Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μετά την εγκατάσταση της rom που ανέβασε ο φίλος apotsi το Mecool M8S PRO W έγινε αγνώριστο, ευτυχώς γιατί είχα αποφασίσει να το δώσω, κανονικά hd netflix 1080,
είναι λίγο πιο αργό από το mi box που έχω, έχει το ίδιο ui, αλλά γενικά παίζει απροβλημάτιστα και το wifi του αρκετά καλό.

Καντε ενα κοπο να μας δωσετε το affiliate να το τσιμπησω,ευχαριστω προκαταβολικα
(Τη ρομ θα τη ζητηωσω μολις το παραλαβω...:award:)

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οι καλυτερες μαλλον Android TV Box προσφορές που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή. Ειδικα τα νεα Mecool με voice control και stock Android TV.

1509061922988980154.jpg

Toumei C800 Android Projector. Στα 169 + μεταφορικά απο ευρωπαική αποθηκη χωρίς τελωνείο.

1501698619703347212.jpg

Xiaomi Mi Box 4K (EU Warehouse). Απο ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο στα 57 + μεταφορικά.

1506024078651720374.jpg

Mecool M8S PRO W στα 33.16 . Αποστολή με registered->Belgium

Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support Voice Control .Ιδιο με το παραπανω αλλα με προεγκατστημενοεπισημο Android TV OS και καλυτερο remote με voice control. Στα 39.1 και αποστολή με registered->Belgium

1519867366961562511.jpg

Mecool M8S PRO L 4K TV Box Amlogic S912 Bluetooth 4.1 + VOICE REMOTE CONTROL στα ~57 με κουπονι GBMCLB. Και αυτο με επισημη Android TV ROM και φωνητική αναζήτηση. Ειναι το πρωτο S912 με 3GB RAM/32GB ROM με τετοια χαρακτηριστικά. Κατι αναμεσα σε Xiaomi Mi Box και Shield.

1503258602685208251.jpg

Tanix TX92 TV Box 2GB RAM+16GB ROM στα 53 . Αποστολή με registered->Belgium. Απο τις πολύ καλες S912 υλοποιήσεις.

1505673577455667570.jpg

Zidoo H6 Pro. στα 82 απο Ευρωπαικη αποθηκη. Αποστολή με DHL (+5 ).

1505673147935907921.jpg

Beelink M1 Quad Core Mini PC 4GB RAM + 64GB ROM στα 172 . Αποστολή με registered->Belgium. Ισως η καλύτερη υλοποιηση με Intel Apollo Lake.

Last edited:

Παιδιά καλησπέρα,

Είχα το Minix Z64 με android 4.4.4 και λόγω των απαιτήσεων του Kodi κυρίως το γύρισα σε Windows 10 , εδώ και κάνα 4/μηνο..

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα πάντα. Υπάρχει λόγος – εκτός του 4K - να αγοράσω καινούργιο ? σκεφτόμουν το Beelink Ultimate/ Zidoo X../ γενικά ένα S912 με 3 ή 4GB ….

Από την άλλη πιστεύω ότι δεν θα δω κάτι καλύτερο ούτε θα πάρω κάτι περισσότερο σε functionality…..εσείς τι λέτε ?

Οι καλυτερες μαλλον Android TV Box προσφορές που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή.

Mecool M8S PRO L 4K TV Box Amlogic S912 Bluetooth 4.1 + VOICE REMOTE CONTROL στα ~57 με κουπονι GBMCLB. Και αυτο με επισημη Android TV ROM και φωνητική αναζήτηση. Ειναι το πρωτο S912 με 3GB RAM/32GB ROM με τετοια χαρακτηριστικά. Κατι αναμεσα σε Xiaomi Mi Box και Shield.

Το τηλεχειριστήριο αυτό σκέτο δε μπορούμε να το βρούμε πουθενά;; Έχω το m8s pro L με το κλασσικό remote. στο gearbest δε βλέπω να το έχουν. ..

Παιδες βοηθεια.

Εχω εδω και 6 μηνες το alfawise h96+ 3gb και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
Κανω ολα οσα θελω. Netflix hd, youtube, kodi, terrarium

Το θεμα που εχω ειναι πως αγορασα μια μικρη 1080 τηλεοραση και θέλω αλλο ενα μποξακι χωρις να δωσω τοσα λεφτα...

Διαβαζω για το Mecool M8S PROw

Να το αγορασω η οχι?

Επισης αν ειναι να προτείνεται καποιο μονο wifi μην εχω θεματα αποσυνδεσεων...

Η να παω λιγα πιο πανω για το mi box4? Θελω να δωσω το δυνατον λιγοτερα λεφτα. Δεν με νοιαζουν 4κ και παιχνιδια

Ευχαριστώ!!!!

Παιδες βοηθεια.

Εχω εδω και 6 μηνες το alfawise h96+ 3gb και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
Κανω ολα οσα θελω. Netflix hd, youtube, kodi, terrarium

Το θεμα που εχω ειναι πως αγορασα μια μικρη 1080 τηλεοραση και θέλω αλλο ενα μποξακι χωρις να δωσω τοσα λεφτα...

Διαβαζω για το Mecool M8S PROw

Να το αγορασω η οχι?

Επισης αν ειναι να προτείνεται καποιο μονο wifi μην εχω θεματα αποσυνδεσεων...

Η να παω λιγα πιο πανω για το mi box4? Θελω να δωσω το δυνατον λιγοτερα λεφτα. Δεν με νοιαζουν 4κ και παιχνιδια

Ευχαριστώ!!!!

Πάρτο, με την custom rom πετάει!

Που την βρισκω? Τι κανει αυτη? Εννοω τι διαφορες εχει?

Η custom rom είναι android tv όπως και το mi box.
Διάβασε εδώ, υπάρχει σχετικό θέμα για το συγκεκριμένο player.

Last edited by a moderator:

Χαιρεται σκεφτομαι για αγορα android media player . Νεος στο χωρο για Kodi youtube σερφαρισμα και κανενα παιχνιδακι. Ειδα αυτο απο Θεσσαλονικη Minix Neo U9-H Android TV Media Player 154 ευρω
Δώρο το Minix Neo A3 Airmouse
https://www.minya.gr/Android-TV/Minix-Neo-U9-H-Android-TV-Box?sort=p.price&order=ASC
. Για να μην μλεπω με εξωτερικο νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο μηχανημα ;

Χαιρεται σκεφτομαι για αγορα android media player . Νεος στο χωρο για Kodi youtube σερφαρισμα και κανενα παιχνιδακι. Ειδα αυτο απο Θεσσαλονικη Minix Neo U9-H Android TV Media Player 154 ευρω
Δώρο το Minix Neo A3 Airmouse
https://www.minya.gr/Android-TV/Minix-Neo-U9-H-Android-TV-Box?sort=p.price&order=ASC
. Για να μην μλεπω με εξωτερικο νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο μηχανημα ;

Ειναι εξαιρετικο μηχανακι!

Οι καλυτερες μαλλον Android TV Box προσφορές που κυκλοφορούν αυτη τη στιγμή. Ειδικα τα νεα Mecool με voice control και stock Android TV.

1509061922988980154.jpg

Toumei C800 Android Projector. Στα 169 + μεταφορικά απο ευρωπαική αποθηκη χωρίς τελωνείο.

1501698619703347212.jpg

Xiaomi Mi Box 4K (EU Warehouse). Απο ευρωπαικη αποθηκη χωρις τελωνειο στα 57 + μεταφορικά.

1506024078651720374.jpg

Mecool M8S PRO W στα 33.16 . Αποστολή με registered->Belgium

Mecool M8S PRO W 2.4G with Andriod TV OS Support Voice Control .Ιδιο με το παραπανω αλλα με προεγκατστημενοεπισημο Android TV OS και καλυτερο remote με voice control. Στα 39.1 και αποστολή με registered->Belgium

1519867366961562511.jpg

1503258602685208251.jpg

Tanix TX92 TV Box 2GB RAM+16GB ROM στα 53 . Αποστολή με registered->Belgium. Απο τις πολύ καλες S912 υλοποιήσεις.

1505673577455667570.jpg

Zidoo H6 Pro. στα 82 απο Ευρωπαικη αποθηκη. Αποστολή με DHL (+5 ).

1505673147935907921.jpg

Beelink M1 Quad Core Mini PC 4GB RAM + 64GB ROM στα 172 . Αποστολή με registered->Belgium. Ισως η καλύτερη υλοποιηση με Intel Apollo Lake.

Και το Xiaomi Mi Box σε καλη τιμή απο ευρωπαικη αποθηκη. Το ιδιο και για τον καλύτερο Pico android projector (Toumei)

Σχέση απόδοσης τιμης;154 ευρώ είναι οκ;

Σχέση απόδοσης τιμης;154 ευρώ είναι οκ;

Για αγορά απο Ελλάδα ναι.
Μπορεις πχ απο Ευρωπη/Αμαζον να αγοράσεις το Nvidia shield που ειναι σιγουρα ανωτερο (αν και ακριβοτερο)

Καλησπέρα ειμαι ήδη κάτοχος media player Zidoo X9s και θα ήθελα να μου προτείνετε να αγοράσω ενα καλύτερο media player τα οποια να εχεις τα εξής

1) Καλυτερο native movie player σε ποιότητα εικονας απο το zidoo X9s για ταινίες 1080 & 4Κ (υποψην δεν θελω να χρησιμοποιώ καθολου το KODI)
2) Να παιζει ανετα 4Κ video files με 10 bitrate
3) Να υποστηρίζει πραγματικά Netflix 4k & YouTube 4K & VP9 Codec X264 X265
4) Να εχει πολύ καλο Home Theater με posters , trailers (όπως το zapitti)
5) Δεν ενδιαφέρομαι για παιχνίδια απλώς για ενα καλο movie theater box
6) Καλό Wifi σήμα

Θα πρεπει να πάω αναγκαστικά σε NVidia shield η Dune 2018 models η μπορώ να συμβιμαστώ και με κανενα Mecool M8S PRO L 4K TV Box Amlogic S912 ?

Ευχαριστώ.

Για shield πας αν και δεν ξερω με ποιον τροπο θα εχεις movie posters χωρις kodi.
Και το dune αναμένεται να ειναι εξαιρετικο αλλα θα βασίζεται στο zidoo που εχεις. Υποτιθεται βεβαια οτι αναπτύσσει δικό του player οποτε θα πρεπει να περιμένουμε να δουμε τι θα κάνει.

Σε τι δεν σε καλύπτει το zidoo x9s που εχεις?

Για shield πας αν και δεν ξερω με ποιον τροπο θα εχεις movie posters χωρις kodi.
Και το dune αναμένεται να ειναι εξαιρετικο αλλα θα βασίζεται στο zidoo που εχεις. Υποτιθεται βεβαια οτι αναπτύσσει δικό του player οποτε θα πρεπει να περιμένουμε να δουμε τι θα κάνει.

Σε τι δεν σε καλύπτει το zidoo x9s που εχεις?

Σε γενικές γραμμές ειμαι ΟΚ με το Zidoo αλλα εxω μεγάλο πρόβλημα με το Netflix δεν μπορώ να δώ video 1080 η 720 παρα μονο μεχρι 480 αναλυση !!!!!!

Επίσης στο youtube δεν υποστηρίζει 4Κ !!!! μονο 1080 και σε ορισμένα κολλάει και κανει σπασιματα η εικονα κατα την κίνηση. Δεν τα παίζει smoothly

Στο home theater 2.0 δεν υποστηριζει trailers μονο posters. και να σκεφτεις καποτε (πριν 5 χρόνια) το WD Gen3 ειχε trailers...

DS

Προσωπικά για το ίδιο θέμα με εσένα (πλην των trailer που δεν με ενδιαφέρει) πρόσθεσα δίπλα στο x9s ένα Mi Box.

Σε γενικές γραμμές ειμαι ΟΚ με το Zidoo αλλα εxω μεγάλο πρόβλημα με το Netflix δεν μπορώ να δώ video 1080 η 720 παρα μονο μεχρι 480 αναλυση !!!!!!

Επίσης στο youtube δεν υποστηρίζει 4Κ !!!! μονο 1080 και σε ορισμένα κολλάει και κανει σπασιματα η εικονα κατα την κίνηση. Δεν τα παίζει smoothly

Στο home theater 2.0 δεν υποστηριζει trailers μονο posters. και να σκεφτεις καποτε (πριν 5 χρόνια) το WD Gen3 ειχε trailers...

DS
Με Plex δεν καλύπτεσαι; Έχει και το server περασμένο ήδη αν έχεις υλικό σε δίσκο.

Προσωπικά για το ίδιο θέμα με εσένα (πλην των trailer που δεν με ενδιαφέρει) πρόσθεσα δίπλα στο x9s ένα Mi Box.

Κατάλαβα :( Αμα ειναι να εχω 2 συσκευές ταυτοχρονα στην ιδια τηλεοραση και με αλλη συσκευή να βλέπω ταινίες και αλλη για youtube & Netflix καήκαμε !!!)

Υποτίθεται οτι θελω να εχω μια καλη συσκευή για ολα (movies,netflix 4k ,youtube)

Πως ειναι η εικονα με το Mi BOX σε σχέση με το zidoo 9xs ?

Να υποθέσω οτι για ταινίες 1080 & 4K χρησιμοποιείς αναγκαστικά το KODI στο MI box μια και δεν διαθέτει native player με DTS support etc?

Το Mi το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για on demand υπηρεσίες + Youtube κυρίως γιατί δεν έχει auto frame rate. Για ταινίες μόνο το x9s. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει το HDR, αν όχι κοίτα κάτι σε κουτάκι με Apollo Lake + Win10.