Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Κατεβάζω ταινίες και τις αποθηκεύω εκεί οπότε android δεν νομίζω να με ενδιαφέρει.
Είχα ένα iomega το οποίο είχα φέρει από Γερμανία πριν χρόνια και με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Ουσιαστικά θέλω να έχει σκληρό δίσκο ώστε να αποθηκεύει και να παίζει ταινίες και επιθυμητό βέβαια να μπορώ να στέλνω από το Lap Top τις ταινίες στο Media μέσω Wify για να μην βάζω καλώδια.
Τώρα βέβαια βλέπω μηχανήματα με Tv δέκτες ή μινι Pc οπότε κάπου εκεί μιας και επί του θέματος δεν γνωρίζω και πολλά και ψάχνοντας και σε ιστοσελίδες εξωτερικού ομολογώ μπερδεύομαι.
Bλέπω και στο Γερμανό ένα EMTEC αλλά μιας και δεν γνωρίζω και επιδή βλέπω ότι αυτό είναι σαν αυτό που είχα ρωτάω μην πάω και πάρω κάτι ξεπερασμένο πάλι.
ρε συ δεν χρειάζεται εσωτερικό δίσκο.παίρνεις ένα μηχανάκι και του συνδέεις έναν εξωτερικο.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Σύνδεσε το ένα βάλε το άλλο γεμίζεις μηχανάκια βρε φίλε μου γιατί να μην πάρεις ένα και να τα έχει όλα ?
Ασε και το οικονομικό που θα σου έρθει μια η άλλη ή το πολύ πολύ να κερδίσεις το ελάχιστο.
Εδω η δορυφορική που έχω φέρει απο εξωτερικό έχει δίσκο και θα το σκεφθώ για το Media Player?
Eνα μηχάνημα να τα έχει μέσα όλα και απο εκεί και πέρα να δουμε τι κόστος είναι και φυσικά να είμαστε <όσο μπορούμε> μέσα στις εξελίξεις

Σύνδεσε το ένα βάλε το άλλο γεμίζεις μηχανάκια βρε φίλε μου γιατί να μην πάρεις ένα και να τα έχει όλα ?
Ασε και το οικονομικό που θα σου έρθει μια η άλλη ή το πολύ πολύ να κερδίσεις το ελάχιστο.
Εδω η δορυφορική που έχω φέρει απο εξωτερικό έχει δίσκο και θα το σκεφθώ για το Media Player?
Eνα μηχάνημα να τα έχει μέσα όλα και απο εκεί και πέρα να δουμε τι κόστος είναι και φυσικά να είμαστε <όσο μπορούμε> μέσα στις εξελίξεις

Το θέμα είναι ότι πλέον media players με υποδοχή για 3.5 δισκο δεν βγαίνουν. Ειδικά σε χαμηλό κόστος.
Η καλύτερη λύση για σένα είναι το dune solo 4k η αν βρεις κάποιο παλιότερο μοντέλο όπως dune d1/h1/Max.

Παιδες χρονια πολλα....2,3 μερες τωρα διαβαζω σχεδον ολα τα thread-posts που ειναι σχετικα με android boxes. Αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι ολα εχουν θεματα: καποια εχουν οπτικη,καποια οχι,καποια παιζουν netflix,καποια μονο σε sd αναλυση,καποια δεν εχουν ethernet,καποια ειναι προβληματικα στα iptv,καποια δε εχουν playstore κτλπ κτλπ.....Ψαχνοντας λοιπον βρηκα αυτο το οποιο δειχνει να τα εχει ολα και σε τιμη αρκετα καλη( και νετφλιχ 4κ και εξοδους και και και....)......ειναι ετσι τα πραματα ή καποιο λαθος κανω? http://www.e-shop.gr/venz-v10-android-51-tv-box-4k-powered-by-amlogic-s905-p-PER.770207
https://androidtvbox.eu/venz-v10-review-android-tv-box-powered-amlogic-s905/

Παιδες χρονια πολλα....2,3 μερες τωρα διαβαζω σχεδον ολα τα thread-posts που ειναι σχετικα με android boxes. Αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι ολα εχουν θεματα: καποια εχουν οπτικη,καποια οχι,καποια παιζουν netflix,καποια μονο σε sd αναλυση,καποια δεν εχουν ethernet,καποια ειναι προβληματικα στα iptv,καποια δε εχουν playstore κτλπ κτλπ.....Ψαχνοντας λοιπον βρηκα αυτο το οποιο δειχνει να τα εχει ολα και σε τιμη αρκετα καλη( και νετφλιχ 4κ και εξοδους και και και....)......ειναι ετσι τα πραματα ή καποιο λαθος κανω? http://www.e-shop.gr/venz-v10-android-51-tv-box-4k-powered-by-amlogic-s905-p-PER.770207
https://androidtvbox.eu/venz-v10-review-android-tv-box-powered-amlogic-s905/

+google play εντελως open.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Από άποψη hardware κοστίζει όσο ένα κινέζικο των 20$. Συν το γεγονός ότι έχει παλιά έκδοση λογισμικού, καθώς τα τελευταία κινέζικα έρχονται πλέον με Android 7. Από την άλλη όπως διαβάζω στο review προφανώς έχουν σκάσει λεφτά για άδειες και παίζουν όλα χωρίς πειραγμένα apk κλπ. Αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η αναπαραγωγή multimedia και οι streaming υπηρεσίες μπορεί και να αξίζει.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αρκετά πλέον το καταφέρνουν αυτό.

Πιο "σιγουράκια" και μοσχοπουλημένα ειναι τα

Zidoo X9s σε all time low τιμή στα 94 μου κουπόνι ZX9SCM και αποστολή με registered->Belgium

Και

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB στα 66 απο Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς τελωνείο και με γρήγορη αποστολή (+5 DHL)

Ισχυουν μεχι αυριο.
Ειδικα το Zidoo x9s ειναι σε εξαιρετική τιμη. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το GT1 Ultimate αλλα συχνα πυκνα το βλεπουμε σε χαμηλοτερες τιμες, το Zidoo οχι.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν καποιος το εχει αγορασει ας μου πει ωστε να του κανω καποιες ερωτησεις.

To Xiaomi Mi Box 4K δεν σου κανει? Εχει ολες τις επισημες αδειες (youtube, netflix , amazon), εκπληκτικο remote, WiFi και interface .
Μονο το ethernet του λειπει.

To Xiaomi Mi Box 4K δεν σου κανει? Εχει ολες τις επισημες αδειες (youtube, netflix , amazon), εκπληκτικο remote, WiFi και interface .
Μονο το ethernet του λειπει.
Διστυχως θελει ( για οσους τους ενδιαφερει η οπτικη) ανταπτορα που εψαχνα πριν λιγο να βρω ετοιμοπαραδοτο αθηνα και δεν βρηκα καπου. Δεν ειμαι υπερ του να περιμενω οταν θελω να αγορασω κατι....γυναικα θελω τωρα τη θελω οπως λεγανε παλια! :P Επισης το xiaomi δεν εχει google play.....Γιαυτο ρωτησα για το συγκεκριμενο το οποιο εχει τα παντα και παω και το παιρνω επιτοπου. ( και δε νομιζω οτι ειναι αξιας 20 ευρο οπως ειπε καποιος πιο πισω....μια χαρα επεξεργαστη εχει, τα παντα απο θυρες+lan και παντου φτανει τα 4κ)

Last edited:

Διστυχως θελει ( για οσους τους ενδιαφερει η οπτικη) ανταπτορα που εψαχνα πριν λιγο να βρω ετοιμοπαραδοτο αθηνα και δεν βρηκα καπου. Δεν ειμαι υπερ του να περιμενω οταν θελω να αγορασω κατι....γυναικα θελω τωρα τη θελω οπως λεγανε παλια! :P Επισης το xiaomi δεν εχει google play.....Γιαυτο ρωτησα για το συγκεκριμενο το οποιο εχει τα παντα και παω και το παιρνω επιτοπου.

Μια χαρα play store εχει το Mi Box.

Μια χαρα play store εχει το Mi Box.

Στο thread που διαβαζα μεχρι και χθες( εδω στο avclub) λεγανε οτι πρεπει μεσω apk να κανεις εγκατασταση των εφαρμογων...δε ξερω αν αλλαξε κατι τωρα) Παρολο το playstore θα πηγαινα στο xiaomi, με κρατησε το θεμα της οπτικης. ( εντωμεταξυ συνεχιζω το "διαβασμα" γιαυτο που ειδα και βλεπω οτι παντου εχει πολυ πολυ καλες κριτικες....πλεον κοιταζω και στα ξενα sites.....Ενα θεμα μου ειναι αν παιζει κανονικα srt ελληνικους, με ενα sencor τη πατησα στο παρελθον γιατι εδειχνε κινεζικα χωρις επιλογη για αλλαγη γλωσσας σε srt)

Στο thread που διαβαζα μεχρι και χθες( εδω στο avclub) λεγανε οτι πρεπει μεσω apk να κανεις εγκατασταση των εφαρμογων...δε ξερω αν αλλαξε κατι τωρα) Παρολο το playstore θα πηγαινα στο xiaomi, με κρατησε το θεμα της οπτικης. ( εντωμεταξυ συνεχιζω το "διαβασμα" γιαυτο που ειδα και βλεπω οτι παντου εχει πολυ πολυ καλες κριτικες....πλεον κοιταζω και στα ξενα sites.....Ενα θεμα μου ειναι αν παιζει κανονικα srt ελληνικους, με ενα sencor τη πατησα στο παρελθον γιατι εδειχνε κινεζικα χωρις επιλογη για αλλαγη γλωσσας σε srt)

Έχει Android TV interface που φιλτράρει τις εφαρμογές που δεν είναι TV friendly.
Αν θες κάποια από αυτές , την βάζεις και μόνος σου.
Καλό είναι να δίνεις και τη δέουσα προσοχή σε αυτά που διαβάζεις γιατί όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

Έχει Android TV interface που φιλτράρει τις εφαρμογές που δεν είναι TV friendly.
Αν θες κάποια από αυτές , την βάζεις και μόνος σου.
Καλό είναι να δίνεις και τη δέουσα προσοχή σε αυτά που διαβάζεις γιατί όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
Ενας σεβασμος σε παλαιοτερο μελος απο εσενα δε θα εβλαπτε! Οταν ειχα τριλαμπατο προτζεκτορα και laserdisc οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειχατε γεννηθει! Οσον αφορα το xiaomi εχω καταλαβει οτι εισαι fanboy! Μια χαρα ξερω να δινω τη δεουσα προσοχη φιλαρακι!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενας σεβασμος σε παλαιοτερο μελος απο εσενα δε θα εβλαπτε! Οταν ειχα τριλαμπατο προτζεκτορα και laserdisc οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ειχατε γεννηθει! Οσον αφορα το xiaomi εχω καταλαβει οτι εισαι fanboy! Μια χαρα ξερω να δινω τη δεουσα προσοχη φιλαρακι!

Γιατί τι σου έγραψε και θύμωσες;
Ξοδευει το χρόνο του του την λες και από πάνω;
‛Μασιμενη’ τροφή & όλα έτοιμα τα θέλετε κάποιοι;
Τα περισσότερα (όλα) είναι γραμμένα εδώ, τα ιδια και τα ιδια ρωτατε καθε φορα, καθήστε και διαβάστε!
Αμάν πια με την ‛ευγενεια’ ορισμένων κακομαθημένων.
Και ναι, ενδεχωμενος και να είμαστε και ‛ποιο παλιοι’ εδώ πέρα μερικοί από όσο νομίζεις!
Κλείνω παρένθεση και δεν ξανασχολούμαι.

Καλησπέρα και πάλι.
Θεωρω οτι η ψυχρη φυση του γραπτού λογου σε οδήγησε σε αυτο το λανθασμένο συμπερασμα περι ασέβειας. Εννοείται πως δεν υπήρχε καμμια τετοια πρόθεση και πιστεύω πως στα τοσα χρονια που γράφω εδω (με οποια ιδιότητα) δεν εχω δώσει σχετικές λαβές.

Αυτο που ηθελα να σου κανω σαφές, ορμώμενος απο το αρχικο σου ποστ στην προηγούμενη σελίδα, ειναι πως εχεις να κανεις πλέον με μια νεα γενια media boxes που τα περισσότερα απο αυτα στηρίζονται στην Android πλατφόρμα. Εχουν ολα τα υπερ και τα κατα τους, οποτε και θα πρεπει να ζυγίσεις ανάλογα.
Μου εδωσες επισης να καταλάβω οτι δεν εχεις δει σωστά τα θετικα και τα αρνητικα του καθε box, με παραδειγμα το mi box.

Αν θελεις, πες μας ξανα την ακριβή χρηση και τις απαιτήσεις σου και θα μπορέσουμε ισως να σε βοηθησουμε καλύτερα.

Απο την μεριά μου δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα.

Καλη συνέχεια, καλές γιορτές και ευχομαι να συνεχισεις να εισαι ενεργος τοσο στο φορουμ, οσο και στις τεχνολογικές σου αναζητήσεις :grandpa:

ΥΓ.
Σιγα μην ειμαι fanboy της Xiaomi. Για Dune το συζητάμε :operator:

Αν δεν είσαι κρασί ή παλαιοτητα σου μας είναι αδιάφορη. Το ότι είχες κάποια στιγμή laserdisc και τριλαμπατο προτζεκτορα επίσης, ξέρουμε πολλούς λεφτάδες που είναι πάντα στη κορυφή του hi end και δεν ξέρουν ούτε το power να πατάνε.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά παρακαλώ θερμά μην δίνετε συνέχεια.
Θεωρώ ότι ήταν παρεξήγηση με τον φίλο dion999.
Πάμε παρακάτω!

Παρεξηγηση θα ηταν αν ειχες γραψει κατι εριστικο...Τωρα μαλλον καποιος απλα ηθελε να κανει επιδειξη.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παρεξηγηση θα ηταν αν ειχες γραψει κατι εριστικο...Τωρα μαλλον καποιος απλα ηθελε να κανει επιδειξη.
Έλα τώρα... μην είσαι κακούλης. Χρόνια πολλά σε όλους !!!!