Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αυτός http://www.skroutz.gr/s/286482/Western-Digital-WD-Elements-Play-1TB.html στον οποίο αναφερόταν ο vas_papavas τι είναι?
Ok πάσο μπορεί να έβγαλε πρόσφατα μοντέλα elements που να είναι και player μαζί γιατί εγώ πολύ παλιά δεν θυμάμαι να υπήρχε elements μοντέλο δίσκου που να είναι και player.

Last edited:

Πριν ανεβουν οι τιμες αγορασα 6 δισκους 2ΤΒ wd green με 75-78ε τον καθε ενα.Και οχι απο εξωτερικο, αλλα απο την msystems.
Μπορουσες να βρεις τους samsung και κατω απο τα 70ε.

Πριν ανεβουν οι τιμες αγορασα 6 δισκους 2ΤΒ wd green με 75-78ε τον καθε ενα.Και οχι απο εξωτερικο, αλλα απο την msystems.
Μπορουσες να βρεις τους samsung και κατω απο τα 70ε.
Είδες που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ότι μιλάω για εξωτερικούς και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ δίσκους. Αλλωστε δεν πιστεύω τουλάχιστον μέχρι πριν κάνα 4μηνο(Γιατί έτσι είπα και για elements player αλλά τελικά διαψεύστηκα) να υπάρχουν elements εσωτερικοί δίσκοι.
Οπότε είχες άδικο και είχα δίκιο.

Και πριν την αύξηση τιμών στους δίσκους λόγο των πλημμυρών οι wd elements 2tb ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ κυμαίνονται από 90 - 120 ευρώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ 80 ΕΥΡΩ.

Last edited:

Είδες που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ότι μιλάω για εξωτερικούς και ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ δίσκους. Αλλωστε δεν πιστεύω τουλάχιστον μέχρι πριν κάνα 4μηνο(Γιατί έτσι είπα και για elements player αλλά τελικά διαψεύστηκα) να υπάρχουν elements εσωτερικοί δίσκοι.
Οπότε είχες άδικο και είχα δίκιο.

Και πριν την αύξηση τιμών στους δίσκους λόγο των πλημμυρών οι wd elements 2tb ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ κυμαίνονται από 90 - 120 ευρώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ 80 ΕΥΡΩ.

Ακομα και εξωτερικους , ειδικα seagate εβρισκες με 85 στα media markt ...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ok πάσο μπορεί να έβγαλε πρόσφατα μοντέλα elements που να είναι και player μαζί γιατί εγώ πολύ παλιά δεν θυμάμαι να υπήρχε elements μοντέλο δίσκου που να είναι και player.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/64799-WD-Elements-Play?highlight=wd+elements

Μήπως να βγάλω και φωτογραφία την απόδειξη; :flipout:

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ο εξωτερικός seagate 2ΤΒ είχει πριν την ζημιά 89 ευρώ στο πλαίσιο και για αγορά από κατάστημα. από internet είχε 9 ευρώ λιγότερο. είχα πάει να τον πάρω 100 φορές να τον πάρω και τελικά δεν την έκανα την κίνηση και τώρα αντί για το wd live 3 μάλλον θα πάω για player με εσωτερικό δίσκο γιατί έχω έναν 750άρι εσωτερικό στο πισι. εξωτερικό έχω μείνει με ένα αρχαίο 50άρη που πιο πολύ ώρα κάνει να φορτώσει τα αρχεία από το πισι παρά να τα παίξει.

Last edited:

Επειδή ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνετε να σας πω ότι εξ' αρχής μίλαγα για WD ELEMENTS 2TB δίσκο και ΟΧΙ για οποιαδήποτε άλλη μάρκα και όπως είδη είπα ότι ποτέ ο 2tb δεν είχε κάτω των 90 ευρώ όπως ισχυρίζεστε.

Και πάντα μιλάω για τιμές ελληνικών καταστημάτων και όχι από εξωτερικό έτσι.

αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω ειδικά για το πλαίσιο. ο wd elements 2TB είχε πάνω από 100 στο πλαίσιο τουλάχιστον, στα άλλα καταστήματα δεν ξέρω αλλά γενικά στον skroutz υπάρχουν φθηνότερες τιμές από αυτές του πλαισίου. ο seagate που κοίταζα ήταν ο φτηνότερος 2TB εξωτερικός και ήταν στα 89 ευρώ από κατάστημα και 80 από internet. τόσο είχε και στο e-shop.

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός νέου media player για να παίζω mkv και 3D ταινίες κλπ τα πάντα όλα.. ...... οχι απαρετητα να δεχεται εστ.δισκο....
Με ενδιαφέρει να έχει απροβλημάτιστο παίξιμο σε όποιο format mkv, divx, Bluray iso, 3D SBS, και φυσικά απροβλημάτιστα Ελληνικούς υπότιτλους....Τιμή μεχρι 200-250 euro
καθε προταση δεκτη (ακομα και καταστηματος για αγωρα) δεν ξερω τις δινατοτητες των νέων media players...

αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω ειδικά για το πλαίσιο. ο wd elements 2TB είχε πάνω από 100 στο πλαίσιο τουλάχιστον, στα άλλα καταστήματα δεν ξέρω αλλά γενικά στον skroutz υπάρχουν φθηνότερες τιμές από αυτές του πλαισίου. ο seagate που κοίταζα ήταν ο φτηνότερος 2TB εξωτερικός και ήταν στα 89 ευρώ από κατάστημα και 80 από internet. τόσο είχε και στο e-shop.

Στο πλαίσιο, όλη την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, ο wd elements 2TB ήταν στα 114 ευρώ. Στο eshop, την ίδια περίοδο ήταν στο 89,90. Στο Visionstudio, για λίγες μέρες στα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη τον είχαν ρίξει στα 80, τιμή που ίσχυσε το ίδιο διάστημα και για 2-3 μέρες, διάσπαρτες, στον Κωτσόβολο, αποκλειστικά για web παραγγελίες...

Στο πλαίσιο, όλη την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, ο wd elements 2TB ήταν στα 114 ευρώ. Στο eshop, την ίδια περίοδο ήταν στο 89,90. Στο Visionstudio, για λίγες μέρες στα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη τον είχαν ρίξει στα 80, τιμή που ίσχυσε το ίδιο διάστημα και για 2-3 μέρες, διάσπαρτες, στον Κωτσόβολο, αποκλειστικά για web παραγγελίες...

καλά να πάθω. ας μείνω τώρα με τον 50άρη και τα φλασάκια. εχω και μια 100αδα taiyo yuden από την εποχή της crt και βολεύομαι.

Ασε το ιδιο επαθα και εγω,ζαχαρωνα το WD my book essential 2tb και τωρα εχει κοντα στα 200 ευρω

Είδα στο αμαζον αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001U40NDE/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1WAXEASEYG99Y846JWH1&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294

Μ
ου αρεσε η τιμή, ο διπλος δεκτης και τα 500GB

Μηπως ξερει κανεις που μπορούμε να τον βρούμε?

Ευχαριστω

Δεν φαίνεται ότι είναι διαθέσιμο....αλλά πιθανόν να το φέρει.( αυτόν τον αντιπρόσωπο δείχνει το site τους ...) : http://www.hardshop.gr/shop/category.asp?catid=377&sortby=saleprice

wd live 3 πολύ καλύτερο αλλά και ακριβότερο.

Αγαπητοί φίλοι γειά σας.Ενδιαφέρομαι για media player απλά για να βλέπω ταινίες που έχω στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή.Είμαι μεταξύ Popbox V8 και Dune TV 101.Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Τις ταινίες θα βλέπω σε τηλεόραση 32" στο υπνοδωμάτιο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπερα εδω και λιγο καιρο ψαχνω να αγορασω media player, εχω καταληξει σε δυο ,αν και εχω ξεφυγει λιγο στην τιμη που ειχα αποφασισει να διαθεσω, θελω την γνωμη σας γιατι με αυτον τον τομεα πρωτη φορα ασχολουμαι. Λοιπων ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο xtreamer sidewinder2 kai mede8ter 400x2, ποιο θα μου προτεινατε? Βεβαια αν υπαρχει κατι ποιο καλο στα ιδια χρηματα παρακαλω πειτε μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Φιλικα Γιωργος.

Oσον αφορα τους εξωτερικους δισκους μετα απο 2 μηνες ψαξιμο (την πατησα και γω δεν πηρα χαμπαρι τις ζημιες που παθαν εξω ) τον πιο φτηνο 2 tr usb 3 sumsung τον βρηκα σε καταστημα media markt γερακα πρωην saturn 159,00 σε 3 ατοκες δοσεις οποιος προλαβει κανα τελευταιο κομματι ας τρεξει οσο ειναι καιρος.......

Καλησπερα εδω και λιγο καιρο ψαχνω να αγορασω media player, εχω καταληξει σε δυο ,αν και εχω ξεφυγει λιγο στην τιμη που ειχα αποφασισει να διαθεσω, θελω την γνωμη σας γιατι με αυτον τον τομεα πρωτη φορα ασχολουμαι. Λοιπων ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο xtreamer sidewinder2 kai mede8ter 400x2, ποιο θα μου προτεινατε? Βεβαια αν υπαρχει κατι ποιο καλο στα ιδια χρηματα παρακαλω πειτε μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Φιλικα Γιωργος.

Για σου Γιώργο και καλώς ήρθες στο forum.
Και τα 2 που αρχικά επέλεξες θα κάνουν την δουλειά σου. Και τα 2 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή , με το Mede8ter να εμφανίζεται πιο "ώριμο" από άποψη firmware αλλά πιο ακριβό.
Μπορείς να συμπεριλάβεις και το Netgear ntv550 στην αναζήτησή σου ...