Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι ηθελα για να ειναι πιο ευκολο το browsing. Δεν γνωριζω αν το τηλεχ/ριο θα ειναι αρκετα βολικο...

για wifi εχω και τη λυση συμβατου με την tv μου dongle στα 30 ευρ αλλα ισως να με συμφερει καλυτερα all-in-one.

Δεν γνωριζω τις διαφορες των SBS 3D με 3D BD ISO(δεν ειναι SBS αυτο?). θα υπεθετα χοντρα οτι το δευτερο ειναι η τελεια αντιγραφη του blue-ray(?)
Aν ειναι ετσι νομιζω πως μ'ενδιαφερει.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

γεια σας,
θα ειμαι συντομος για να μην σπαταλω τον χρονο σας,
διαβαζω πολλα αλλα λιγα καταβαινω και θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω:
ειναι κακο να συνδιασω στο ιδιο μηχανακι media player και σκληρο δισκο???
αν εχετε καποια προταση για καποιο media με σκληρο θα ηθελα να την ακουσω, αλλα να μην ειναι και πολυ ακριβο.
Θελω να το βαλω σε μια πλασμα panasonic.
Ευχαριστο!

Καποιος για μενα παρακαλω?????????????

Εάν (σε ευρώ)

media player ( ) + σκληρός Χ GB( ) = media player μαζί με τον σκληρό Χ GB ( )

Εγώ θα διάλεγα χωριστά σκληρός και media player..

Εάν (σε ευρώ)

media player ( ) + σκληρός Χ GB( ) = media player μαζί με τον σκληρό Χ GB ( )

Εγώ θα διάλεγα χωριστά σκληρός και media player..

ποιο media+ σκληρο στο 1 gb????????

για αυτο τι λετε στα 120ευρο?? ειναι καλο η σε αυτα τα χρηματα η με λιγα παραπανω παιρνεις καλυτερο???
http://www.skroutz.gr/s/406116/Western-Digital-Elements-Play-1TB-HDMI.html

ο λογος ειναι να μην γεμισω με συσκευες??

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για αυτο τι λετε στα 120ευρο?? ειναι καλο η σε αυτα τα χρηματα η με λιγα παραπανω παιρνεις καλυτερο???
http://www.skroutz.gr/s/406116/Western-Digital-Elements-Play-1TB-HDMI.html

Mεινε μακρια απο αυτο... Κακος επεξεργαστης , κακη υποστηριξη , κακο fw, και αν θυμαμαι καλα δεν κανει καν dts downmix ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Mεινε μακρια απο αυτο... Κακος επεξεργαστης , κακη υποστηριξη , κακο fw, και αν θυμαμαι καλα δεν κανει καν dts downmix ...

ευχαριστο για την συμβουλη σου, θα την ασπαστω, καποια προταση ομως???

Βασικα θελω να μπορω να γραφω ενα καναλι και να βλεπω καποιο αλλο, με ποιο τροπο και με ποιο μηχανημα μπορω να το κανω???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ευχαριστο για την συμβουλη σου, θα την ασπαστω, καποια προταση ομως???

Βασικα θελω να μπορω να γραφω ενα καναλι και να βλεπω καποιο αλλο, με ποιο τροπο και με ποιο μηχανημα μπορω να το κανω???

Δες εδω http://www.iamm.gr/ αν σε καλυπτει καποιο.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

[OffTopic]
Με τις τιμές των σκληρών αυτός ο player στα 120 τσάμπα βγαίνει!
Ένας σκληρός 1TB κοντά στο 100 κάνει...
[/OffTopic]

Για εγγραφή μάλλον θέλεις έναν media player με PVR.
Sorry, Simi, οι γνώσεις μου στο θέμα αυτό είναι μηδαμινές ...

ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι ηθελα για να ειναι πιο ευκολο το browsing. Δεν γνωριζω αν το τηλεχ/ριο θα ειναι αρκετα βολικο...

για wifi εχω και τη λυση συμβατου με την tv μου dongle στα 30 ευρ αλλα ισως να με συμφερει καλυτερα all-in-one.

Δεν γνωριζω τις διαφορες των SBS 3D με 3D BD ISO(δεν ειναι SBS αυτο?). θα υπεθετα χοντρα οτι το δευτερο ειναι η τελεια αντιγραφη του blue-ray(?)
Aν ειναι ετσι νομιζω πως μ'ενδιαφερει.

κατι τετοιο αξιζει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

[OffTopic]
Με τις τιμές των σκληρών αυτός ο player στα 120 τσάμπα βγαίνει!
Ένας σκληρός 1TB κοντά στο 100 κάνει...
[/OffTopic]

Για εγγραφή μάλλον θέλεις έναν media player με PVR.
Sorry, Simi, οι γνώσεις μου στο θέμα αυτό είναι μηδαμινές ...

Ευχαριστο iant

Διπλά Tuner έχουν κάποια blueray players της LG και της Samsung αλλά έχουν και 300 ευρώ. Media players με DVB-T tuners έχουν τα Novatron και κάποια Hi-Media. Media player με διπλό tuner δεν γνωρίζω αν υπάρχουν

Διπλά Tuner έχουν κάποια blueray players της LG και της Samsung αλλά έχουν και 300 ευρώ. Media players με DVB-T tuners έχουν τα Novatron και κάποια Hi-Media. Media player με διπλό tuner δεν γνωρίζω αν υπάρχουν

δηλαδη, οσοι δεν εχουν την παραπανω λυση δεν μπορουν να γραφουν και να βλεπουν διαφορετικα καναλια ταυτοχρονα?????

Σαν τι το θέλεις;

νομιζα οτι θα καλυπτε τις αναγκες (post 655)μου αλλα μετα απο τηλεφωνημα που εκανα στον εμπορο, δε νομιζω...

Αν παω για καποιο media player θα μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο home cinema(DVD με ενσωμ. ραδιοεν/τη 5.1) που εχω? δεν εχει hdmi και ουτε optical νομιζω(δεν γραφει πουθενα optical).

Αν μου ειναι πλεον αχρηστο, θα πρεπει να ανεβει το badget υπολογιζοντας εξτρα τουλαχιστον εναν ενισχυτη 5.1(περιπου 100ευρ νομιζω) ή στην τελικη ενα φθηνο blueray home cinema(μου φαινεται καλυτερη λυση αν διωξω το παλιο).

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δες μηπως έχει coaxial (άν και δεν το νομίζω). Άν δεν έχει πως θα μεταφερθεί ο ηχος στα ηχεία του παλιού σου συστήματος; Άν δε θέλεις να μπεις σε διαδικασία αγοράς μπορείς να έχεις ήχο από τηλεόραση μόνο, αλλιώς η αγορά ραδιοενισχυτή είναι μονόδρομος

απ'οσο κοιταξα λιγακι στο νετ ειδα οτι "coaxial" ειναι γενικος ορος καλλωδιων(νομιζω χρειαζεται ψηφιακη συνδεση για να εχω 5.1!?)

μηπως πρεπει να προσεξω αν γραφει κατι πιο συγκεκριμενο στις εισοδους?

Last edited:

νομιζα οτι θα καλυπτε τις αναγκες (post 655)μου αλλα μετα απο τηλεφωνημα που εκανα στον εμπορο, δε νομιζω...

Αν παω για καποιο media player θα μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο home cinema(DVD με ενσωμ. ραδιοεν/τη 5.1) που εχω? δεν εχει hdmi και ουτε optical νομιζω(δεν γραφει πουθενα optical).

Αν μου ειναι πλεον αχρηστο, θα πρεπει να ανεβει το badget υπολογιζοντας εξτρα τουλαχιστον εναν ενισχυτη 5.1(περιπου 100ευρ νομιζω) ή στην τελικη ενα φθηνο blueray home cinema(μου φαινεται καλυτερη λυση αν διωξω το παλιο).

Πάντως το media player του Panasonic SC-BTT270 (πρέπει να είναι ίδιος με το SC-BTT262) είναι χειρότερος και από τον player τις Panasonic τηλεοράσεων!

Κερδίζεις στην ποιότητα ήχου όμως ..

Έφτασε η ώρα για την αντικατάσταση του πιστού μου PicoHD (το τηλεκοντρόλ χάθηκε οπότε είναι πλεον άχρηστο)...

Είμαι μεταξύ Mediamatchbox , Himedia 600A και WD Live 3. Και αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση έως 100-110 ευρώ.

Διαδικτυακές ικανότητες δεν με ενδιαφέρουν βασικά. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το WD αλλά στο νήμα βλέπω αναφορές για ένα κάρο προβλήματα , από υπερθέρμανση μέχρι αρχεία που δεν παίζουν ακόμη και ότι μέχρι να αναγνωρίσει ένα δίσκο κάνει πολύ ώρα.

Επειδή το Pico άνοιγε στο δευτερόλεπτο και έπαιζε το δίσκο αμέσως δεν θα ήθελα να πάω σε κάτι χειρότερο.