Έχε υπόψη ότι Eurosport μπορείς να βλέπεις και χωρίς συνδρομή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που το έχουν.
Μήπως μπορείς να μου αναφέρεις μία καλή τέτοια περίπτωση;
Έχε υπόψη ότι Eurosport μπορείς να βλέπεις και χωρίς συνδρομή. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που το έχουν.
Δες αυτή: http://tvtap.netΜήπως μπορείς να μου αναφέρεις μία καλή τέτοια περίπτωση;
Δες αυτή: http://tvtap.net
Εγκατέστησέ τη και γράψε euro sport στην αναζήτηση που έχει για να σου τα εμφανίσει όλα. Τώρα που το τσέκαρα έχει 7 euro sport (Αγγλίας, Γερμανία, Ιταλίας και Ισπανίας).
Και υπαρχουν πολλές ακόμα στο ίδιο στυλ πχ. Swift Streamz, Mobdro, LiveNet TV κλπ. Και φυσικά υπάρχει και το Kodi.
Ναι,ειχα κανει συνδρομη για να βλεπω snooker οποτε ειχε τα σοβαρα πρωταθληματα και δεν μπορουσα να δω μεσω android box.Να καταλαβεις κουβαλουσα το κουτι του pc στην τηλεοραση για να βλεπω σωστα.Σίγουρα ε; Σου βγάζει δηλαδή ότι δεν μπορεί να προβάλει περιεχόμενο λόγω χώρας; Κρίμα... Πρέπει να σκεφτώ άλλη λύση. Έχει κανείς καμία ιδέα για Eurosport (πέρα από Nova);
Ποίο box είναι η καλύτερη επιλογή με s912 3gb ram ddr4 ?
Σίγουρα ε; Σου βγάζει δηλαδή ότι δεν μπορεί να προβάλει περιεχόμενο λόγω χώρας; Κρίμα... Πρέπει να σκεφτώ άλλη λύση. Έχει κανείς καμία ιδέα για Eurosport (πέρα από Nova);
σε Android TV κουτάκι μερικές έως πολλές εφαρμογές όταν εγκαθίστανται δεν φαίνονται στο αρχικό μενού αλλά πρέπει να μπεις στο μενού|εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ.. δεν γίνεται να την εμφανίσω στο αρχικό μενού του Android TV?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Βρηκα το TANIX ΤΧ92 Amlogic S912 με 3GB RAM και 32 GB ROM,στο Gear Best,και είδα ότι το στέλνει και με priority line.Αυτή τη μέθοδο shipping,τη δίνει και ο Banggood,και δουλεύει όπως πρέπει.Δεν ξέρω όμως αν είναι το ίδιο και αυτή που δίνει ο Gear Best.
Μήπως ξέρει κανείς κάτι γι' αυτό;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.