Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Καλησπέρα σε όλους ,χρειάζομαι τη βοήθεια σας για αγορά media player .Μ'ενδιαφέρει να μπορεί να παίξει hdr,sdr /4k/x265/x264 ταινίες(αρχεία 40-80gb) με true hd,dtsx και atmos υλικό απο εξωτερικό σκληρό.Δεν με νοιάζει το netflix η άλλες ανάλογες λειτουργείες.θα κουμπωθεί σε denon avr 4400.Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη μια και οι γνώσεις μου στο θέμα είναι ελάχιστες.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Καλησπέρα σε όλους ,χρειάζομαι τη βοήθεια σας για αγορά media player .Μ'ενδιαφέρει να μπορεί να παίξει hdr,sdr /4k/x265/x264 ταινίες(αρχεία 40-80gb) με true hd,dtsx και atmos υλικό απο εξωτερικό σκληρό.Δεν με νοιάζει το netflix η άλλες ανάλογες λειτουργείες.θα κουμπωθεί σε denon avr 4400.Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη μια και οι γνώσεις μου στο θέμα είναι ελάχιστες.

Zidoo x9s

https://www.geekbuying.com/item/ZID...5-Android-6-0-OpenWRT-NAS--TV-BOX-386513.html

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Όλοι Ποστάρετε εδώ!)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.1 ερώτηση σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μετά την εγγύηση που μπορώ να το πάω.

Έχω την αίσθηση ότι πρώτα δοκιμάζεις τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου, αν δεν πετύχει τότε κάποιον έγκριτο ηλεκτρονικό, και αν δεν βρεις λύση πάλι, ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

Το Vero 4K + δεν το ήξερα. Φαίνεται ότι τα κάνει όλα: Auto framerate, HD audio! (εκτός από Netflix). Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

Έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο (Vero 4K+) και μόλις το παραλάβω όποιος ενδιαφέρεται θα μπορώ νομίζω να λείσω κάποιες απορίες.

Έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο (Vero 4K+) και μόλις το παραλάβω όποιος ενδιαφέρεται θα μπορώ νομίζω να λύσω κάποιες απορίες.

Τέλεια!
Αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε μια μικρή παρουσίαση.

Έχω παραγγείλει το συγκεκριμένο (Vero 4K+) και μόλις το παραλάβω όποιος ενδιαφέρεται θα μπορώ νομίζω να λείσω κάποιες απορίες.

Το Odroid N2 φαίνεται πολύ καλό. Αν το υποστηρίξουν σωστά με drivers και software, θα τα σπάει.

Το Odroid N2 φαίνεται πολύ καλό. Αν το υποστηρίξουν σωστά με drivers και software, θα τα σπάει.

Μονο με librelec.
Με βαση αυτα που βλεπουμε στα S905X2, δεν βλεπω προκοπη σε hd audio και autoframe rate switching.
Ειμαι σε φάση που η ωμή αποδοση πλέον δεν μου λεει κατι. Προτιμώ τα "χαρακτηριστικά"...

Μονο με librelec.
Με βαση αυτα που βλεπουμε στα S905X2, δεν βλεπω προκοπη σε hd audio και autoframe rate switching.
Ειμαι σε φάση που η ωμή αποδοση πλέον δεν μου λεει κατι. Προτιμώ τα "χαρακτηριστικά"...

ΜΟΝΟ ΜΕ coreelec

Dual boot με Ubuntu με το n2 πιστεύω θα είναι ότι το καλύτερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρκετά περιμέναμε...επιτέλους να δούμε δυνατά boxακια χωρίς android-tv και περιορισμούς.

Exv αμφιβολίες για το κομμάτι των περιορισμών...
Και για ποιον λογο να μην θέλεις Android TV? Οτι αλλο χρειάζεσαι το κανεις sideload.

Γράφω πάλι τα ίδια,είχα και το shield και τα xiaomi δεν παίζουν κάποιες εφαρμογές(δοκίμασε το cpufloat- μόνο αυτό εαν έπαιζε θα έτρεχα για το shield) και δεν μπορείς να βάλεις τον δικό σου launcher κτλ.(εάν θέλει κάποιος netflix αλλάζει το πράμα)

Ναι γι'αυτό μιλάμε, έχει ανακοινωθεί εδώ και μια εβδομάδα, 15 του μήνα θα είναι στα κινεζομαγαζα έχουν πει.Αντε να αντικατασταθεί το gt1 ult που δυστυχώς είχε θέμα από την αρχή.