Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όλη η διαφορά είναι στην ταχύτητα του επεξεργαστή που από 666 πάει στα 800MHz στον A300. Οπότε δεν αξίζει με την διαφορά τιμής που έχουν μεταξύ τους να πας στον ακριβότερο...

3D media player

Παιδιά γεια σας,
ψάχνω για ένα media player το οποίο να παίζει 3D ταινίες side by side και υποτίτλους sub.δοκιμασα το net gear neotv550 αλλά έχω πρόβλημα με τους υποτίτλους

Αναμενονται καποια νεα media player με νεα τσιπακια απο popcornhour & dune?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενδιαφέρομαι για media player με αρκετά ως πολύ καλή εικόνα να μπορώ να βλέπω 3d mkv χωρίς πατέντες με τους υποτίτλους ( iso δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικό ) και να έχει αξιοπρεπές web browser. Το boxee box νομίζετε πως θα με καλύψει, υπάρχει κάποιο άλλο να μου προτείνετε ?

Αναμενονται καποια νεα media player με νεα τσιπακια απο popcornhour & dune?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Από Dune σίγουρα ναι!! Ηδη στην IFA που τρέχει αυτές τις μέρες, έχουν ανακοινώσει τα TV-103/203/403... Με τα νέα 3D Sigma τσιπάκια. Από PCH δεν ξέρω να σου πω.

Ενδιαφέρομαι για media player με αρκετά ως πολύ καλή εικόνα να μπορώ να βλέπω 3d mkv χωρίς πατέντες με τους υποτίτλους ( iso δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικό ) και να έχει αξιοπρεπές web browser. Το boxee box νομίζετε πως θα με καλύψει, υπάρχει κάποιο άλλο να μου προτείνετε ?

Κάποια γνώμη?

Παιδια καλησπέρα και καλό μήνα.

Υπάρχει καποιο MP ακριβό η φτηνό να μπορώ να ρίξω μέσα ταινίες DVD και BR <-- ripped απο PC και να παίζουν χωρίς πολλά πολλά ? Αν δεν έχει δίσκο μπορώ να κάνω κάτι με NAS ?

Επισης γίνεται να έχει ISO support για DVD/BR ?

Last edited:

Αυτο το post ειναι σκετο μπερδεμα. Ειναι τοσοι πολυ αυτοι που εχουμε αποριες που αυτοι που ξερουν 5 πραγματα παραπανω δεν προλαβαινουν και πολλα απο τα ερωτηματα περνανε στο ντουκου.

Να πω και το δικο μου και ας ελπισω να μου απαντησουν.
Γουσταρω να βλεπω ταινιες, κατεβαζω συνεχως (δεν αντεχονται οι εκπομπες), και εχω παρει και μια LG που παιζει 3D ταινιες. Οποτε κολλησα και ψαχνω να κατεβαζω.
Το προβλημα μου ειναι το εξης. Ειχα παρει μεσω ebay ενα mediaplayer που ελεγε οτι κανει παπαδες και ηταν και οικονομικο και αντεξε κανα 20ημερο(αυτο το διαστημα εβλεπα τα παντα) μετα παπαλα. Οποτε λεω να μην την ξαναπατησω και να ρωτησω εδω.
1ον. Ολα τα νεα αξιοπρεπει media player μπορουν να παιξουν 3D ταινιες γιατι εχει να κανει με την τεχνολογια τηλεορασης που κανει τις 2 εικονες 1 οποτε διαλεγω ευκολα καποιο?
2ον. Αν δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ποια ειναι η καλυτερη και φθυνοτερη λυση που δεν θαχω προβλημα π.χ της crystal aydio πουναι οικονομικη εταιεια εχει καποιο μοντελο?

Παιδια καλησπέρα και καλό μήνα.

Υπάρχει καποιο MP ακριβό η φτηνό να μπορώ να ρίξω μέσα ταινίες DVD και BR <-- ripped απο PC και να παίζουν χωρίς πολλά πολλά ? Αν δεν έχει δίσκο μπορώ να κάνω κάτι με NAS ?

Επισης γίνεται να έχει ISO support για DVD/BR ?

Dune smart η dune tv 101/301 και popcorn a a210/300.
Δεν αναφέρω τα καινούργια γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
Τα πιο πολλά απο αυτά που σου έγραψα δέχονται δίσκο και όλα παίζουν απο πολυ καλα ως άψογα δικτυακά.

Αυτο το post ειναι σκετο μπερδεμα. Ειναι τοσοι πολυ αυτοι που εχουμε αποριες που αυτοι που ξερουν 5 πραγματα παραπανω δεν προλαβαινουν και πολλα απο τα ερωτηματα περνανε στο ντουκου.

Να πω και το δικο μου και ας ελπισω να μου απαντησουν.
Γουσταρω να βλεπω ταινιες, κατεβαζω συνεχως (δεν αντεχονται οι εκπομπες), και εχω παρει και μια LG που παιζει 3D ταινιες. Οποτε κολλησα και ψαχνω να κατεβαζω.
Το προβλημα μου ειναι το εξης. Ειχα παρει μεσω ebay ενα mediaplayer που ελεγε οτι κανει παπαδες και ηταν και οικονομικο και αντεξε κανα 20ημερο(αυτο το διαστημα εβλεπα τα παντα) μετα παπαλα. Οποτε λεω να μην την ξαναπατησω και να ρωτησω εδω.
1ον. Ολα τα νεα αξιοπρεπει media player μπορουν να παιξουν 3D ταινιες γιατι εχει να κανει με την τεχνολογια τηλεορασης που κανει τις 2 εικονες 1 οποτε διαλεγω ευκολα καποιο?
2ον. Αν δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ποια ειναι η καλυτερη και φθυνοτερη λυση που δεν θαχω προβλημα π.χ της crystal aydio πουναι οικονομικη εταιεια εχει καποιο μοντελο?

Θα πρέπει να πας σε κάποια λύση που φοράει το 1186 της Realtek.
Πχ himedia 900.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά media player,κυρίως για ματρόσκες και κάποιες παλαιότερες σειρές σε avi.Με ενδιαφέρει πολύ η αναπαραγωγή μέσω δικτύου.Μιας και η τηλεόραση που θα έρθει θα έχει και 3D,η αναπαραγωγή SBS ταινιών θα είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα.Διαβάζω πως οι players με sigma διαχειρίζονται τη δικτυακή αναπαραγωγή καλύτερα γι'αυτό και κατέληξα σε WD LIVE και Dune 101.Έχετε να προτείνετε κάτι πάνω σε αυτά ή κάτι άλλο μέχρι 120-130 ευρώ??

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενδιαφέρομαι για την αγορά media player,κυρίως για ματρόσκες και κάποιες παλαιότερες σειρές σε avi.Με ενδιαφέρει πολύ η αναπαραγωγή μέσω δικτύου.Μιας και η τηλεόραση που θα έρθει θα έχει και 3D,η αναπαραγωγή SBS ταινιών θα είναι κι αυτές μέσα στο πρόγραμμα.Διαβάζω πως οι players με sigma διαχειρίζονται τη δικτυακή αναπαραγωγή καλύτερα γι'αυτό και κατέληξα σε WD LIVE και Dune 101.Έχετε να προτείνετε κάτι πάνω σε αυτά ή κάτι άλλο μέχρι 120-130 ευρώ??

Εγω που πήρα το WD LIVE ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .γιαψτην δουλειά που το θέλω ( mkv ) είναι παραπάνω απο καλο .και στο δικτυο δεν έχω κανένα πρόβλημα (YouTube ) κυρίως

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγω που πήρα το WD LIVE ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .γιαψτην δουλειά που το θέλω ( mkv ) είναι παραπάνω απο καλο .και στο δικτυο δεν έχω κανένα πρόβλημα (YouTube ) κυρίως

Ευχαριστώ φίλε μου.Όταν λέω δικτυακή αναπαραγωγή εννοώ να παίζει τις ματρόσκες από το PC μέσω ethernet χωρίς κολλήματα.

Dune smart η dune tv 101/301 και popcorn a a210/300.
Δεν αναφέρω τα καινούργια γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
Τα πιο πολλά απο αυτά που σου έγραψα δέχονται δίσκο και όλα παίζουν απο πολυ καλα ως άψογα δικτυακά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την καθοδήγηση.

Το Dune 301 Μου άρεσε που παίρνει και δίσκο.

Για την αναπαραγωγή γράφει αυτά "Video file formats: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS"

Δεν γράφει καθαρά για BR ISO ισως για BR folders με αρχεία BDMV και όχο κατευθείαν ISO ?

Στα Η1 + D1 λεέι οτι κάνουν και τα 2. Κοιτάω για αρχή αυτά τα 2.

Το Popcorn A300 γράφει καθαρά για BR ISO. Δεν βρήκα ομως πουθενα στο site τους να λέει για DVD-ISO. Απλα στα Specs λέει other formats ISO γενικά.

Αυτα μπορούν να συνδεθούν με ένα NAS (κατευθείαν εκτός PC) 4x3TB ? Και να κάνεις browse απο κεί ? Επίσης τα Dune είναι HDMI 1.3 τι χάνουμε απο κεί σε σχέση με το 1.3b/c η το 1.4 ?

Last edited:

Σε nas συνδεονται κανονικα.Τα εχω δοκιμασει με καθε πιθανο τροπο.
Τα προσφατα fw των 101/301 νομιζω παιζουν ακριβως σαν τα smart.Στην αρχη δεν επαιζαν τα bdrip/iso γιατι δεν ηταν ενεργοποιημενο στο fw τους το bd lite.

Σε nas συνδεονται κανονικα.Τα εχω δοκιμασει με καθε πιθανο τροπο.
Τα προσφατα fw των 101/301 νομιζω παιζουν ακριβως σαν τα smart.Στην αρχη δεν επαιζαν τα bdrip/iso γιατι δεν ηταν ενεργοποιημενο στο fw τους το bd lite.

Συνδεσες δηλαδή το nas με USB & eSata στο dune και το είδε σαν εξωτερικό δίσκο;