Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως. Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε σύντομα σε δοκιμή;

Ισως εάν γίνει παραγγελία από τον εδώ αντιπρόσωπο αλλά άγνωστο πότε ακριβώς....Μπορεί να είναι 2 εβδομάδες μπορεί και 1 μήνα.

Αν ελεήσει η Xtreamer και ανοίξει το euroshop, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να το αγοράσει κανείς. Έχουν πει για Μάρτιο ότι θα ανοίξει αρκεί να έχει και τις ίδιες τιμές με το HK.

Πάντως για το προηγούμενο μοντέλο δεν διάβασα και τα καλύτερα εδω μέσα και ειδικά για την Xtreamer. Ελπίζω να ήταν απλά τυχαίο περιστατικό γιατί δεν έχω ξαναπάρει απο Xtreamer κάτι. Θα περιμένω αν πρόκειται για σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κακό με το προηγούμενο ήταν ότι οι ίδιοι παραδέχτηκαν ότι βιάστηκαν να το βάλουν στην αγορά για τα Χριστούγεννα. Είχε δεκάδες bugs κι έκατσε και η φόλα με το Realtek 1185 οπότε πάπαλα. Λογικά το SW3 θα είναι καλύτερo.

Aγορα media player

Mόλις αγόρασα καινούργια τηλ.Philips led 40'' σειρά 5000.Επειδή είμαι παντελώς άσχετος θέλω να με βοηθήσετε για την αγορά ενός media player που να ικανοποιεί τις εξής ανάγκες μου:1.-Θέλω να γράφω ταινίες απο το πρόγραμμα της τηλεόρασης καί να τις βλέπω όποτε θέλω ,άρα φαντάζομαι θα πρέπει να υπάρχει εσνωματωμένος ή εξωτερικός σκληρός δίσκος ,2.-Να "φορτώνω" ταινίες που θα μου δίνουν φίλοι μου ,που τις έχουν κατεβασμένες απο το διαδίκτυο με ελληνικούς υπότιτλους ,πολλές απο αυτές με υψηλή ανάλυση.Θα ήθελα η τοποθέτηση stick να γίνεται απο μπροστά γιατι λόγω χώρου θα σφηνωθεί κάπου καί θα είναι δύσκολο το βάλε -βγάλε.Μου είπαν οτι το media player ,όπως το θέλω πρέπει να έχει λειτουργεία PVR Ready καί να διαβάζει αρχεία MKV.Εκτός απο αυτά τα χαρακτηριστικά ,θα πρέπει να έχει και κανένα άλλο;Ποια τα πλεονεκτήματα καί τα μειονεκτήματα του ενσωματωμένου ή του εξωτερικού σκληρού δίσκου;Πόση χωρητικότητα είναι ικανοποιητική για την αποθήκευση 7-8 ταινιών με υψηλή ανάλυση;Συγχωρείστε με αν είπα κάτι λάθος ,αλλα όπως είπα στην αρχή ,μόλις άρχισα ν'ασχολούμαι με το θέμα και οι γνώσεις μου είναι λίγες.Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας.

Re: Aγορα media player

Καλημέρα παιδιά...
1ο ποστ εδώ:Banane0:, παρότι ακολουθώ αθόρυβα εδώ και καιρό το site. Ψάχνω για αγορά τηλεόρασης σύντομα (μετά Πάσχα) και μαζί θα έπαιρνα και media player καθώς διάβασα τα θέματα που υπάρχουν σε πολλά format απο πολλές τηλεοράσεις (και η έλλειψη επιλογών επίσης).
Αλλά λέω αφού μπορώ ας κάνω απο τώρα την αγορά media player να βλέπω τουλάχιστον ταινίες στην παλιά (πολύ παλιά, 10ετίας+:twoguns:) τηλεόραση που έχω στο ενδιάμεσο. Στο θέμα τώρα (και sorry για το off topic).
To θέμα είναι πως η τηλεόραση (ως παλιά) δεν έχει hdmi, και ότι και να γίνει θέλω να μπορώ να συνδέσω το media player τόσο στην νέα τηλεόραση (όταν την πάρω) όσο και σε παλαιότερες (και την τωρινή μου). Επίσης θέλω wifi (τρομάρα μου, έχω wifi router σπίτι και laptop) με μικρό budget. Οπότε κατέληξα (ΕΚΤΟΣ και προτείνεται άλλον σε ίδια τιμή) στον WD TV LIVE media player που αναφέρεται σε όλες τις σελίδες.
Οι Ερώτησεις:

1)ΠΩΣ το συνδέω με την παλιά τηλεόραση;
Είδα έχει Composite A/V που με αφορά (αλλά με 3.5 jack έξοδο αν κατάλαβα καλά). Χρειάζομαι δλδ τέτοιο καλώδιο;

2) Ποιά η διαφορά
Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK)

με
Western Digital WD TV Live (WDBAAP0000NBK)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

1) Από το manual του WD TV Live (Gen 3)
wdtv.jpg

2) To Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK) είναι τελευταίο μοντέλο.

Η Σελιδα του : http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Καλημέρα παιδιά...
1ο ποστ εδώ:Banane0:, παρότι ακολουθώ αθόρυβα εδώ και καιρό το site. Ψάχνω για αγορά τηλεόρασης σύντομα (μετά Πάσχα) και μαζί θα έπαιρνα και media player καθώς διάβασα τα θέματα που υπάρχουν σε πολλά format απο πολλές τηλεοράσεις (και η έλλειψη επιλογών επίσης).
Αλλά λέω αφού μπορώ ας κάνω απο τώρα την αγορά media player να βλέπω τουλάχιστον ταινίες στην παλιά (πολύ παλιά, 10ετίας+:twoguns:) τηλεόραση που έχω στο ενδιάμεσο. Στο θέμα τώρα (και sorry για το off topic).
To θέμα είναι πως η τηλεόραση (ως παλιά) δεν έχει hdmi, και ότι και να γίνει θέλω να μπορώ να συνδέσω το media player τόσο στην νέα τηλεόραση (όταν την πάρω) όσο και σε παλαιότερες (και την τωρινή μου). Επίσης θέλω wifi (τρομάρα μου, έχω wifi router σπίτι και laptop) με μικρό budget. Οπότε κατέληξα (ΕΚΤΟΣ και προτείνεται άλλον σε ίδια τιμή) στον WD TV LIVE media player που αναφέρεται σε όλες τις σελίδες.
Οι Ερώτησεις:

1)ΠΩΣ το συνδέω με την παλιά τηλεόραση;
Είδα έχει Composite A/V που με αφορά (αλλά με 3.5 jack έξοδο αν κατάλαβα καλά). Χρειάζομαι δλδ τέτοιο καλώδιο;

2) Ποιά η διαφορά
Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK)

με
Western Digital WD TV Live (WDBAAP0000NBK)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Φίλε coolgreek , σε καλοσορίζουμε στην παρέα μας.

Για τα δεδομένα που περιγράφεις η επιλογή σου είναι πολύ καλή.
Ναι , χρειάζεσαι το καλωδιο που περιγράφεις για να συνδέσεις την παλιά σου TV με τον player.
Σου προτείνω να πάρεις τον νέο WDTV Live (gen 3) http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
αφού έχει νεώτερο επεξεργαστή και Wifi ενσωματωμένο ( το προηγούμενο δεν έχει) που χρειάζεσαι.
Υπ'όψιν ότι με το wifi θα αναπαράγεις μουσική , φωτογραφίες και μικρά βίντεο αρχεία (avi ως επί το πλείστον) αφού τα βαρύτερα (mkv's και m2ts - blu ray) είναι σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθούν απροβλημάτιστα με ασύρματη μέθοδο.

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το κακό με το προηγούμενο ήταν ότι οι ίδιοι παραδέχτηκαν ότι βιάστηκαν να το βάλουν στην αγορά για τα Χριστούγεννα. Είχε δεκάδες bugs κι έκατσε και η φόλα με το Realtek 1185 οπότε πάπαλα. Λογικά το SW3 θα είναι καλύτερo.
Ποια φολα ακριβως εννοεις φιλε μου?

1) Από το manual του WD TV Live (Gen 3)

2) To Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK) είναι τελευταίο μοντέλο.
Η Σελιδα του : http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Φίλε coolgreek , σε καλοσορίζουμε στην παρέα μας.

Για τα δεδομένα που περιγράφεις η επιλογή σου είναι πολύ καλή.
Ναι , χρειάζεσαι το καλωδιο που περιγράφεις για να συνδέσεις την παλιά σου TV με τον player.
Σου προτείνω να πάρεις τον νέο WDTV Live (gen 3) http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
αφού έχει νεώτερο επεξεργαστή και Wifi ενσωματωμένο ( το προηγούμενο δεν έχει) που χρειάζεσαι.
Υπ'όψιν ότι με το wifi θα αναπαράγεις μουσική , φωτογραφίες και μικρά βίντεο αρχεία (avi ως επί το πλείστον) αφού τα βαρύτερα (mkv's και m2ts - blu ray) είναι σχεδόν αδύνατον να αναπαραχθούν απροβλημάτιστα με ασύρματη μέθοδο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη βοήθεια και το θερμό καλωσόρισμα:worshippy:...
Θα προβώ στην αγορά του Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK) τελικά και θα πάρω μαζί και το καλώδιο που είπα πιο πάνω... Απλά μια ακόμα (πολύ αρχάρια) ερώτηση:ears::
με το καλώδιο αυτό έχω εικόνα και ήχο; Και τέλος έχω μετατροπέα rca σε scart (παρόμοιο με αυτόν), μπορώ να το του βάλω scart έξοδο χωρίς πρόβλημα, σωστά;

To hdmi καλώδιο θα κάνει τη δουλειά που έκανε πριν το scart φιλε μου (εικόνα και ήχος δηλαδή) ! Είναι το ίδιο πράγμα απλά σε ανάλυση 1080p πλέον!

Οπότε το scart δεν σου χρειάζται,παρα μόνο αν έχεις κάποια "αρχαία" συσκευή να συνδέσεις η οποία δεν υποστηρίζει hdmi.
Οπότε στη παλιά σου τηλεόραση είσαι με scart,στη νέα το ξεχνάς.
Καλημέρα..

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη βοήθεια και το θερμό καλωσόρισμα:worshippy:...
Θα προβώ στην αγορά του Western Digital WD TV Live (WDBGXT0000NBK) τελικά και θα πάρω μαζί και το καλώδιο που είπα πιο πάνω... Απλά μια ακόμα (πολύ αρχάρια) ερώτηση:ears::
με το καλώδιο αυτό έχω εικόνα και ήχο; Και τέλος έχω μετατροπέα rca σε scart (παρόμοιο με αυτόν), μπορώ να το του βάλω scart έξοδο χωρίς πρόβλημα, σωστά;

Νομίζω πως η συσκευασία περιλαμβάνει το καλώδιο. Το πολύ αν δεν τον έχει θα πάρεις μετά.

Τέτοια καλώδια έχουν σχεδόν όλα τα media players καθώς δεν στοιχίζουν. HDMI δεν βάζουν.

καποιος που γνωριζει απο players μπορει να μου πει αν αξιζει αυτο που αν καταλαβα καλα ειναι καινουριο στην αγορα?
παιζει full3d??

...και αλλο ενα ΜΕ wi-fi!!!

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

BR players σαν το LG 6xx εχουν τη δυνατοτητα ως προς την αναπαραγωγη αρχειων απο σκληρο δισκο οπως τα φθηνα ΜΡ (mediamatchbox, WD live, himedia 900)?

Πρέπει να είσαι σίγουρος πως οι BR players θα αναπαράγουν όλων τον ειδών αρχεία και κώδεκ...

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

BR players σαν το LG 6xx εχουν τη δυνατοτητα ως προς την αναπαραγωγη αρχειων απο σκληρο δισκο οπως τα φθηνα ΜΡ (mediamatchbox, WD live, himedia 900)?

Παίζουν τα βασικά (mkv/avi), αλλά συνήθως με περιορισμούς στη χρήση (π.χ. μη υποστήριξη 24p, όχι δυνατότητα "juke-box", μεγαλύτερη ευαισθησία σε κακοφτιαγμένα αρχεία, κτλ.).

Παίζουν τα βασικά (mkv/avi), αλλά συνήθως με περιορισμούς στη χρήση (π.χ. μη υποστήριξη 24p, όχι δυνατότητα "juke-box", μεγαλύτερη ευαισθησία σε κακοφτιαγμένα αρχεία, κτλ.).

Ναι, άλλα τα BR players είναι 100% συμβατά με cinavia... :flipout:

Ναι, άλλα τα BR players είναι 100% συμβατά με cinavia... :flipout:

Εχω ακούσει ότι ο νέος DVDFab bluray copy( νομιμότατος....) αφαιρεί το Cinavia protection......

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι ακριβως ειναι αυτοτο cinavia protection?
Και πιστευω οτι το anydvd ειναι πολυ ανωτερο απο το dvdfab χωρις να θελω νσ μειωσω το dvdfab ετσι.