Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά,ξέρει κανεις τι ακριβώς προβλημα ειναι η ένδειξη tvone1 που βγάζει το Kodi και πως διορθώνεται?δεν στριμαρει τιποτα!

Ειναι?(ηταν) μερος του SportsDevil το οποιο για καποιο λογο σταματησε να υποστηριζεται απο τον δημιουργο του.Μπορεις να τσεκαρεις αν οντως υπαρχει στο addon.SportsDevil που εχεις εγκαταστησει (εφοσον το εχεις εγκαταστησει απο zip file που εχεις κατεβασει στο pc σου) πηγαινοντας στο plugin.video.SportsDevil/resources/modules/tv οπου πρεπει να υπαρχει το αρχειο tvone1.com.cfg.

Μολις τσεκαρα τα links που υπαρχουν μεσα στο
.cfg και δεν δουλευει κανενα οποτε μαλλον δεν υπαρχει λυση στο προβλημα σου.

Last edited:

Καλό είναι και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στο kodi , να αλλάξετε και το auto update addons σε notify for available updates

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Από gearbest αν επιλέξουμε γρήγορη αποστολή με Expedited Shipping ποιά επιλογή απο όλες και αν παίζει ο φόβος τελωνείου ????
Γνωρίζουμε γιατί υπάρχουν 2 επιλογές με DHL (EU) 10,73 και DHL 12,76 με διαφορετικές χρεώσεις ?????

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (5).png
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (5).png
    53.1 KB · Views: 218
Last edited:

αν ψωνίζεις από τη Κινέζικη αποθήκη επιλέγεις registered air mail και Belgium registered ή unregistered, αλλιώς πας τελωνείο.
αν ψωνίζεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη είσαι ήρεμος, διαλέγεις και παίρνεις.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν ψωνίζεις από τη Κινέζικη αποθήκη επιλέγεις registered air mail και Belgium registered ή unregistered, αλλιώς πας τελωνείο.
αν ψωνίζεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη είσαι ήρεμος, διαλέγεις και παίρνεις.

Το γνωρίζω αυτό που λες. Το συγκεκριμένο media player που θέλω να πάρω η το ziddo x8 ή zidoo x9 δεν παίζουν σε ευρωπαϊκή αποθήκη, άρα μονόδρομος απο κίνα Για DHL (EU) δηλαδή παίζει τελωνείο η και τις άλλες επιλογές ???? γιατί απλά ο χρόνος παραλαβής με registered air mail είναι μεγάλος και θα φάω τα σίδερα μέχρι να'ρθει :AFADF0::AFADF0:

Καλησπέρα, το σύστημα μου έχει ως εξής:
Τηλεόραση Samsung UE55H6270SS
Ήχος: Soundbar Samsung HW-K850
Και δύο δορυφόροι 360° Samsung WAM1500

Με Nvdia Shield TV Pro ή το XBox One X (ή κάποιο άλλο media player ???), θα μπορέσω:
α.) να δω ταινίες με dolby ατμός μέσω εξωτερικού HDD (USB 3.0, 4 GB)?
β.) θα έχω πρόσβαση στον συγκεκριμένο δίσκο μέσω δικτύου για να περνάω τα αρχεία?
γ.) θα αναπαράγει Νέτφλιξ με Dolby Atmos (Έχω την συνδρομή για 4Κ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

zidoo x9s (δεν ξέρω αν θες αυτό) από Ιταλία.

https://www.geekbuying.com/item/ZID...5-Android-6-0-OpenWRT-NAS--TV-BOX-386513.html

Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη, δεν το είχα υπόψιν. Να υποθέσω χωρίς μεταφορικά και κίνδυνο τελωνείου και μιας και είναι ευρώπη με αντάπτορα (EU) μιας και δεν βλέπω επιλογή και γρήγορη παράδοση έτσι ?????

Έχει συγκρίνει κανεις το zidoo με το egreat; Αν ναι πιο θεωρείται καλύτερο ανεξαρτήτως τιμής και γιατί; Είμαι μεταξύ zidoo x10 και egreat A10. Ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη, δεν το είχα υπόψιν. Να υποθέσω χωρίς μεταφορικά και κίνδυνο τελωνείου και μιας και είναι ευρώπη με αντάπτορα (EU) μιας και δεν βλέπω επιλογή και γρήγορη παράδοση έτσι ?????

Εγω το παρήγγειλα κυριακή 4 Νοε και το είχα τετάρτη 8 Νοε !
Είχε μεταφορικά 6,52 - Σύνολο 114 ( το είχε στα 107,48 )
Δεν περνάει τελωνείο σαν χώρα ΕΕ
ο αντάπτορας είναι EU

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και για air mouse μπορώ να επιλέξω το παρακάτω η κάποια άλλη πρόταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
https://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM01-English-Version-Air-Mouse-Keyboard-389354.html

Διάβασα σε ενα συγκρητικό air mouse test για το minix a2 lite οτι ειναι απο τα καλυτέρα
https://www.geekbuying.com/item/MIN...ndows-Android-Linux-MAC-OS--Black-338989.html
Δεν το εχει διαθέσιμο απο ευρώπη.Το παρήγειλα απο Κίνα και θα κάνει κανα μήνα.
Το tronsmart δεν παίρνει μπαταρίες ΑΑΑ και θα πρέπει να το φορτιζεις με φορτιστή, και ισως τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο ειναι πολύ μικρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Διάβασα σε ενα συγκρητικό air mouse test για το minix a2 lite οτι ειναι απο τα καλυτέρα
https://www.geekbuying.com/item/MIN...ndows-Android-Linux-MAC-OS--Black-338989.html
Δεν το εχει διαθέσιμο απο ευρώπη.Το παρήγειλα απο Κίνα και θα κάνει κανα μήνα.
Το tronsmart δεν παίρνει μπαταρίες ΑΑΑ και θα πρέπει να το φορτιζεις με φορτιστή, και ισως τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο ειναι πολύ μικρά.

Ευχαριστώ, όντως πολύ βολικό και ότι παίρνει και μπαταρίες souper. Το μόνο που με κρατάει να κάνω την κίνηση για το χ9 είναι ότι έχει ήδη 1 χρόνο κυκλοφορίας και ίσως κάτι νέο θα βγει και με android 7 συν ότι θα με κάλυπτε και το χ8 που έχει 8 giga έναντι του χ9 με τα 16 giga. Δεν ξέρω αν και δεν είμαι του περίμενε κάτι με φρενάρει στην συγκεκριμένη αγορά.

Ειναι?(ηταν) μερος του SportsDevil το οποιο για καποιο λογο σταματησε να υποστηριζεται απο τον δημιουργο του.Μπορεις να τσεκαρεις αν οντως υπαρχει στο addon.SportsDevil που εχεις εγκαταστησει (εφοσον το εχεις εγκαταστησει απο zip file που εχεις κατεβασει στο pc σου) πηγαινοντας στο plugin.video.SportsDevil/resources/modules/tv οπου πρεπει να υπαρχει το αρχειο tvone1.com.cfg.

Μολις τσεκαρα τα links που υπαρχουν μεσα στο
.cfg και δεν δουλευει κανενα οποτε μαλλον δεν υπαρχει λυση στο προβλημα σου.
Βασικα στο beelink gt1 το εχω,οχι στο pc.

Θελω να κανω αγορα αλλα επειδη δε δινω πανω απο 30 υπαρχει το Tanix tx3 mini με κουπονι EUGBTX3, βγαινει 28-31 απο EU αποθηκη gearbest. Υπάρχει περιπτωση να βγει φτηνοτερα καποιο καλυτερο απο ευρωπαικη αποθηκη τη βδομαδα της black friday; Αλλιως να παω σε αυτο αμεσα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σήμερα παρήγγειλα αυτόν Beelink GT1 Ultimate από Ευρωπαϊκή αποθήκη στα 60 με κουπόνι EUGBGT1.
Για να δούμε.

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω ένα media player για τον πεθερό μου ο οποίος δούλευε μέχρι τώρα ένα παλιό wd media player με δύο θύρες usb. Το διαθέσιμο ποσό είναι γύρω στα 100 ευρώ. Έχω πάρει για μένα το SCISHION V88 plus Smart TV HD Box Android System (https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_484218.html ) το οποίο δεν είναι και πολύ έυχρηστο... Ειδικά για κάποια αρχεία video έκανα εγκατάσταση vlc για να έχω ήχο ( το Kodi και ο player του android δεν το έπαιζε). Βασικά η χρήση είναι απλά να καρφώνει σκληρούς δίσκους πάνω και να παίζει video.

Έχει συγκρίνει κανεις το zidoo με το egreat; Αν ναι πιο θεωρείται καλύτερο ανεξαρτήτως τιμής και γιατί; Είμαι μεταξύ zidoo x10 και egreat A10. Ευχαριστώ πολύ

Εχω την εντύπωση οτι το Α10 εχει λυμένα τα προβλήματα όπως audio passthrough me hdr bd menu autoframe rate κτλ. στο avs forum oloi οι κάτοχοι πίνουν νερό στο όνομά του παίζει τα πάντα ολα και άλλα.Εγώ ψηνομαι για Α5 γιατί το Α10 φτάνει τα 250Ε.

Εχω την εντύπωση οτι το Α10 εχει λυμένα τα προβλήματα όπως audio passthrough me hdr bd menu autoframe rate κτλ. στο avs forum oloi οι κάτοχοι πίνουν νερό στο όνομά του παίζει τα πάντα ολα και άλλα.Εγώ ψηνομαι για Α5 γιατί το Α10 φτάνει τα 250Ε.

Ελλαδα δεν το φερνει κανεις; Το βρηκα ομως εδω http://www.futeko.com/products/MP073.php και το σκεπτομαι αντι του nvidia (το οποιο δεν με ενδιαφερει ως παιγνιδομηχανη)

Ελλάδα δεν υπάρχει.Η futeco είναι η καλύτερη περίπτωση αγοράς για το Α10. Το έχει ετοιμοπαράδοτο στην ίδια τιμή με κίνα, παράδοση σε λίγες εργάσιμες μέρες και 100% positive feedback.