Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για αυτο τι γνωμη εχετε
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_895800.html
Mecool M8S PRO W TV Box 27,34
αξιζει για τα λεφτα του. θελω να το συνδεσω για ταινιες και αθλητικα σε kodi
Eαν αξιζει αγορα με belgium unregistered ?
ευχαριστω

@georg9
Εγω το αγορασα με belgium registered για δευτερο tv box μιας και εχω ενα zidoo x9s. Η διαφορα του σε σχεση με το m8s pro + ειναι στον επεξεργαστη και οσον αφορα το 4κ. Το pro + υποστηριζει 4κ 60fps ενω το pro w 4k 30fps το οποιο εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν εχω 4κ τν.

@georg9
Εγω το αγορασα με belgium registered για δευτερο tv box μιας και εχω ενα zidoo x9s. Η διαφορα του σε σχεση με το m8s pro + ειναι στον επεξεργαστη και οσον αφορα το 4κ. Το pro + υποστηριζει 4κ 60fps ενω το pro w 4k 30fps το οποιο εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν εχω 4κ τν.

εισαι ευχαριστημενος ?

Σημερα το πρωι εγινε η αγορα. Για ταινιες FHD και το kodi το πηρα γιατι να μην αξιζει? Ειδικα στη τιμη αυτη.

Μια χαρα θ απαιζει ολα τα 1080p αρχεια και τα 4Κ ως τα 30hz (περιορισμος στο hardware).
Για τα λεφτα του μια χαρα.

Καλησπερα παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο android box μεχρι 80 ευρω .Moυ ειπε ενας φιλος γι αυτο OEM T95R Pro (S912/2GB/16GB/Android). Τι γνωμη εχετε ??

Φθηνο και καλό για ολα τα βασικά και μη.

Mecool M8S PRO W στα 27 . Αποστολή με registered-> Belgium

Και το κορυφαιο Zidoo X10 μολις στα 140 +19 EU Express χωρίς τελωνείο, με το κουπονι Bfriday289

Σε πολύ καλή τιμη και το Tanix TX9 Pro με S912 και Android 7.0. Στα 45 με το κουπόνι cybermonday13 και αποστολή registered->Belgium

Ξερει κανεις ποσες μερες μετα την παραγγελια γινεται η αποστολη απο Gearbest για το beeling που παρηγγειλα? Εννοω συνηθως ποτε το στελνουν αν εχεις πατησει το dispatch faster ειδικα? να ξερω αν ειναι θεμα ελλειψης προιοντος ή συνηθισμενη καθυστερηση?

Ξερει κανεις ποσες μερες μετα την παραγγελια γινεται η αποστολη απο Gearbest για το beeling που παρηγγειλα? Εννοω συνηθως ποτε το στελνουν αν εχεις πατησει το dispatch faster ειδικα? να ξερω αν ειναι θεμα ελλειψης προιοντος ή συνηθισμενη καθυστερηση?

Συνιθισμένα. Ειδικά αν εχεις παραγγείλει σε περίοδο προσφορών, πχ 11.11.
Μιλα μαζι τους στο chat και πιεσε τους.

Συνιθισμένα. Ειδικά αν εχεις παραγγείλει σε περίοδο προσφορών, πχ 11.11.
Μιλα μαζι τους στο chat και πιεσε τους.

Δεν ηταν ουτε στο cyber Monday ουτε στο Black Friday , ουτε φυσικα στις 11/11. Θα τους ρωτησω. Thnx :-)

Εμένα έχει φύγει υποτίθεται από Γερμανία εδώ και μια εβδομάδα φαίνεται στο site της DHL αλλά Ελλάδα δεν έχει φανεί ακόμα στο αντίστοιχο site dhl.gr. H αγορά έγινε από την Αποθήκη EU-5 με expedit shipping και imsurance και περιμένω.
Όταν πάταγα επάνω στο dispatch faster τις πρώτες ημέρες της παραγγελίας μου έλεγε ότι έχουμε ήδη αποστείλει την παραγγελία σας. Σε άλλο σημείο όμως έγγραφε Τώρα πακετάρουμε και ετοιμάζουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.
Άλλα αντί άλλων. Περιμένω.

Εμένα έχει φύγει υποτίθεται από Γερμανία εδώ και μια εβδομάδα φαίνεται στο site της DHL αλλά Ελλάδα δεν έχει φανεί ακόμα στο αντίστοιχο site dhl.gr. H αγορά έγινε από την Αποθήκη EU-5 με expedit shipping και imsurance και περιμένω.
Όταν πάταγα επάνω στο dispatch faster τις πρώτες ημέρες της παραγγελίας μου έλεγε ότι έχουμε ήδη αποστείλει την παραγγελία σας. Σε άλλο σημείο όμως έγγραφε Τώρα πακετάρουμε και ετοιμάζουμε την παραγγελία σας προς αποστολή.
Χα.
Κι εγω ανοιξα ticket στο gearbest να δω τι τρεχει και μου απαντησαν οτι: Dispatched items (Ready to be shipped now) . Αντε τωρα βγαλε ακρη τι σχεση εχει το dispatched με το ready to be shipped now!!! και στο status της παραγγελιας ειναι στο packed εχοντας ακομα ενα βημα πριν το Dispatch!!!
Ειναι οτι να'ναι εντελως.

δες το εδω που βρισκεται https://www.17track.net/en
αν εφυγε απο Γερμανια την περασμενη Τεταρτη, μεχρι τελος βδομαδας θα εχει φτασει Ελλαδα.

Σε ευχαριστώ. Γράφει τα ίδια και η πληροφόρηση έχει σταματήσει εδώ: (Μάλλον λάθος έκανα προηγουμένως γιατί φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα στη Γερμανία.)
2017-11-22 06:37 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization.
(Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html )

Όχι, έχει φύγει από Γερμανία.
Στο δρόμο είναι.
Τσέκαρε το και με DHL Ελλάδας αν θες, τηλεφωνικά.

Ελλάδα δεν φαίνεται ακόμα στο σύστημα. Ούτε και τηλεφωνικά ακόμα. Οδικώς έρχονται μου είπαν.
Expedit shipping το πλήρωσα. Το οποίο σημαίνει ταχεία αποστολή. Αν και δεν βιάζομαι να πω την αλήθεια.
Πάντως με όλα αυτά που γίνονται θα πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας για το αν θα περάσουν τελωνεία οι παραγγελίες μας αφού σε κάποιες περιπτώσεις
λένε το προϊόν είναι τράνζιτ στις ευρωπαϊκές αποθήκες και εκτελωνίζεται στη χώρα προορισμού και κουραφέξαλα.

Τι να πουν και οι ψαγμένοι;

Απο Gearbest ζήτησα να μας φτιάξουν κουπονάκια για τα πιο δημοφιλή μας players. Εξαιρετικές τιμές για λιγα κομμάτια οποτε τρεχάτε!

Zidoo X8 με κουπονι BFRIGR98 στα 76 !!! All time low!
Beelink GT1 Ultimate με κουπονι BFRIGR99 στα 51 !!! All time low!
Alfawise H96 Pro+ με κουπονι BFRIGR100 στα 47 . Εχει παιξει και στα 41 παλαιότερα αλλα και πάλι ειναι καλή η τιμουλα
Beelink GT1 με κουπονι BFRIGR10 στα 38 !!! All time low!

Σε παραγγελίες κατω των 100$ και αποστολή με Belgium Registered, η Gearbest θα αναλαβει εξοδα τελωνείου (Μεχρι στιγμής ολες οι παραγγελίες μας με Belgium ερχονται χωρίς κανενα τέλος/δασμό) αφοσον η αγορά εχει γίνει απο τα λινκ μας :a0210:

Last edited:

Οπως παντα πολυ μπροστα ο Χρηστος! :)

Απο Gearbest ζήτησα να μας φτιάξουν κουπονάκια για τα πιο δημοφιλή μας players. Εξαιρετικές τιμές για λιγα κομμάτια οποτε τρεχάτε!

Zidoo X8 με κουπονι BFRIGR98 στα 76 !!! All time low!
Beelink GT1 Ultimate με κουπονι BFRIGR99 στα 51 !!! All time low!
Alfawise H96 Pro+ με κουπονι BFRIGR100 στα 47 . Εχει παιξει και στα 41 παλαιότερα αλλα και πάλι ειναι καλή η τιμουλα
Beelink GT1 με κουπονι BFRIGR10 στα 38 !!! All time low!

Σε παραγγελίες κατω των 100$ και αποστολή με Belgium Registered, η Gearbest θα αναλαβει εξοδα τελωνείου (Μεχρι στιγμής ολες οι παραγγελίες μας με Belgium ερχονται χωρίς κανενα τέλος/δασμό) αφοσον η αγορά εχει γίνει απο τα λινκ μας :a0210:

Εχετε στο νου σας οτι η παραγωγη του Zidoo X8 σταματάει αμεσα. (Χ9s και X10 κανονικά θα πωλούνται).
Οποιος θέλει φθηνο Zidoo, τώρα είναι η ώρα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Απο Βελγιο ή Σουηδια ειναι καλυτερα;