Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

vadergr όταν λές πιο πολύ για βίντεο εννοείς ότι είναι καλύτερο το dune σε video ή ότι δεν είναι καλό στο κομμάτι των αρχείων ήχου. μιλάω πάντα για σύγκριση με το a300. για dune μιλάμε για d1/b1/h1????

vadergr όταν λές πιο πολύ για βίντεο εννοείς ότι είναι καλύτερο το dune σε video ή ότι δεν είναι καλό στο κομμάτι των αρχείων ήχου. μιλάω πάντα για σύγκριση με το a300. για dune μιλάμε για d1/b1/h1????

Thx Vas.

Θεωρούσα πως πηγαίνοντας στο popcorn τελείωνα με το θέμα media player. Τελικά απ'οτι καταλαβαίνω όλα κάπου χωλαίνουν. Έτσι σκέφτομαι να βάλω ένα pc που τα κάνει όλα να τελειώνω...:-p

Ολα τα dune εχουν το ιδιο fw οποτε και την ιδια συμπεριφορά. ΜΑΧ/DUO/H1/D1/B1/PRIME 3/BASE 3
Οταν λεω καλύτερο , σαφώς και δεν εννοώ σε ποιοτητα εικόνας σε σχεση με τα popcorn οπου φυσικα ειναι τα ίδια.
Τα dune σε αναπαραγωγη video files ειναι η απολυτη κορυφή.
Σε δίκτυο παίζει με λιγότερο κόπο (πολυ πιο άμεση απόκριση στο φόρτωμα) σε σχέση με τα popcorn και σπάνια θα βρείς bugs στον video τομέα της αναπαραγωγής.
Εκτος απροοπτου δηλαδη , οτι και απο οπου και να του βαλεις να τρεξει κατι θα το κανει.Πχ το θεματακι που εχει το Α300 με τους εξωτερικους υποτιτλους ειναι nogo για μενα (μερικες φορες το overlay των subs εξαφανιζει την εικονα και θέλει reset το μηχανημα.Φυσικα θα λυθει σε επομενο fw).
Απο την αλλη σε επιπεδο fw πλέον έχει μείνει πίσω σχετικά.
Δεν εχει δικο του music player, gapless audio υπάρχει μονο αν βλέπεις μαζι φωτογραφίες,δεν εχει χαζουμαρουλες τυπου youtube (μπορεις να το βαλεις σαν extra πάντως) και δεν εχει ενσωματωμενο manager για εξωφυλλα (υπάρχουν βεβαια αψογοι εξωτερικοι).
Eν ολιγοις, αν καποιος παιζει μονο ταινιες blu ray κτλ ,ειδικα μεσω δικτυου , και δεν εχει αλλες πολλές απαιτησεις , τοτε τα dune ειναι μονοδρομος και ειμαι απολυτος σε αυτο.
Αν κάποιος το θέλει για πιο all around , υπάρχουν άλλες λύσεις οι οποίες συνολικά είναι πιο ολοκληρωμένες (popcorn).

Last edited:

Eν ολιγοις, αν καποιος παιζει μονο ταινιες blu ray κτλ ,ειδικα μεσω δικτυου , και δεν εχει αλλες πολλές απαιτησεις , τοτε τα dune ειναι μονοδρομος
thanks για να είμαι ειλικρινής κάτι τέτοιο περίμενα να διαβάσω
και ειμαι απολυτος σε αυτο.

και ειδικά αυτό γνωρίζοντας ότι έχεις dune και έχουν περάσει από τα χέρια σου και popcorn.

Last edited by a moderator:

Στο θέμα bluray από δίκτυο , κορυφαία εικόνα παίζει και το NTV550 .....:D

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα προσφατα μια LG LW4500 και σιγα σιγα αρχιζω να ψάχνομαι και να διαβαζω για το Home Theater κατι αγνωστο μεχρι πριν λιγο καιρο..

Το προβλημα τωρα ειναι οτι απο τον media player της τηλεορασης καταλαβα οτι δουλεια δεν γινεται και μαλλον θα χρειαστώ έναν ξεχωριστο media player. Τα μισα τα παιζει τα αλλα μισα οχι..
Αυτο που θελω ειναι να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερα formats κυριως mkv και 3D mkv και να κανει streaming απο το PC, εαν και εχω και εξωτερικο σκληρο οποτε και να μην γίνεται δεν πειράζει..

Προς τα που πρεπει να κοιταξω?

Last edited by a moderator:

Για τετοια απλη χρηση (ετσι και αλλιως σε fat32 το πολυ πολυ να βρεις καμμια ματροσκα 720p) καλυτερη δουλεια θα σου κανει το live 3.
Βρισκει αμεσα movie info και δεν θελει εξ. προγραμμα οπως το 550 και εχει και wifi.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.Μαλλον σε αυτο θα καταληξω γιατι για να πω και την αληθεια ψιλοβαρεθηκα τοσο καιρο να ψαχνω να ψαχνω και να μην καταληγω σε κανενα!

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Ψάχνω να αγοράσω έναν HD media player με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1) Αναπαραγωγή κάθε μορφής αρχείων και υπότιτλων
2) Εγγραφή σε σκληρό δίσκο από εξωτερική πηγή, έστω και μέσω SCART (η HDMI δεν θα με χαλούσε :-) )

ΔΕΝ με ενδιαφέρουν DVB, 3D, Ethernet, Wi-Fi, internet κλπ

Ευχαριστώ!

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά!

Ψάχνω να αγοράσω έναν HD media player με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1) Αναπαραγωγή κάθε μορφής αρχείων και υπότιτλων
2) Εγγραφή σε σκληρό δίσκο από εξωτερική πηγή, έστω και μέσω SCART (η HDMI δεν θα με χαλούσε :-) )

ΔΕΝ με ενδιαφέρουν DVB, 3D, Ethernet, Wi-Fi, internet κλπ

Ευχαριστώ!

Τι εγγραφή σε σκληρό δίσκο ....? Τηλεοπτικού προγράμματος ?

Τι εγγραφή σε σκληρό δίσκο ....? Τηλεοπτικού προγράμματος ?

Από οποιαδήποτε αναλόγική πηγή π.χ nova, δορυφορικό δέκτη κλπ. Αν έχει και ψηφιακή είσοδο τόσο το καλύτερο

Ναι, τα έχω υποψη μου τα ΙΑΜΜ ( και το NTR83 ), πλήρεις συσκευές αλλά πρέπει να πληρώσω για ένα σωρό δυνατότητες που δε χρειάζομαι...Έλεγα μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι πιο οικονομικό με αυτά τα λίγα που ζητάω. Ευχαριστώ πάντως!

για αναλογικη εγγραφη δυσκολα θα βρεις ...

Και ψηφιακή δε θα με χαλούσε! Τέλος πάντων, απ' ότι αντιλαμβάνομαι η εξωτερική πηγή είναι το δυσεύρετο του θέματος. Για εγγραφές από DIGEA θα έπαιρνα έναν DVB δέκτη με καλές δυνατότητες αναπαραγωγής και θα καθάριζα. Αν δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω, αντί για τον ΙΑΑΜ προτιμώ με τα ίδια χρήματα να πάρω έναν οικονομικό media player και ένα HDD DVD recorder. Απλά έλεγα να μη παραφορτώσω (το ήδη γεμάτο) TV rack μου...

budget 150-200 ευρω(media player +δισκος σκληρος)

Εχω μινει πολυ καιρο εξω απ την αγορα των Players.Eνας φιλος μου θελει ενα media player που να τα παιζει ολα χωρις κολληματα.Επισης θελει και εναν δισκο εξωτερικο/εσωτερικο δεν τον πειραζει,να αναπαραγαγει απο κει τις ταινιες.τι προτεινετε?Οταν εψαχνα εγω θυμαμαι οτι το netgear neotv 5500 ηταν best choice.Eιναι ακομα?

γεια σας παιδια.. ψαχνω να αγορασω εναν φτηνο και καλο media player. δεν ζηταω πολλα.. ακρει να παιζει ολα τα αρχεια ταινιων και να μπορω να το συνδεσω με τον ενισχυτη μου. (αν γινεται αυτο) βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.de/itm/Sumvision-Cy...losures_RL&hash=item53eafc25ea#ht_1610wt_1137 αλλα εστειλα μνμ στον πωλητη και μου ειπε δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους.. εχετε να προτινεται κατι μεχρι 40-50 ευρω? η γνωμη σας και η εμπειρια σας μου ειναι πολυτιμη

αγορα φτηνου media player

γεια σας παιδια.. ψαχνω να αγορασω εναν φτηνο και καλο media player. δεν ζηταω πολλα.. ακρει να παιζει ολα τα αρχεια ταινιων και να μπορω να το συνδεσω με τον ενισχυτη μου. (αν γινεται αυτο) βρηκα αυτο εδω http://www.ebay.de/itm/Sumvision-Cyc...ht_1610wt_1137 αλλα εστειλα μνμ στον πωλητη και μου ειπε δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους.. εχετε να προτινεται κατι μεχρι 40-50 ευρω? η γνωμη σας και η εμπειρια σας μου ειναι πολυτιμη