Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Καλησπερα και χρονια πολλά.Αγορα media player αποκλειστικα για cosmote tv, ποιο να προτιμησω;

προταση για φιλο που δεν τον ενδιαφερει τιποτε αλλο εκτος απο ενα media player με kodi,που να παιζει απροβληματιστα τα παντα απο ηχο και εικονα σε νορμαλ τιμη.
δεν θελει καμια αλλη εφαρμογη.
του αρεσε το shield αλλα δεν θελει σε καμια περιπτωση να φτασει σε αυτο το μπατζετ.
υπαρχει κατι,ή απροβληματιστη αναπαραγωγη εχουμε μονο απο τα γνωστα zidoo,dund,shiled που παμε ψηλα σε τιμες?

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για ένα απλό media player (όχι tv-box) που να παίζει αρχεία μόνο από usb ή από sd card. Καλό θα ήταν να παίζει τα σύγχρονα video και audio formats. Έχετε κάτι υπόψη σας;

Ευχαριστώ!

για να παιξεις ολα τα αρχεια ηχου.εικονας χωρις προβληματα,εχεις ξεκινημα μπατζετ απο 150 ευρω και πανω.
δηλαδη ξεκινας με το απλο nvidia shiled και μετα πας στο nvidia shiled pro,zidoo ή dune.
με ολα τα υπολοιπα που παιουν κατω απο αυτο το μπατζετ,καπου θα εχεις θεμα,ή θεματα.
στο λεω εγγυημενα μετα απο ψαξιμο που εκανα για φιλο που ψαχνει κατι αντιστοιχο.

για να παιξεις ολα τα αρχεια ηχου.εικονας χωρις προβληματα,εχεις ξεκινημα μπατζετ απο 150 ευρω και πανω.
δηλαδη ξεκινας με το απλο nvidia shiled και μετα πας στο nvidia shiled pro,zidoo ή dune.
με ολα τα υπολοιπα που παιουν κατω απο αυτο το μπατζετ,καπου θα εχεις θεμα,ή θεματα.
στο λεω εγγυημενα μετα απο ψαξιμο που εκανα για φιλο που ψαχνει κατι αντιστοιχο.
Ευχαριστώ, Δημήτρη, να είσαι καλά. Όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία του tv-box, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για απλό media player, σαν αυτό το "σπιρτόκουτο" που είχε βγάλει προ δεκαετίας (και βάλε) η Crystal Audio. Στο διαδίκτυο βρήκα κάτι σχετικό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει:

Ευχαριστώ, Δημήτρη, να είσαι καλά. Όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία του tv-box, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι για απλό media player, σαν αυτό το "σπιρτόκουτο" που είχε βγάλει προ δεκαετίας (και βάλε) η Crystal Audio. Στο διαδίκτυο βρήκα κάτι σχετικό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει:

τα συγχρονα video και audio formats που αναφερεις ως "βαση" τα υποστηριζει ουσαιστικα μονο η κατηγορια των 150 και πανω.
εαν μιλαμε για τα βασικα φορματ ηχου και εικονας(dd,dts,4k)περνεις ενα Mi box και καθαρισες.
για τα "δυσκολα" hdr,dolby vision,dolby atmos,δυστηχως ανεβαινεις κατα πολυ.
εκτος και εαν θες να κοιταξεις για κανα mecool,
που παιζουν κοντα στο κατοσταρικο,τα οποια απ`οσο διαβαζω,ειναι μια ενδοιαμεση κατηγορια,αλλα εχουν αρκετα θεματακια.

αυτο εκτος του οτι δεν υπαρχει στοκ,και ετσι κι`αλλιως πολυ αδυναμο ως hardware,
ειναι ενα απο τα πολλα κινεζομποξακια,που δεν ξερουμε τι κανει και πως.
με λιγα λογια,ενα ακομα λαχειο..

αυτο εκτος του οτι δεν υπαρχει στοκ,και ετσι κι`αλλιως πολυ αδυναμο ως hardware,
ειναι ενα απο τα πολλα κινεζομποξακια,που δεν ξερουμε τι κανει και πως.
με λιγα λογια,ενα ακομα λαχειο..
Επομένως, αυτά τα "κινεζομποξάκια" που λες είναι μάλλον αναξιόπιστα. Μου φαίνεται ότι θα περιοριστώ στο Mi box, γιατί για 150 ευρώ και βάλε δεν με παίρνει. Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρη.

Επομένως, αυτά τα "κινεζομποξάκια" που λες είναι μάλλον αναξιόπιστα. Μου φαίνεται ότι θα περιοριστώ στο Mi box, γιατί για 150 ευρώ και βάλε δεν με παίρνει. Ευχαριστώ και πάλι, Δημήτρη.
μπορει να πετυχεις καμια εξαιρεση,αλλα πολυ δυσκολο και σιγουρα θα εχεις θεματακια.
το mi που εχεις τωρα,ειναι οτι καλυτερο παιζει στην χαμηλη κατηγορια.
μια ενδοιαμεση λυση απ`οσο το εψαξα,ειναι καποιο mecool κοντα στο κατοσταρικο.
κατι αλλο δεν βλεπω.
κατσε οπως εισαι και οταν μπορεσεις,κοιτας προς nvidia shield,zidoo,dune.
δυστηχως και εδω οτι πληρωνεις,περνεις.

Αυτό λέει κάτι; Έχει και πιστοποίηση Netflix.

οταν εψαχνα για φιλο κατι αντιστοιχο,διαβασα γενικα καλα σχολια.
δεν ξερω το κατα ποσο και σωστα μπορει να περασει ολα τα φορμα ηχου και εικονας.

• Like
Reactions: dfoust
Αυτό λέει κάτι; Έχει και πιστοποίηση Netflix.
Αν εξαιρέσεις την θύρα δικτύου και τον νεότερο επεξεργαστή (Amlogic S905X2-B) που έχει από κει και πέρα έχει τις ίδιες δυνατότητες που έχει και το mi tv box s.

• Like
Reactions: lakiss51
Καλησπέρα και από μένα. Ψάχνω ένα media player για την 4Κ συλλογή μου, (μεγάλα mkv, iso κλπ) που είναι σε σκληρούς δίσκους.
Δεν με ενδιαφέρει να έχει tv tuner, netflix κλπ. Θέλω να το συνδέσω στον AVR, να μπορώ να έχω Dvision, HDR10+, Dolby atmos και όλα τα καλούδια εικόνας και ήχου,
να έχει ωραίο "library wall", να παίζει όσο το δυνατόν απροβλημάτιστα, hot swap σκληρούς, εξωτερικούς υπότιτλους..
Κοιτάω zappiti Neo, Dune hd max vision και το αντίστοιχο zidoo (uhd3000?). Ποιό λέτε; υπάρχει κάτι άλλο;