Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Θα θυμάστε ότι είχαν κυκλοφορήσει πριν κάτι χρόνια κάτι αρχεία με τσούχτρες με τεράστιο bitrate για να τεστάρουμε τα media players τοπικά ή μέσω δικτύου. Αυτά τα αρχεία όμως είναι στα 1080p.

Εχουν βγει ανάλογα αρχεία με μεγάλο bitrate, αλλά να είναι σε 4Κ ;

Υπάρχουν και για 4Κ Τάσο.

1667376939966.png

Το http://jell.yfish.us βλέπω πλέον εχει πέσει. :confused:

Θα θυμάστε ότι είχαν κυκλοφορήσει πριν κάτι χρόνια κάτι αρχεία με τσούχτρες με τεράστιο bitrate για να τεστάρουμε τα media players τοπικά ή μέσω δικτύου. Αυτά τα αρχεία όμως είναι στα 1080p.

Εχουν βγει ανάλογα αρχεία με μεγάλο bitrate, αλλά να είναι σε 4Κ ;

καλησπερα,ψαχνω ενα αξιοπρεπες box για κρεββατοκαμαρα.Να εχει ethernet και να παιζει KODI και netflix κανονικα....Δεν χρειαζομαι 4κ hdr,dv κτλ...θα συνδεθει με μια απλη 1080 40" tv κρεβατοκαμαρας...
thnx

καλησπερα,ψαχνω ενα αξιοπρεπες box για κρεββατοκαμαρα.Να εχει ethernet και να παιζει KODI και netflix κανονικα....Δεν χρειαζομαι 4κ hdr,dv κτλ...θα συνδεθει με μια απλη 1080 40" tv κρεβατοκαμαρας...
thnx
Mecool km2 plus

Mecool km2 plus
έχοντας για πάνω από δέκα χρόνια ένα media player που πλέον δεν ανταποκρίνεται, ψάχνω και εγώ για κάτι καλό που θα κρατήσει.
θα συνδεθεί με μια τηλεόραση 1080, απλώς θα ήθελα να μπορεί να παίζει και τα καινούργια φορμά ήχου .
βλέπω ότι προτείνετε το meecool km2, υπάρχει και κάποιο άλλο αντίστοιχα καλό?

το plus θα παρεις που ειναι λιγο καλυτερο απο το απλο.
οχι-σε αυτα τα χρηματα,δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο.
μετα ανεβαινεις αρκετα και πας σε καποιο shiled,αλλα δεν υπαρχει λογος απο την στιγμη που παιζεις στα 1080.

player που παιζει τα παντα απο εικονα και ηχο,κοστιζει απο 140-150 ευρω και πανω.
το mecool plus παιζει και atmos αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις.αναλογως απο που προερχεται αυτο,θα το παιξει ή δεν θα το παιξει.
απο εικονα δεν παιζει σιγουρα dv.στα υπολοιπα γενικα δεν εχει προβλημα.
ειναι μια καλη και σχετικα οικονομικη λυση,αλλα με αρκετους περιορισμους.

εαν θελεις να παιζουν πιστοποιημενα και σωστα και οι streaming υπηρεσιες(netflix,amazon,appletv..)το shield ειναι μονοδρομος.
τα zidoo και dune αυτες τις υπηρεσιες τις παιζουν με πατεντες και με πολλα προβληματα.

συγγνώμη, εμένα που δεν με ενδιαφέρει να παίζει (netflix,amazon,appletv..) αλλά θέλω να μπορώ να δω τα αρχεία mkv που έχω τα οποία τα ηχητικά φορμά τους είναι ή dolby digital ή dts, είτε τώρα με την βοήθεια του ενισχυτή σε dolby atmos, το mecool plus θα με καλύψει ή πρέπει να πάω σε ποιό ακριβα?

Απορία πιο καλά δεν είναι να πάρεις κάνα mini pc έτοιμο κάτι σαν το nuc

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

συγγνώμη, εμένα που δεν με ενδιαφέρει να παίζει (netflix,amazon,appletv..) αλλά θέλω να μπορώ να δω τα αρχεία mkv που έχω τα οποία τα ηχητικά φορμά τους είναι ή dolby digital ή dts, είτε τώρα με την βοήθεια του ενισχυτή σε dolby atmos, το mecool plus θα με καλύψει ή πρέπει να πάω σε ποιό ακριβα?
θα σε καλυψει ανετα.απλα καποιες αποκωδικοποιησεις dolby atmos δεν θα μπορει να στις δωσει το mecool.
γενικα ομως δεν θα εχεις προβλημα.

θα σε καλυψει ανετα.απλα καποιες αποκωδικοποιησεις dolby atmos δεν θα μπορει να στις δωσει το mecool.
γενικα ομως δεν θα εχεις προβλημα.
ΓΙΑ υπηρεσίες streaming συμφωνώ είναι άνετο και καλό και για την δουλειά που το θέλεις είναι μια χαρά. Το έχω στην κρεβατοκάμαρα. Βλέπω επίσης από τον δικτυακό δίσκο μια χαρά σε 1080p