλυτωσω καλο ειναι..

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο mp καθαρά μόνο για XBMC και αν γίνετε να υποστηρίζει και 3d.Έχω ρωτήσει και στο threat με τα τα android ,ίσως υπάρχει κάποιο που να μη είναι android και να παίζει σωστά το XBMC.Σας ευχαρηστώ !!!

Επανέρχομαι στο ερώτημά μου, αφού είδα ένα σχετικό ποστ που αναφερόταν στο Egreat R6S.

Λοιπόν, αυτό το μηχανάκι μου φαίνεται καλό και πρέπει να κάνει γι' αυτό που το θέλω. Τι γνώμη έχετε;

Επανέρχομαι στο ερώτημά μου, αφού είδα ένα σχετικό ποστ που αναφερόταν στο Egreat R6S.

Λοιπόν, αυτό το μηχανάκι μου φαίνεται καλό και πρέπει να κάνει γι' αυτό που το θέλω. Τι γνώμη έχετε;

Ή, για να το θέσω λίγο διαφορετικά τι είναι προτιμότερο: το Egreat R6S ή ένα μεταχειρτισμένο WD live tv στα ίδια λεφτά (δηλ. στα 60 );

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο mp καθαρά μόνο για XBMC και αν γίνετε να υποστηρίζει και 3d.Έχω ρωτήσει και στο threat με τα τα android ,ίσως υπάρχει κάποιο που να μη είναι android και να παίζει σωστά το XBMC.Σας ευχαρηστώ !!!

Δεν υπάρχει

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ή, για να το θέσω λίγο διαφορετικά τι είναι προτιμότερο: το Egreat R6S ή ένα μεταχειρτισμένο WD live tv στα ίδια λεφτά (δηλ. στα 60 );
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το egreat αλλά έχει πιο νέο επεξεργαστή. αν θέλεις 3d full τότε egreat απλά διάβασε το νήμα του να μάθεις περισσότερα

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επειδη ειμαι απογοητευμενος απο την sony 40ex720 οσον αφορα την αναπαραγωγη ταινιων απο την ενσωματωμενη θυρα usb, προσανατολιζομαι σε ενα ''μικρο'' media player που να εξυπηρετει αυτό το σκοπο και μονο.
Δεν με ενδιαφερει καποια αλλη λειτουργια. Απλα να παιζει ολα τα φορμα εικόνας-βίντεο-υποτιτλων και να εχει μια συνδεση hdmi με την tv.

Επειδη δεν εχω εικονας της αγορας: ποιες ειναι οι λυσεις που κανουν για τη χρηση που το θέλω?

Καλημέρα,

Θέλω να βγάζω έξοδο από το media player στον προβολέα και επειδή δεν έχω τηλεόραση θέλω αν υπάρχει ένα μηχάνημα που να είναι πολύ καλό media player (και καινούριο μοντέλο, αφού αυτό που έχω δέχεται σκληρούς μέχρι 2ΤΒ......) αλλά και να συνδυάζει καλό αποκωδικοποιητή για τα ψηφιακά κανάλια. Και καλά το μπάσκετ χθες, ήταν σκέτη απογοήτευση, ευτυχώς που δεν το είδα στο πανί :P αλλά έρχονται και ch.l. αγώνες.
Note: Δεν παίρνω ΟΤΕ TV, τα ΣΚ δουλεύω :P

Θέλω να βλέπω ταινίες κυρίως 3d κατεβασμένες από ίντερνετ μέσω δικτύου, τουλάχιστον κατ όνομα gigabit. Από την παρακολούθηση του forum κλείνω προς το med600x3d. Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και προφανώς έχω καταμπερδευτεί, θέλω να ρωτήσω αν στην ίδια περίπου κατηγορία τιμής και για τη συγκεκριμένη κυρίως εργασία που θέλω, υπάρχει κάτι καλύτερο.

καλημερα παιδια!μια ερωτηση θα ηθελα να κανω,μηπως ξερετε ποσο μπορω να πουλησω ενα popcorn a300?

Θέλω να βλέπω ταινίες κυρίως 3d κατεβασμένες από ίντερνετ μέσω δικτύου, τουλάχιστον κατ όνομα gigabit. Από την παρακολούθηση του forum κλείνω προς το med600x3d. Επειδή έχουν γραφτεί πολλά και προφανώς έχω καταμπερδευτεί, θέλω να ρωτήσω αν στην ίδια περίπου κατηγορία τιμής και για τη συγκεκριμένη κυρίως εργασία που θέλω, υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δεν υπάρχει άλλο...

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπέρα παιδιά , θέλω ένα φθηνό media player (μιας και δεν είναι για μένα αλλα για άτομο 68 χρονών που δεν έχει και τρελες απαιτήσεις). αυτά που θέλω να κάνει είναι να έχει υποστήριξη HD , να διαβάζει εξωτερικό σκληρό από usb , να διαβάζεις υποτίτλους srt, και το πιο σημαντικό από όλα: να έχει την δυνατότητα να μεγαλώνει τους υπότιτλους srt που διαβάζει ώστε να είναι πιο ευανάγνωστοι σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. υπάρχει κάτι τέτοιο? :Banane0:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

καλησπέρα παιδιά , θέλω ένα φθηνό media player (μιας και δεν είναι για μένα αλλα για άτομο 68 χρόνον που δεν έχει και τρελες απαιτήσεις). αυτά που θέλω να κάνει είναι να έχει υποστήριξη HD , να διαβάζει εξωτερικό σκληρό από usb , να διαβάζεις υποτίτλους srt, και το πιο σημαντικό από όλα: να έχει την δυνατότητα να μεγαλώνει τους υπότιτλους srt που διαβάζει ώστε να είναι πιο ευανάγνωστοι σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. υπάρχει κάτι τέτοιο? :Banane0:

Δες αυτά της crystal audio...

Για καποιον που θελει ενα media player για χρηση αποκλειστικα μεσω ethernet (το ασυρματο δε μας ενδιαφερει), χωρις αναγκη 3d και ταβανι τα 100ευρω, τι θα προτεινατε? αγορα μπορει να γινει και απο εξωτερικο σε περιπτωση μεγαλης διαφορας τιμης σε σχεση με ελλαδα.

Για καποιον που θελει ενα media player για χρηση αποκλειστικα μεσω ethernet (το ασυρματο δε μας ενδιαφερει), χωρις αναγκη 3d και ταβανι τα 100ευρω, τι θα προτεινατε? αγορα μπορει να γινει και απο εξωτερικο σε περιπτωση μεγαλης διαφορας τιμης σε σχεση με ελλαδα.

Tι αρχεία θα παίζει ?

το 90% mkv h264 720p με ηχο DTS απλο.