αυτο δεν παιζει hd audio,dolby atmos,dolby vision και γενικα δεν ειναι για πολλα ζορια.Xiaomi mi tv box: εργαλειο!
Θέλει να έχει επίσημο Netflix, Apple TV , Amazon video και σια?αυτο δεν παιζει hd audio,dolby atmos,dolby vision και γενικα δεν ειναι για πολλα ζορια.
Με ενα 50αρι € τι παραπάνω θελεις;αυτο δεν παιζει hd audio,dolby atmos,dolby vision και γενικα δεν ειναι για πολλα ζορια.
οχι.μονο Kodi.!Θέλει να έχει επίσημο Netflix, Apple TV , Amazon video και σια?
Γιατί αν ναι, μόνο σε shield τον κόβω.
αναφερθηκε καπου μπατζετ 50 ευρω?Με ενα 50αρι € τι παραπάνω θελεις;
Ευχαριστώ, Δημήτρη, να είσαι καλά. Όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία του tv-box, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για απλό media player, σαν αυτό το "σπιρτόκουτο" που είχε βγάλει προ δεκαετίας (και βάλε) η Crystal Audio. Στο διαδίκτυο βρήκα κάτι σχετικό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει:για να παιξεις ολα τα αρχεια ηχου.εικονας χωρις προβληματα,εχεις ξεκινημα μπατζετ απο 150 ευρω και πανω.
δηλαδη ξεκινας με το απλο nvidia shiled και μετα πας στο nvidia shiled pro,zidoo ή dune.
με ολα τα υπολοιπα που παιουν κατω απο αυτο το μπατζετ,καπου θα εχεις θεμα,ή θεματα.
στο λεω εγγυημενα μετα απο ψαξιμο που εκανα για φιλο που ψαχνει κατι αντιστοιχο.
τα συγχρονα video και audio formats που αναφερεις ως "βαση" τα υποστηριζει ουσαιστικα μονο η κατηγορια των 150 και πανω.Ευχαριστώ, Δημήτρη, να είσαι καλά. Όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία του tv-box, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για απλό media player, σαν αυτό το "σπιρτόκουτο" που είχε βγάλει προ δεκαετίας (και βάλε) η Crystal Audio. Στο διαδίκτυο βρήκα κάτι σχετικό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει:
Amazon.com: 4K@60hz MP4 Media Player Support 8TB HDD/ 256G USB Drive/SD Card with HDMI / AV Out for HDTV/PPT MKV AVI MP4 H.265-Support Advertising Subtitles/Timing, Networkable, Mouse&Keyboard Control : Electronics
Buy 4K@60hz MP4 Media Player Support 8TB HDD/ 256G USB Drive/SD Card with HDMI / AV Out for HDTV/PPT MKV AVI MP4 H.265-Support Advertising Subtitles/Timing, Networkable, Mouse&Keyboard Control: Streaming Media Players - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Επομένως, αυτά τα "κινεζομποξάκια" που λες είναι μάλλον αναξιόπιστα. Μου φαίνεται ότι θα περιοριστώ στο Mi box, γιατί για 150 ευρώ και βάλε δεν με παίρνει. Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρη.αυτο εκτος του οτι δεν υπαρχει στοκ,και ετσι κι`αλλιως πολυ αδυναμο ως hardware,
ειναι ενα απο τα πολλα κινεζομποξακια,που δεν ξερουμε τι κανει και πως.
με λιγα λογια,ενα ακομα λαχειο..
μπορει να πετυχεις καμια εξαιρεση,αλλα πολυ δυσκολο και σιγουρα θα εχεις θεματακια.Επομένως, αυτά τα "κινεζομποξάκια" που λες είναι μάλλον αναξιόπιστα. Μου φαίνεται ότι θα περιοριστώ στο Mi box, γιατί για 150 ευρώ και βάλε δεν με παίρνει. Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρη.
Αν εξαιρέσεις την θύρα δικτύου και τον νεότερο επεξεργαστή (Amlogic S905X2-B) που έχει από κει και πέρα έχει τις ίδιες δυνατότητες που έχει και το mi tv box s.Αυτό λέει κάτι; Έχει και πιστοποίηση Netflix.![]()
MECOOL KM2 Netflix 4K TV BOX
Germany-3 Stock | Buy MECOOL KM2 Netflix 4K S905X2 4K TV BOX Android TV for Dolby Audio Chromecast Prime Video online at unbeatable prices. ✓Free Shipping ✓Limited Time Sale ✓Local Warehouses.m.geekbuying.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.