Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω λεω καρφί σε wd live 3.
Δεν ξερω αν ποτε θα ξαναπήγαινα σε xtreamer ...
Ρε Νίκο , το prodigy πως παιζει πλέον σε σχέση με πχ το med600x3d?Υποστηριζει πχ 3d.remux ?
Τι θεματακια εχουν μείνει?
Και το WD live 3 είναι super.
Χρήστο το Prodigy δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα παίζει όλα. (Εάν το Med είχε και τον τρόπο scrap που έχει το Prodigy....θα ήταν ακόμα καλύτερο.)
Απλά κάνει μερικές φορές κάτι κουλά άμα δεν έχεις σταθερό τρόπο να περνάς στον εσωτερικό δίσκο τα αρχεία. Αμα δηλαδή μια τα περνάς μέσω δικτύου και την άλλη το βάζεις στο PC για να το φορτώσεις ...κάτι δεν πάει καλά με τα δικαιώματα σε μερικούς χρήστες . Εγώ δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα.

και εγω ειμαι σε αναζητηση για πρωτη φορα MP.
για το WD live 3 , ελπιζω να μην λειτουργει μονο διαδυκτιακα, οπως ενας σκληρος wd live που ειχα παρει.

για τα μηχανακια τα MK802 και ολα τα mini pc τι λετε??
επειδη εχω δωρο επιταγες πλαισιο να παρω κανα turbo x να τελειωνω?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

και εγω ειμαι σε αναζητηση για πρωτη φορα MP.
για το WD live 3 , ελπιζω να μην λειτουργει μονο διαδυκτιακα, οπως ενας σκληρος wd live που ειχα παρει.

για τα μηχανακια τα MK802 και ολα τα mini pc τι λετε??
επειδη εχω δωρο επιταγες πλαισιο να παρω κανα turbo x να τελειωνω?

το wdtvl3 είναι μια χαρά μηχανάκι, και είναι πραγματικό media player. Τα android (από την δική μου εμπειρία με το ΜΚ908 -αν και μικρή, καθώς όταν βρήκα όλα τα στραβά αυτών των υλοποιήσεων μπροστά μου απλά δεν ασχολήθηκα- ), είναι wannabe media player, αλλά όσο και να το θέλουν, το android δεν έχει φτιαχτεί για τέτοια πράγματα (ούτε και το h/w τους εδώ που τα λέμε). Τα μόνα ίσως που μπορεί να πηγαίνουν προς πραγματικό media player, είναι το Himedia Q5 II, και πιθανόν και όσα θα έχουν tegra4... μένει να αποδειχτεί στην πράξη για τα τελευταία

τα turbox, απλά τα προσπερνώ... είναι κρίμα αν μπορείς να πάρεις wdtvl3, να πάρεις το κινεζόπραγμα με την στάμπα turbox.

Last edited:

οκ φιλε , με επισες . και εγω ειμαι υπερ των επωνυμων.

που θα το βρω να το αγορασω? γιατι στις αναζητησεις δεν το βλεπω.
στο πλαισιο δεν το εχουν το WD TV Live Streaming Media Player (Gen 3)?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

https://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html

απλά επιβεβαίωνε ότι όντως πρόκειται για gen3 και όχι για gen2 που να έχει ξεμείνει σε κανά μαγαζί... όχι ότι το gen2 είναι/ήταν κακό (έχω ένα που παίζει στο παιδικό αυτή τη στιγμή που γράφω), αλλά το gen3 είναι ανώτερο...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ψάχνω για media player με υποστήριξη 3D αλλα και διπλό DVB-T tuner με PVR. To xtreamer prodigy είναι ότι καλύτερο υπάρχει με αυτά τα δεδομένα; Θα παίζει και MKV 3D; Σε Ελλάδα δεν το βρίσκω. Αν το πάρω από εξωτερικό θα είναι οκ με ελληνικούς υπότιτλους και στο Τuner,EPG?

Ψάχνω για media player με υποστήριξη 3D αλλα και διπλό DVB-T tuner με PVR. To xtreamer prodigy είναι ότι καλύτερο υπάρχει με αυτά τα δεδομένα; Θα παίζει και MKV 3D; Σε Ελλάδα δεν το βρίσκω. Αν το πάρω από εξωτερικό θα είναι οκ με ελληνικούς υπότιτλους και στο Τuner,EPG?

Nαι σε όλα φίλε μου . Δοκιμασμένα ναι ...

εχω μια απορια . απο το 2011 δεν εχει βγαλει η WD αλλο media player? γιατι η 3 gen exei kυκλοφορησει εδω και 2 χρονια.

στα χαρακτηριστικα του προιοντος δεν αναφερει αν μπορει να μπει στο οικιακο δικτυο. τι γινετε με αυτο?

εχω μια απορια . απο το 2011 δεν εχει βγαλει η WD αλλο media player? γιατι η 3 gen exei kυκλοφορησει εδω και 2 χρονια.

στα χαρακτηριστικα του προιοντος δεν αναφερει αν μπορει να μπει στο οικιακο δικτυο. τι γινετε με αυτο?

Εχει θύρα ethernet. Μπορεί!

Ψάχνω έναν media player

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Ψάχνω έναν media player με full δυνατότητες ( DTS 5.1-7.1) με υπότιτλους και να παίζει όλα τα αρχεία. δεν με ενδιαφέρει το 3D εάν το έχει τότε καλώς. περιμένω προτάσεις οποιαδήποτε εταιρείας και ακόμα και από το εξωτερικό όπως για παράδειγμα η Himedia. Ευχαριστώ :cool4:

Απάντηση: Ψάχνω έναν media player

αφού δε σε ενδιαφέρει το 3D τότε dune smart, wd tv live (gen 3), popcornhour a-210 & a-300

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.με budget 200 euro τι θα προτεινατε για media player???????δεν με πολυενδιαφερει το 3d αλλα και να ειχε δεν θα με χαλουσε...... βλεπω πως γινετε ενας ψιλoχαμος αναμεσα σε popcorn kai mede8er.Περιμενω αποψεις.

med600x3d ή med800x3d για εσωτερικό σκληρό

θα μπορουσες να μου πεις για ποιο λογο εξαιρουμε το popcorn?επισης τι παραπανω η τι καλυτερο εχει το mede8er??στα χρηματα αυτα ποια μοντελα περνω και απο τισ 2 εταιρειες???? αν σου εινα ευκολο κανε μια αντιστοιχεια.ευχαριστω και καλα χριστουγεννα.

Ως πρώην ποπκορντζης :-) θα σου πρότεινα το εξής από τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει το 3D. Πάρε ένα Α210 ή A300 που έχουν ένα σοβαρό firmware και μείνε μακρυά από τις νέες αφίξεις. Αν όμως έχεις στο μυαλό σου να ασχοληθείς με 3D το mede8er είναι μονόδρομος. Ειλικρινά δε μου έλειψε καθόλου η μετάβαση από το ποπκόρν στο mede8er κάτι που δε μπορώ να πω ότι ισχύει τους καλοκαιρινούς μήνες που πηγαίνω στο εξοχικό του πατέρα μου που έχουμε.Ένα wd gen 3

Τι ακριβως ειναι το "seamless branching"?

Επισης ποιο bluray home theater θα προτεινατε αντι για καποιο media player ωστε να συνδιασει καποιος που δεν εχει home cinema και media player αλλα και home cinema.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και αν αυτο δεν ειναι το σωστο τοπικ γι' αυτη την ερωτηση μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πολυ που πρεπει να ποσταρω αυτη την ερωτηση.

υπαρχει media player που να εχει 2 εξοδους ωστε τη μια να την συνδεω σε 3d projector απευθειας και την αλλη σε non 3d AVR για bitstreaming HD audio ή πρεπει να στραφω αναγκαστικα σε htpc?

Ευχαριστω!