Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μάλλον το zidoo x8.
Θερμή παράκληση, αν το αποφασίσετε αγοράστε το από το link στο τέλος της παρουσίασης μας για να μας βοηθήσετε να έχουμε και μελλοντικές (παρουσιάσεις).

Κάποια βοήθεια παιδια ? Οχι τιποτε άλλο για να μην πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν ειναι αξιόλογο.

Κάποια βοήθεια παιδια ? Οχι τιποτε άλλο για να μην πετάξω τα λεφτά μου σε κάτι που δεν ειναι αξιόλογο.

Διαλεξε ενα απο τα παρακάτω και θα εισαι παραπάνω απο ΟΚ

1) Dune Solo Lite (οχι Android, κλειστό λειτουργικο)
2) Popcorn (Cloud media A500)
3) Zidoo X8/X9S/X10
4) NVidia Shield

Το zidoo είναι αξιόπιστα η καλυτερα σε dune ?

Το zidoo είναι αξιόπιστα η καλυτερα σε dune ?

Ειμαι λάτρης της Dune. Αν ειχα να επιλεξω, Dune θα επαιρνα. Αλλα για απλή 23.976 χρήση σε τηλεόραση, θεωρώ οτι δεν υπάρχει καποια μεγάλη διαφορά.
Τα Dune δεν υποστηριζουν αρχεια 4Κ@60Hz.

Ειμαι λάτρης της Dune. Αν ειχα να επιλεξω, Dune θα επαιρνα. Αλλα για απλή 23.976 χρήση σε τηλεόραση, θεωρώ οτι δεν υπάρχει καποια μεγάλη διαφορά.
Τα Dune δεν υποστηριζουν αρχεια 4Κ@60Hz.

Η χρήση θα είναι με προβολέα bend w1100s στα 1080 τώρα κάποια στιγμή ίσως και σε 4κ αλλά ίσως. Αξίζει να δώσω τα λεφτά στο dune η a500 η να πάρω το zidoo . Με ενδιαφέρει να μην έχω και θέματα με τον ήχο στο ενισχυτή

Διαλεξε ενα απο τα παρακάτω και θα εισαι παραπάνω απο ΟΚ

1) Dune Solo Lite (οχι Android, κλειστό λειτουργικο)
2) Popcorn (Cloud media A500)
3) Zidoo X8/X9S/X10
4) NVidia Shield

Θα πρόσθετα και το http://mediaplayers.gr/minix-u9-h/

Παρουσιάσεις απο Zidoo X7 και H96 MAX .
Πολύ καλά και τα δύο για την κατηγορία τους (ειδικα το Χ7 με την εκπτωσούλα ειναι ταμαμ)

Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι τη βοήθεια σας προκειμένου να επιλέξω media player. Είμαι μεταξύ Zidoo x9s, Dune Solo lite και Popcorn a410 και έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις.

1. Mπορώ να τα συνδέσω με οπτική σε ηχομπάρα και ταυτόχρονα με hdmi στην tv; Θα ήθελα μέσω κάποιας εφαρμογής για android να ακούω τη μουσική μου και internet radio με σβηστή τηλεόραση, γίνεται; Όταν θα παίζω ταινία θα στέλνει ήχο στην οπτική και εικόνα στην hdmi; Ποια από τα παραπάνω το υποστηρίζουν αυτό;
2. Σε ποιο η εφαρμογή youtube είναι πιο εύχρηστη, γρήγορη;
3. Ποιο είναι πιο future proof; Ακόμα είμαι χωρίς av ενισχυτή και smart 4κ tv (αθάνατη Panasonic plasma:grinning-smiley-043) αλλά σύντομα κάτι θα προστεθεί.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει το kodi.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ποιο TV box εως 50 ευρω προτεινεται? Μετα το φιασκο με το mecool kii pro (παρουσιαζει προβληματα με κολληματα και επαννεκινησεις) αναζητω καποιο αλλο.

Αν συνεχίσεις να παίρνεις ανδροειδή tv boxια με 30-40 φουλ κινεζικά δεν θα δεις προκοπή κ θα χαλάς χρήματα τζάμπα. Δες προς zidoo μεριά.

Κυριως για ταινιες, σειρες, kodi σαν το κιι pro χωρις τα tuner ομως.

Zidoo τότε. Το x8 έχει επικό vfm.
Αν θες και tuners (κρίνοντας από την υπογραφή σου) τότε το k3 pro με τον s912 και τα 3gb ram.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αυτή η εταιρία zidoo είναι καινούργια εταιρία στο χώρο των meda players ή έχει χρόνια στο χώρο?

Εγώ θέλω ένα media player φτηνό αν είναι δυνατόν που να μπορεί να παίζει απροβλημάτιστα ακόμα και τα ποιο βαριά 4k αρχεία ακόμα και αν αυτά είναι καθαρό rip χωρίς καμιά συμπίεση τύπου mkv.

Star.Trek.Into.Darkness.2013.2160p.Hybrid.4K.UltraHD.BluRay.x265.HEVC.10bit.TrueHD.7.1 , το συγκεκριμενο αρχειο το zidoo x9s με το δικο του player το επαιξε νερο(60 γιγα)

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παλιοτερα προτεινατε ολοι το alfawise s92 πλεον δεν αξιζει η αγορα του?

Και υπαρχει καλυτερο τσιπακι απο το amlogic s912?

Με ενδιαφερει η αναπαραγωγη ταινιων ολου του ειδους κυριως 4k.

Δεν θα εγκατασταθει ποτε το kodi, ισως απο απλη περιεργια.

Και δεν ειναι καλυτερο να προβω σε αγορα καποιου media player που να εχει windows μιας και μπορεις να εγκαταστησεις πληθωρα προγραμματων οπως π.χ. το vlc player και ειναι ποιο future proof.

Last edited:

Zidoo τότε. Το x8 έχει επικό vfm.
Αν θες και tuners (κρίνοντας από την υπογραφή σου) τότε το k3 pro με τον s912 και τα 3gb ram.
Zidoo το 7 ή το 8 όμως.;;; Κυρίως για το kodi το θέλω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk