Εγω θα περιμενα τα νεα Dune που λογικα σε περιπου δυο μηνες θα βγουν.
ποιο himedia υποστηριζει ολα τα 3d γιατι στο skroutz βγαζει 3 : himedia 900a 900b 900c-3d. μηπως ειναι καλλυτερο το 910;
xtreamer prodigy, himedia 900, dune tv 101/301 (λογικά και άλλα dunes models),
όλα αυτά τα media players διαθέτουν ψηφιακό tuner ή δέχονται εξωτερικό tuner
λογικά θα υπάρχουν και άλλα media players
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους μας.
Θέλω την βοήθεια σας για όποιον γνωρίζει
Θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα που να παίζει :
- HD 1080 με 24p
- να παίζει αρχεία .mkv και .tp οπωσδήποτε (και τα standar εννοείται)
- να έχει ρύθμιση για το μέγεθος και την θέση των υποτίτλων
- να είναι με ασύρματη σύνδεση στο δίκτυο
- να δέχεται εσωτερικό σκληρό μέχρι και 3GB
- USB 3 (και αν είναι δυνατόν με 2 εισόδους)
- Dolby Digital στον ήχο (και τα standar εννοείται)
- να έχει ανοιχτό internet browser για να μπαίνεις όπου θες
αλλά κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να μπορώ να ακούω και να βλέπω πράγματα από live streaming sites και από τα ελληνικά ραδιόφωνα.
δηλαδή να υποστηρίζει flash player και να ακούω σταθμούς από το www.live24.gr και να βλέπω εκπομπές από τα γνωστά κανάλια (ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, ή και streaming από άλλα).
Επίσης να μπορώ να αποθηκεύω σταθμούς και site στα αγαπημένα μου και δέχεται ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο για το σερφάρισμα.
Διαθέτω μέχρι 300 με 350 ευρώ για την αγορά του.
Οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
Απο τις παραμετρους που βαζεις σχεδον ολες υποστηριζονται απο τα σοβαρα media players. Τωρα, usb3 λιγο που το εψαξα δυσκολο να βρεις. Αμα σε ενδιαφερει πολυ η θηκη για να ενσωματωσεις σκληρο τοτε θα λεγα να κοιταξεις τον popcorn hour c-200. Αν δε σε ενδιαφερει(προσωπικα πιστευω ειναι αχρηστη μια τετοια θηκη) πας στο appstreamer της crystal audio που με 109ευρω εισαι υπερκαλυμμενος και ειναι και ελληνικο και εχει και τρομερη υποστηριξη!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.