Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Πολύ νέος στο av club και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Απο το 2009 έχω το egreat m 34a το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα ως τώρα.Αλλαξα εξωτερικό σκληρό και πήρα έναν was essential 1tb τον οποίο πλέον το μηχανάκι δεν βλέπει,εμφανίζοντας το μήνυμα usb failed.
Δοκίμασα και άλλον εξωτερικο που έχω,τα ίδια.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει τι άλλο μπορώ να κάνω;Εάν το egreat τα παίξε θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι για νέα αγορά.Με ενδιαφέρει να παίζει όλους τους εξωτερικούς σκληρούς και ταινίες κλπ χωρίς πρόβλημα,να είναι αξιόπιστο.Δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια κλπ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Λευτέρης
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς όντως να δεις αυτά που λέει. Υπάρχουν εφαρμογές και πρόσθετα που το κάνουν. Εννοείται πως είναι πειρατικά. Απλώς το συγκεκριμένο κατάστημα το εκμεταλλεύεται αυτό για να σπρώξει σάπια μηχανήματα. Έχει πάνω από ένα χρόνο που τα διαφημίζει λέγοντας "τελευταία κομμάτια". Και φυσικά αν δεις την περιγραφή του προϊόντος στο σάιτ δεν αναφέρει τίποτα για μοντέλο επεξεργαστή, κάρτας γραφικών κλπ. Αν θες να πάρεις tv box βρες ένα κατάστημα που να αναφέρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και προτίμησε μοντέλα από γνωστές μάρκες (πχ Beelink, Tanix, Mecool, Xiaomi) ώστε να ξέρεις τι παιρνεις.
Το cosmote go δουλεύει 100% στα Tanix TX3 Mini, Tanix TX9 Pro και Tanix TX3 Mini L. Έχουν μέσα στις ρυθμίσεις τους επιλογή για unroot με ένα κλικ. Το κάνεις, εγκαθιστάς την εφαρμογή cosmote go (την απλή, όχι την cosmote go for tablet) και παίζει μια χαρά.
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!
Πολύ νέος στο av club και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Απο το 2009 έχω το egreat m 34a το οποίο δούλευε απροβλημάτιστα ως τώρα.Αλλαξα εξωτερικό σκληρό και πήρα έναν was essential 1tb τον οποίο πλέον το μηχανάκι δεν βλέπει,εμφανίζοντας το μήνυμα usb failed.
Δοκίμασα και άλλον εξωτερικο που έχω,τα ίδια.Μπορει κάποιος να με βοηθήσει τι άλλο μπορώ να κάνω;Εάν το egreat τα παίξε θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι για νέα αγορά.Με ενδιαφέρει να παίζει όλους τους εξωτερικούς σκληρούς και ταινίες κλπ χωρίς πρόβλημα,να είναι αξιόπιστο.Δεν με ενδιαφέρει να παίζω παιχνίδια κλπ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Λευτέρης