Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Χριστός Ανέστη

Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω στην αγορά android media player
έχω δει καλά λόγια για H96 PRO

και θέλω την άποψη σας η αν έχετε να μου προτείνεις κάτι καλύτερο… από αυτό..

Θέλω να έχει υποστηρίξει το λειτουργικό να είναι τουλάχιστον android 6 ώστε να μην μου είναι άχρηστο μετά από 1 χρόνο, να βλέπω kodi netflix χωρίς προβλήματα στους ελληνικού υποτίτλους στης ξένες ταινίες , Να παίζει χωρίς προβλήματα 4 κ video η ταινίες κανένα games Να έχει και wife και lan
εξωτερικό δίσκο usb μέχρι ποσό βλέπει

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-...1wmwjlrzm4l3h7

http://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS...38911967201702!

πια είναι η διαφορά

το ένα λέει επάνω 4κ ultra HD και το άλλο Alfawise

Σε ευχαριστώ ..

Οι σελίδες που παραθέτεις δεν ανοίγουν.

Χριστός Ανέστη

Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω στην αγορά android media player

και θέλω την άποψη σας

Θέλω να έχει υποστηρίξει το λειτουργικό να είναι τουλάχιστον android 6 ώστε να μην μου είναι άχρηστο μετά από 1 χρόνο, να βλέπω kodi netflix χωρίς προβλήματα στους ελληνικού υποτίτλους στης ξένες ταινίες , Να παίζει χωρίς προβλήματα 4 κ video η ταινίες κανένα games Να έχει και wife και lan

Σε ευχαριστώ.

Αγορά media player android μέχρι 100 Ευρώ

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Δεν χρειάζεται να ποστάρεις συνεχως. Αν μπορεί καποιος θα σε βοηθησει. Ηταμ και Σ/Κ
Τα alfawise ειναι καλά. Το pro+ κιολας το εχουμε παρουσιάσει στο φορουμ μας.
Τι χρηση θελεις να κανεις? Θα το συνδεσεις απευθειας σε τηλεοραση η σε ενισχυτη?

To no brand από banggood το έχει φίλος μου και δουλεύει μια χαρά τώρα το έχουν στα 65 και έχει κωδικό 20% κάτω , εγώ θα αν έψαχνα κάτι σε αυτά τα λεφτά θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια . Ψάξε και αν θες τσιμπατο .

Καλησπέρα.

Δεν χρειάζεται να ποστάρεις συνεχως. Αν μπορεί καποιος θα σε βοηθησει. Ηταμ και Σ/Κ
Τα alfawise ειναι καλά. Το pro+ κιολας το εχουμε παρουσιάσει στο φορουμ μας.
Τι χρηση θελεις να κανεις? Θα το συνδεσεις απευθειας σε τηλεοραση η σε ενισχυτη?

Θα παρακαλούσα Αν μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές ας σβήσει αυτό το ποστάρισμα.. #4983
Ευχαριστώ .

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με κάτι που δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα.
Υπάρχει κάποιο android box που να συνδέεται μέ εξωτερικό usb dvd player και να μπορεί να "δει" τα αρχεία που υπάρχουν μέσα σε δισκάκι;
Ή να μπορεί να αναπαράγει ταινία γραμμένη σε dvd από εξωτερικό usb dvd player;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με κάτι που δεν ξέρω αν είναι χαζομάρα.
Υπάρχει κάποιο android box που να συνδέεται μέ εξωτερικό usb dvd player και να μπορεί να "δει" τα αρχεία που υπάρχουν μέσα σε δισκάκι;
Ή να μπορεί να αναπαράγει ταινία γραμμένη σε dvd από εξωτερικό usb dvd player;

Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=IiBIEcn918A

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω και εγώ ένα 4Κ να μπορώ να στρωμάτων τις ταινίες μου. Οι περισσότερες είναι ISO, που έχω φτιάξει εγώ από τα blue ray. Ψάχνω κάτι καλό που να κρατήσει καιρό. Δεν με νοιάζει το kodi η κάτι αντίστοιχο. Ουσιαστικά το mede8er 600x3d θέλω να αντικαταστήσω

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ωραία περίπτωση.
Ειμαι έτοιμος να αγοράσω Android media player αλλά η έλλειψη που έχουν τα συγκεκριμένα με το drive είναι θέμα.
Με αυτό που δείχνει το βίντεο μου λύνει τα χέρια.
Μέσω αυτού μπορεί να αναπαραχθεί δομή DVD , δηλαδή μαζί με τα μενού η μονο τα αρχεία vob;

Ολο και καποια εφαρμογη θα το κανεο πχ με ενα γρηγορο ψαξιμο : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wondershare.player https://play.google.com/store/apps/details?id=tsst.app.logitecmobiledvdplayer
[url]https://www.wondershare.com/dvd-tips/android-dvd-player.html

[/URL]
Και το Kodi σιγουρα το κανει αμα τα κανεις Iso τα δισκακια

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παρατησε τελικα τον χωρο τον media player η western digital?

Egreat a5 η zidoo x9s τι προτείνετε. Το μενού στα iso και το σωστό κλείδωμα στα 24p τόσο σε 1080 p όσο και σε 4κ είναι σημαντικά όπως και το hdr σωστό κλείδωμα.

To Popcorn Hour A-500 θεωρείται πως αξίζει ? Είναι future proof μηχανάκι ή δεν έχει το σωστό HDMI (2) για αναπαραγωγή 4Κ 60FPS ?

Καλησπέρα σας!
Θέλω να δώσω λίγα χρήματα και να βλέπω ταινίες σε FHD χωρίς σπασίματα- κολλήματα κτλ προβλήματα των φτηνιάρικων player και να περναω ηχο HD. Έχω βρει μεταχειρισμένο ένα med8er Χ2S στα 45 ευρώ. Η τηλεοραση με την οποια θα συνδεθει ειναι μια lg oled910v και ο ενισχυτής ένας avr3330. Το 3d δε με ενδιαφέρει.
Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, μετά από χρόνια με τον Dune HD, νομίζω ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο. Βλέπω ταινίες σε mkv και mp4. Δεν θέλω κάτι φοβερό, απλά να έχει ένα εργαλείο στο να βλέπω πληροφορίες από τις ταινίες σαν το yaDIS (ή ακόμα πιο εύκολο αν είναι δυνατό).
Κόστος 150-200

Περασε για λιγη ωρα απο τα χερια μου το παρακατω tv box .
Z28 TV Box 2+16G Android 7.1 RK3328 .
Μαπα το καρπουζι τσαμπα τα 40 που εδωσε ο φιλος .
Γενικα εχει μια αισθηση "φτηνου - αρπακολα"
Ξεκινω με το απαραδεκτο Remote που δεν εχει καν Learn Πληκτρα για την TV .
Μετα παμε στο απαραδεκτο/χαζο/απλοικο launcher που δεν σου επιτρεπει καμμια αλλαγη στα πλακιδια που υπαρχουν ηδη .
Δεν μπορεις με τιποτα να βγαλεις το RKMC 16 RC3 που εχει ( δεν κανει απεγκατασταση ) .
Δεν λειτουργει ο Updater
Αργο σε αποκριση και με κολληματα μερικες φορες ( οχι στο rkmc ) αλλα στην χρηση του Box .

Καλησπερα παιδια.

Επειδη εχει γινει καταιγισμος εχω χασει τη μπαλα.

Για Android tv box, θα ζητησω μια προταση σε τιμη ~100 (και γραφω τιμη για να υπαρχει μια βαση, αλλα και κατι στα 50 ειναι εξαιρετικο δε λεμε οχι!)
για χρηση σε kodi κυριως και να υποστιριζει πολλα φορματ ηχου και εικονας με Ελληνικους υποτιτλους φυσικα.
Γενικα μια αξιοπιστη λυση και αν γινεται με καποιο link απο οπου μπορει να γινει η αγορα.

Και ενα δευτερο με παρομοια χαρακτηριστηκα αλλα και για παιχνιδια και με υποστιριζη 3d mkv αρχειων (και γενικα 3d).

Ευχαριστω!