Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας!!! Πρόσφατα χωρίς να ρωτήσω και πολλά αγόρασα ένα Siemens blu-ray , και παίζοντας μια ταινία από το flashaki μου έβγαλε μήνυμα ότι η ταινία προστατεύεται από τη Cinavia... και δεν μου επέτρεψε να τη δω...Γνωρίζει κανείς πως μπορώ και αν μπορώ να παρακάμψω με κάποιο τρόπο τον έλεγχο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Γεια σας!!! Πρόσφατα χωρίς να ρωτήσω και πολλά αγόρασα ένα Siemens blu-ray , και παίζοντας μια ταινία από το flashaki μου έβγαλε μήνυμα ότι η ταινία προστατεύεται από τη Cinavia... και δεν μου επέτρεψε να τη δω...Γνωρίζει κανείς πως μπορώ και αν μπορώ να παρακάμψω με κάποιο τρόπο τον έλεγχο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Το cinavia είναι ο λόγος που τείνουν να διαχωριστούν μεταξύ τους οι blu-ray players με τους media players. Αν θέλεις να βλέπεις χωρίς πρόβλημα ότι κατεβάζεις από internet, χρειάζεσαι έναν media player που να μην έχει blu-ray δικαιώματα...

Ακριβώς. Από 1/2/2012 ΟΛΑ τα bluray player πρέπει υποχρεωτικά να ενσωματώνουν cinavia.

Και επειδή επί της ουσίας δεν απαντήθηκε η ερώτησή σου, η απάντηση είναι ΟΧΙ - δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να παρακάμψεις το Cinavia (ούτε ακόμα και εάν μετατρέψεις την ταινία σε avi, μετατρέψεις τον ήχο σε mp3 κλπ), εκτός από το να αγοράσεις κάποιο Blu-Ray player μοντέλο 2011!

Οι "μολυσμένες" ταινίες εδώ...
http://blog.dvdfab.com/cinavia-protection.html

Τo FANTEC 3DFHDL http://www.fantec.de/html/en/2/artId/__1529/gid/__210090216090/article.html ειναι καλο media player?με ενδιαφερει να παιζει απροβληματιστα mkv file και με high bitrate,φuσικα με ενδιαφερει το 3d και να μπορει να μετατρεψει το dts σε απλο stereo μιας και η philips που εχω δεχετε μονο dolby digital.Εχει 250 ευρω εκτος και αν μου προτεινετε κατι καλυτερο και οικονομικο.

Και γιατί δεν ψάχνεις ένα player να κάνει το DTS DD; Δεν υπάρχει;

Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα ενος media player, ειμαι κατοχος ενος WD TV LIVE το οποιο ηρθε η ωρα να αντικατασταθει δεν με ενδιαφερει η συνδεση του με ενισχυτη γιατι δεν διαθετω, ειμαι μεταξυ 2 του WD TV LIVE gen3 ή του HiMedia HD600A
για να κανω και μια αλλαγη απο wd που εδω και ενα χρονο μας εχει ξεχασει σε θεμα firmware update, η χρηση του θα ειναι κυριως για mkv, αν εχτε υποψιν σας και καποιο αλλο player πολυ ευχαριστως να ακουσω τις γνωμες σας λεω να μην κινηθω πανω απο τα 120 ευρω.

δεν το εχω δει σε κανενα μαγαζι εδω ελλαδα ομως και απο τιμη ποσο βγαινει?

http://www.skroutz.gr/s/1931553/HiMedia-HD910A.html

Δείχνει να έχει αντικατασταθεί απο το 910.Νομιζω αξίζει την μικρή διάφορα.Πιο φρέσκο μηχανάκι και παίζει και 3d οπότε μπορείς να το έχεις για αρκετό καιρό μαζί σου.

δεν το εχω δει σε κανενα μαγαζι εδω ελλαδα ομως και απο τιμη ποσο βγαινει?

για τιμές εδώ

https://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=himedia+900

να κάνω μια ερώτηση?? τι δεν σου παίζει το wd tv live??? προφανώς μιλάς για το 2. από άποψη εικόνας 2 και 3 είναι ίδια. απλώς το 3 έχει κάποιες περισσότερες ευκολίες (wifi - κατέβασμα εξωφύλλων κλπ).

για τιμές εδώ

https://www.skroutz.gr/c/893/media_players.html?keyphrase=himedia+900

να κάνω μια ερώτηση?? τι δεν σου παίζει το wd tv live??? προφανώς μιλάς για το 2. από άποψη εικόνας 2 και 3 είναι ίδια. απλώς το 3 έχει κάποιες περισσότερες ευκολίες (wifi - κατέβασμα εξωφύλλων κλπ).

Οντως το 2 εχω απλα δεν παιζει κατι αρχεια mp4 και σε ενα αλλο σαιτ καποιο αλλο παιδι παραπονεθηκε για το ιδιο προβλημα
Και να σου πω οτι εχω ''σπαστει'' λιγο με την wd γιατι βλεπω εδω και ενα χρονο δεν εχει βγαλει κανενα νεο firmware θα μου πεις ποιος ο λογος απο την στιγμη
που δεν υπαρχει καποιο προβλημα να ομως που μερικα mp4 δεν τα παιζει

media info απο το αρχειο
Μορφοποίηση : MPEG-4
Format_Profile : Base Media
CodecID : isom
Μέγεθος αρχείου : 372 MiB
Duration/String : 58mn 42s
Συνολικό BitRate : 885 Kbps
Εφαρμογή εγγραφής : Peter Bishop

Video
ID : 1
Μορφοποίηση : AVC
Μορφοποίηση/ : Advanced Video Codec
Format_Profile : [email protected]
Format_Settings_CABAC/String : Ναι
Format_Settings_RefFrames/String : 5 frame
CodecID : avc1
/ : Advanced Video Coding
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 765 Kbps
Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία
Ύψος : 402 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 16:9
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.106
StreamSize/String : 321 MiB (86%)
Βιβλιοθήκη κωδικοποιητή : x264 core 125 r2208 d9d2288
Ρυθμίσεις κωδικοποιητή : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=8 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=50 / rc=crf / mbtree=1 / crf=19.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Γλώσσα : English
matrix_coefficients : BT.709

Ήχος
ID : 2
Μορφοποίηση : AAC
Μορφοποίηση/ : Advanced Audio Codec
Format_Profile : LC
CodecID : 40
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 113 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Θέσεις καναλιών : Front: L R
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
Καθηστέριση video : 80ms
StreamSize/String : 47,5 MiB (13%)

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

http://www.skroutz.gr/s/1931553/HiMedia-HD910A.html

Δείχνει να έχει αντικατασταθεί απο το 910.Νομιζω αξίζει την μικρή διάφορα.Πιο φρέσκο μηχανάκι και παίζει και 3d οπότε μπορείς να το έχεις για αρκετό καιρό μαζί σου.

το 910 δεν έχει gigabit... Οσο για το 900Α που έχει gigabit, έχω ένα δανεικό από φίλο τον τελευταίο καιρό, και έχω απογοητευτεί από το δικτυακό παίξιμο του σε BR 3D ISO... ουσιαστικά δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Το έγραφαν οι συμφορουμίτες σε αντίστοιχα θέματα, αλλά δεν τα περίμενα τόσο τραγικά τα πράγματα... Οι απαιτητικές ταινίες δεν βλέπονται.

Πλέον πιστεύω ότι αν κάποιος δεν θέλει 3D, έχει επιλογές (λιγο πολύ όλα από 80 - 130 είναι καλά με τα + και τα - του το κάθε ένα), αλλά για 3D... υπό προϋποθέσεις με 1186 players, και αναμονή για τα νέα sigma...

Εκτος δυκτιου ομως η συμπεριφορα του 900Α πως ειναι γιατι εγω δεν ενδιαφερομαι τοσο πολυ για προβολη μεσω δικτυου

Αξιότιμοι,

Φίλος θέλει να αγοράσει media player...

Θέλει οπωσδήποτε να παίζει μέσω δικτύου (θα έχει συνδεδεμένο τον υπολογιστή του μέσω ethernet με το player και όλο το υλικό που θέλει βρίσκεται στον Η.Υ)

Ματρόσκες φυσικά και isos στα 1080p χωρίς σπασίματα...
και θέλει να έχει και movie jukebox... (να βλέπει με εξώφυλλα τις ταινίες του)

Σκεφτόταν το Prodigy αλλά αυτά που διάβασε για τα σπασίματα μέσω δικτύου τον ξενέρωσαν αρκετά...
(δεν ξέρω αν οφείλονται στο Realtek 1186)

Το popcorn από ελλάδα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ... (δίνουν το Α210 στα 269 )....

Έχετε κάποια αξιόπιστη πρόταση?
(Μετά την αγορά του α1080 και το φλασαρισμα του σε c200 (εδώ και 2 χρόνια) έχω μείνει λίγο εκτός εξελίξεων)

Last edited: