Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγώ παράγγειλα χτες βράδυ το Mecool M8S Pro W, το οποίο με custom rom παίζει fhd Netflix. Αγορά από Ευρωπαϊκή αποθήκη Geekbuying, πριν λίγο μου ήρθε tn.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Και εγώ εκεί προσανατολιζομαι. :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Και εγώ εκεί προσανατολιζομαι. :)

τελικά το W κάποιος είχε αναφέρει ότι παίζει Netflix HD ΧΩΡΊΣ custom rom η δεν θυμάμαι καλά

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

τελικά το W κάποιος είχε αναφέρει ότι παίζει Netflix HD ΧΩΡΊΣ custom rom η δεν θυμάμαι καλά

Θελει custom rom η οποία ομως μπαινει ευκολα απο ενα στικάκι χωρις την υποχρεωτική χρήση υπολογιστή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θελει custom rom η οποία ομως μπαινει ευκολα απο ενα στικάκι χωρις την υποχρεωτική χρήση υπολογιστή.
Που μπορώ να τη βρω αυτή τη rom? Ευχαριστώ!

Εγώ το είχα αναφέρει στην αρχή, αλλά έκανα λάθος γιατί δεν ήξερα να το δοκιμάσω. Το έχουμε ξαναπεί αυτό.

Σωστά !!! Και λειτουργεί ΤΕΛΕΙΑ !!!

Που μπορώ να τη βρω αυτή τη rom? Ευχαριστώ!

Εδώ η ROM
http://freaktab.com/forum/tv-player...w-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1#post690576

και εδώ το update της

http://freaktab.com/forum/tv-player...-nexus-rom-android-tv-7-1?p=703865#post703865

Και για τα δύο κατεβάζετε εκεί που λέει ΟΤΑ UPDATE.

Εδώ η ROM
http://freaktab.com/forum/tv-player...w-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1#post690576

και εδώ το update της

http://freaktab.com/forum/tv-player...-nexus-rom-android-tv-7-1?p=703865#post703865

Και για τα δύο κατεβάζετε εκεί που λέει ΟΤΑ UPDATE.
ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σταχουμε ξαναπεί σε σένα..
Κάτσε εκεί που εισαι

λες για το τσιπακι..
δεν ξερω τι εχει παθει αλλα εκει που παω να του σεταρω το δικο του Kodi,κλεινει μονο του.
ελεγα μηπως το συνεφερω..

Καντου καμια επαναφορα και ξαναπερνα το.
Η διαδικασια της custom rom για σενα Δημητρη ειναι..'επισφαλης'.
Μπορει να πετυχει και ολα να πανε καλα και υπαρχει -σοβαρη- πιθανοτητα να σου μεινει στα χερια. Εισαι στο μεταιχμιο.
Βεβαια η αξια του κουτιου ειναι πολυ μικρη και ενδεχομενως να σου επιτρεπει πειραματισμους.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με το Minix Neo A2 lite μπορούμε να γραψουμε στα ελληνικά;Γενικώς είναι βολίκό το airmouse απλά μαλλον θα πρεπε να πάρω καλύτερα το zidoo v6 για zidoo x8 .Πιστέυω θα λειτουργεί και το power button σ´αυτό.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με το Minix Neo A2 lite μπορούμε να γραψουμε στα ελληνικά;Γενικώς είναι βολίκό το airmouse απλά μαλλον θα πρεπε να πάρω καλύτερα το zidoo v6 για zidoo x8 .Πιστέυω θα λειτουργεί και το power button σ´αυτό.

Ελληνικα οχι δεν εχει πανω, power-on ισχυει, δεν σβηνει αν το πατησεις, πρεπει να πας στο σχετικο κουμπι και για να το κλεισεις.

Καλησπέρα!

Θέλω να αγοράσω ένα νέο tv box για χρήση κυρίως netflix, iptv και kodi για ταινίες. Θέλω κάτι ποιοτικό, να δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα και με χειρηστήριο με δυνατότητα air mouse.

Να πάω για το Xiaomi Xiaomi Mi Box Amlogic S905X ή υπάρχει κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή ή φθηνότερα; Τι προτείνετε;

Ελληνικα οχι δεν εχει πανω, power-on ισχυει, δεν σβηνει αν το πατησεις, πρεπει να πας στο σχετικο κουμπι και για να το κλεισεις.

Δουλεύουν όλα εκτός του ότι δεν μπορείς να κλείσεις το H6 από το remote παρά μόνο από την σχετική εφαρμογή, ανάβει όμως κανονικά.
Είναι λίγο χοντροκομμένο και βαρύ και στο σκοτάδι λόγο του ότι είναι ‛συμμετρικό’ έχεις ένα θεμα στην αρχή μέχρι να βρεις ποιο είναι το μπροστά & ποιο το πίσω..
Πιστεύω πως αν το συνηθίσεις με το καιρό θάναι πολύ χρήσιμο τελικά..
Ποιοτική κατασκευή, συνολικά θετικές οι αρχικές εντυπώσεις..

(Δουλεύει και σε Windows αλλά και σε macOS, αν ενδιαφέρει κάποιον αυτό..)

Προσφορές σε media players απο Gearbest και Geekbuying. Πολλά και απο ευρωπαικες αποθηκες, συμπεριλαμβανομενου και του GT1 Ultimate ;)
Νομιζω πως ολα ειναι δοκιμασμένα και καλές επιλογές.

Απο Gearbest:

Beelink GT1 Ultimate απο ευρωπαικη αποθήκη στα 63 με κουπονι GT1U και αποστολή χωρις τελωνείο με οποιο τρόπο θέλετε (DHL ~+5 )

Tanix TX3 Mini TV Box στα 27.5 με κουπόνι 2018GBGR000180 και αποστολή απο ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο με οποιον τροπο θελετε (DHL +5 ).

MECOOL KIII PRO Hybrid DVB TV Box 3GB DDR3 στα 88.2 με κουπόνι 2018GBGR000170 και δωρεαν αποστολή χωρίς τελωνείο με Registered Blegium η με Priority NL PDM.

Tanix TX9 Pro TV Box 3GB RAM 32GB ROM στα 53 και δωρεαν αποστολή χωρίς τελωνείο με Registered Blegium η με Priority NL PDM.

Mecool M8S Pro W στα 29.9 και αποστολή απο ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο με οποιον τροπο θελετε (DHL +5 )

Απο Geekbuying (ολα απο ευρωπαικη αποθήκη) :

Himedia Q10 Pro στα 136.6 και αποστολή χωρις τελωνείο με οποιον τροπο θέλετε (DHL +6 )

MECOOL KIII PRO DVB-T2/S2/C στα 98.36 και αποστολή χωρις τελωνείο με οποιον τροπο θέλετε (DHL +8 )

Last edited:

με το Minix χειριστήριο για να γράψουμε ελληνικά πρέπει να κατεβάσουμε μια - δεν θυμάμαι ποια - εφαρμογή;