Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Ένα app κάνεις εγκατάσταση.
Πιο εύκολα και απροβλημάτιστα είναι τα άλλα media players τύπου R*volution κλπ; (Πόσες φορές τα έχω δει να κολλάνε και να μην παίζουν κάποια αρχεία, ειδικά τα μεγάλου bitrate άραγε;)

Σαν plex server έπαιξε για χρόνια καλά -αν και- αραιά και που έτρωγε κόλλημα και την ήθελε την επανεκκίνηση, γύρισα φέτος σε plex server με ένα Pi5 και το έχω ξεχάσει πια, ‘βράχος’!
Σαν android player πάντως είναι ότι καλύτερο, παίζει τα πάντα χωρίς μα & μου αν και πρέπει πια κάποια στιγμή να του γίνει και ένα ρετουσάρισμα πχ HDR10+ και AV1 δεν παίζει.
Αν και να πω δεν το βλέπω να γίνεται…η nvidia συνεχίζει να το υποστηρίζει σταθερά και με την φρενίτιδα του ΑΙ που έχει πιάσει τη εταιρία στο χώρο, δείχνει να μην έχει διάθεση για εξέλιξη.
Ειδομεν

Καλησπερα.....Για αναπαραγωγη αρχειων αποκλειστικα απο σκληρο δισκο, με συνδεσμολογια ηχου optical, λογω παλαιου av ενισχυτη,ποιο media player box, θα μου συστηνατε για συνδεση σε νεα 86αρα LG qned [mini led]. Αυτη τη στιγμη, παιζω με xbox one s, μεσω KODI και με xiaomi box πρωτης γενιας. Η εικονα της παιχνιδομηχανης ,συγκριτικα με το μποξακι προφανως ειναι μερα με νυχτα [ πιο λαμπρη και διαυγης], αναρωτιεμαι απλως αν δωσω κανα διακοσαρι και παρω η το

Dune HD Homatics Box 4K Plus η το Zidoo TV Box Z9x Pro 4k θα δω διαφορα στην ποιοτητα της εικονας η οχι........Ευχαριστω.​

Καλησπερα.....Για αναπαραγωγη αρχειων αποκλειστικα απο σκληρο δισκο, με συνδεσμολογια ηχου optical, λογω παλαιου av ενισχυτη,ποιο media player box, θα μου συστηνατε για συνδεση σε νεα 86αρα LG qned [mini led]. Αυτη τη στιγμη, παιζω με xbox one s, μεσω KODI και με xiaomi box πρωτης γενιας. Η εικονα της παιχνιδομηχανης ,συγκριτικα με το μποξακι προφανως ειναι μερα με νυχτα [ πιο λαμπρη και διαυγης], αναρωτιεμαι απλως αν δωσω κανα διακοσαρι και παρω η το

Dune HD Homatics Box 4K Plus η το Zidoo TV Box Z9x Pro 4k θα δω διαφορα στην ποιοτητα της εικονας η οχι........Ευχαριστω.​

Καποιος καλος κυριος να με βοηθησει, βρε παιδια..........στην επιλογη.