Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω το 900A. Τα αρχεία 1080p/24 τα παίζει κανονικά. Δεν έχει όμως υποστήριξη για 1080p/23.976 που είναι σχεδόν όλες οι ταινίες (κάποιοι λένε πως αυτό είναι bug του chipset). Έτσι κάθε 40-41 δευτερόλεπτα υπάρχει κόλλημα του ενός frame πράγμα που είναι πολύ σπαστικό ιδιαίτερα σε μεγάλη οθόνη. Επίσης δεν υποστηρίζει το Αμερικάνικο σύστημα 29.9 και κάτι ψιλά. Το παίζει στα 60Hz και παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα κατά το παίξιμο. Το κερασάκι στην τούρτα πάντα σε σχέση με τα frames είναι ότι ΔΕΝ αλλάζει αυτόματα την ανάλυση εξόδου στα 50 ή 60Hz ανάλογα με το video που παίζεις αλλά αλλάζει μόνο αυτόματα στα 24Hz επίσης πράγμα απαράδεκτο. Φυσικά δεν είναι τα μόνα προβλήματα που έχω με το συγκεκριμένο μηχανάκι. Υπάρχει ολόκληρη λίστα...

Όσο για το PCH300A δεν το έχω. Έχω αντ' αυτού το 200Α που μου παίζει απροβλημάτιστα όλα τα mkv αρχεία και φυσικά είμαι πολύ πιό ευχαριστημένος από το HiMedia. Ο μόνος λόγος που στράφηκα στο 900 ήταν για να μπορώ να δω τα BD 3D ISO. Κατά τ' άλλα είναι σκέτη απογοήτευση...

Γιατί ρε παιδιά υπάρχει τηλεόραση που να δέχεται 23,976 ή 29,97; Εγώ απότι ξέρω μόνο 24p, 25p, 30p, 50i, 60i , 50p, 60p δέχονται.

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι για media player με τα εξής χαρακτηριστικά:
κόστος μέχρι τα 150ε περίπου
αναπαραγωγή τα κλασικά από video divx, xvid, ISO, BD ISO (όχι απαραίτητο), mkv, 3D δεν με ενδιαφέρει κτλ και σε audio flac, ο,τιδήποτε επιπλέον σε lossless (ape, wv) και κατά προτίμηση και HD audio
δεν ξέρω αν σ' αυτό το budget θα μπορούσα να ελπίζω και για HDD αλλά δεν θα το προτιμούσα εις βάρος της αξιοπιστίας. Κάτι που να παίζει τα παραπάνω αλλά να το κάνει καλά και χωρίς προβλήματα.
Από συνδεσιμότητα USB 2 (προς το παρόν δεν έχω USB3 συσκευές) και Ethernet. Wifi δεν το βρίσκω σημαντικά επειδή υπάρχει καλωδίωση που φτάνει δίπλα στην TV. Νομίζω για τις μέρες μας οι απαιτήσεις μου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο λοιπόν.

Τι επιλογές έχω για τα παραπάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πρόταση.

Γιατί ρε παιδιά υπάρχει τηλεόραση που να δέχεται 23,976 ή 29,97; Εγώ απότι ξέρω μόνο 24p, 25p, 30p, 50i, 60i , 50p, 60p δέχονται.

Όλες οι τηλεοράσεις (τουλάχιστον οι επώνυμες) κανονικά και με τον νόμο...

Φυσικά στην περίπτωση του 25 το διπλασιάζουν και το κάνουν 50 και του 29,97 δεν το κάνουν 60 αλλά 59,94. Αν δεν το κάνανε αυτό θα είχανε θέμα οι Αμερικανοί.

Παιδια θα παω το WD Live HD που εχω αυτη τη στιγμη στο υπνοδωματιο στο εξοχικο και θελω προφανως να το αντικαταστησω με κατι αλλο.Κοιταγα το επομενο το live που πια εχει και wifi πανω.Γενικα με το παλιο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Μονο ενα bug που εχει με τους υποτιτλους που τα κεφαλαια γραμματα με τονο δεν τα δειχνει καν.Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ρυθμιση αυτο και εγω δεν το εχω ψαξει απλα η εχει bug... Προφανως τα αρχεια που θα παιζω θα ειναι κατα βαση mkv , mp4 , avi(divx) και βεβαια με ηχο DTS τα mkv...

Να πω και οτι τα χρηματα που διαθετω δεν θελω να περνανε πολυ το 100αρι...

Περισσοτερο απο δισκο αλλα να εχω και τη δυνατοτητα καμμια φορα να παρω και απο δικτυο (διπλα δωματιο με wifi)

Για wifi απο το wd μην περιμενεις να παιξεις κατι παραπανω απο 720p (στην καλυτερη περιπτωση).
Απο draft n εχω καταφερει με τα dune να παιξω 1080p mkv αψεγαδιαστα, αλλα μέχρι εκει.
Για hd ταινιες καλυτερα θα ησουν wired.
Για τις απαιτησεις σου, το νεο wd live wifi νομιζω ειναι οτι πρεπει.

Ναι μωρε για κανενα επεισοδιακι γρηγορο χ264 ελεγα να περναω απο wifi...Οχι 720 κλπ. Ετσι και αλλιως βεβαια το ρουτερ μου ειναι λιγο τουμπανο (draytek 2710n 300mbps wifi)

αυτα τα philips τι λενε ρε παιδια? το 500αρι ειναι στα 80 euro και εχει ολα τα καλουδια.

Καλύτερα μείνε μακριά, εκτός αν το δεις κάπου να παίζει και σου αρέσει.

Καλημέρα, είχα πάρει για τα ανήψια μου ένα Netgear 550 το οποίο χάλασε.
Το έστειλα στο μαγαζί, δεν έβγαλαν άκρη και έτσι μου πιστώνουν το ποσό αγοράς για άλλη εταιρία.
Με ένα ποσό max 150E οι επιλογές μου, (εφόσον δεν έχει Dune) είναι :

Popcorn V8, Popcorn 3D, ICY BOX IB-MP3011Plus.

Βλέπουν ταινίες mkv 1080 από εξωτερικό σκληρό.

ποιά είναι η καλύτερη επιλογή;

Καλημερα παιδια, θελω εναν Player που να μπορει να παιξει ανετα χωρις προβληματα 720/1080p που κατεβαζω , καλο θα ηταν να παιζει και τα 3D δεν ξερω ομως αν εχει σχεση μιας και αναλαμβανει η tv αλλα ενημερωνω για να ειμαι σιγουρος.
Ειμαι αναμεσα στο AppStreamer G και στο WDC TV Live .
Η συνδεση θα ειναι, ο ηχος σε ενισχυτη με οπτικη και η εικονα στην tv με hdmi.
Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 150Ε αν χρειαστει να προτεινετε κατι αλλο.
Ευχαριστω!

υπαρχει καποιο media player που να δεχεται bluray drive απο pc? μαλον χλωμο το κοβω.

υπαρχει καποιο media player που να δεχεται bluray drive απο pc? μαλον χλωμο το κοβω.

εσωτερικο δεχεται σιγουρα το popcorn c200/300 και σαν εξωτερκο , νομιζω το netgear 550 αν του βαλεις καποια αρχειακια στην καρτα sd.
Με ενσωματωμενο blu ray θα βρεις και τα dune max/b1.

Dune smart h1 η popcornhour c200?

Για απαιτητικες mkv μεχρι και 20+gb.

Για οσο πιο τελεια και ομαλη κινηση και εικονα.

Αναμενεται καποιο νεο μοντελο απο αυτες τις εταιρειες για να περιμενω λιγο;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Dune smart h1 η popcornhour c200?

Για απαιτητικες mkv μεχρι και 20+gb.

Για οσο πιο τελεια και ομαλη κινηση και εικονα.

Αναμενεται καποιο νεο μοντελο απο αυτες τις εταιρειες για να περιμενω λιγο;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Η popcorn έχει βγάλει το Α300 και C300. Εγω έχω το Α300 και παίζω απο εσωτερικο σκληρο bluray iso χωρίς το παραμικρό πρόβλημα

Γειά σας.Θέλω να αγοράσω media player που να παιζει τα πάντα απο εσωτερικο-εξωτερικο δισκο,usb και lan ,να μην παιζει 3D(αν παζει no problem) και μέχρι 150 ευρώ.Βασικη προθποθεση να παιζει Ελληνικους υποτιτλους σε ολα τα φορμα!Ευχαριστω!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φιλε vadergr,σαν ειδικος θελω την αποψη σου.Πουλησα ενα Himedia 600A και σκεφτομαι να αγορασω ενα popcorn A210 ή το Syab PopBox V8;Ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο;

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημερα.Καμμια απαντηση παλικαρια;
Υ.Γ.
Ειμαι κατοχος 2 Netgear 550(Θελω να δω και κατι αλλο αν αξιζει)