Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Θέλω να αγοράσω media player και διαβάζοντας τα διάφορα threads εδώ κατέληξα σε 2 πιθανές επιλογές:
- Crystal Audio Appstreamer-G με προσθήκη του wifi dongle
- Western Digital Media Player WD TV Live Wi-Fi

Από τα πολλά που έχω διαβάσει νομίζω ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα ως ανάγκες να καλύψω είναι τουλάχιστον τα 4 παρακάτω:

- να μπορώ από τηλεόραση που είναι σε άλλο δωμάτιο να κάνω αναπαραγωγή ενός αρχείου είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.
- να μπορώ να συνδέσω ασύρματα το κινητό μου και να μεταφερω μεσα στον αποθηκευτικό του χώρο ενα video (θα συνδέσω πάνω στον media player ένα USB εξωτερικό σκληρό που ήδη έχω) .
- να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω internet στα περιεχόμενα του media player ώστε να μεταφέρω μια ταινία από το γραφείο στο σπίτι.
- να μπορεί να κάνει αναπαραγωγή περιεχομένου 3D.

Τη γνώμη σας...please!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια. Θέλω να αγοράσω media player και διαβάζοντας τα διάφορα threads εδώ κατέληξα σε 2 πιθανές επιλογές:
- Crystal Audio Appstreamer-G με προσθήκη του wifi dongle
- Western Digital Media Player WD TV Live Wi-Fi

Από τα πολλά που έχω διαβάσει νομίζω ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα ως ανάγκες να καλύψω είναι τουλάχιστον τα 4 παρακάτω:

- να μπορώ από τηλεόραση που είναι σε άλλο δωμάτιο να κάνω αναπαραγωγή ενός αρχείου είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα.
- να μπορώ να συνδέσω ασύρματα το κινητό μου και να μεταφερω μεσα στον αποθηκευτικό του χώρο ενα video (θα συνδέσω πάνω στον media player ένα USB εξωτερικό σκληρό που ήδη έχω) .
- να μπορώ να έχω πρόσβαση μέσω internet στα περιεχόμενα του media player ώστε να μεταφέρω μια ταινία από το γραφείο στο σπίτι.
- να μπορεί να κάνει αναπαραγωγή περιεχομένου 3D.

Τη γνώμη σας...please!!

Και γω σ αυτα τα 2 εχω καταληξει και περιμενω τη συμβουλη των παιδιων. Τωρα, απ οσο ξερω, 3D δεν αναπαραγει κανενα, το wifi του wd τρωει κατι φλασιες αλλα νομιζω με τελευταιο f/w διορθωνεται και επισης εχει και app(αλλα δε ξερω αν κανει αυτο που θες με το κινητο)...

το wifi dongle στο appstreamer είναι μικρό, αυτό σημαίνει ότι δουλεύει σωστά σε μικρή απόσταση από του ρουτερ και σχετικά χωρίς εμπόδια μπροστά του, τοίχους και τέτοια.
Οταν είναι εντάξει η σύνδεση το βλέπεις στο δίκτυο σου και μπορείς να στείλεις αρχεία από τον υπολογιστή σου στο σκληρό που θα έχεις στο player ή να κατεβάσεις με torrent (εχει σχετική εφαρμογή). Δεν ξέρω αν μπορείς να το ελέγξεις από μακριά από υπολογιστή εκτός του οικιακού σου δικτύου.
Τέλος για το 3Δ δεν ξέρω, αλλά από ότι έχω διαβάσει και αλλού τα παίζει κανονικά.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδια ειμαι σε αναζητηση καινουριου media player και θελω τη συμβουλη σας. Πιο ειναι το καλυτερο που μπορω να αγορασω με 100-110 ; Δε με ενδιαφερει το 3D...

Μπορει καποιος να με συμβουλεψει; (3ο post με αυτη την ερωτηση και καθολου απαντηση...) Εχω καταληξει σε wd tv live hd gen3(streaming) και appstreamer g...

Atillas24 προχωρά με το wd. Εχω το προηγούμενης γενιάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα θα πάρω το τελευταίο μοντέλο για το οποίο μόνο πολύ καλά λόγια έχω ακούσει. Τα πιο σημαντικά θετικά του, wifi, ενημερώνεται αυτόματα με τις τελευταίες εκδόσεις, παίζει τα πάντα (δεν ξέρω για τα 3d), μικρό, με υποστήριξη και κυρίως δοκιμασμένο κι επιτυχημένο. (Πάντα κατα τη δική μου γνώμη).

Μπορει καποιος να με συμβουλεψει; (3ο post με αυτη την ερωτηση και καθολου απαντηση...) Εχω καταληξει σε wd tv live hd gen3(streaming) και appstreamer g...

φίλε μου υπάρχουν δύο τεράστια θέματα, που έχουν αναλυθεί εκτενώς και τα θετικά τους, και τα αρνητικά τους...

το WDTVL3 για παράδειγμα, δεν έδινε bitstream σε όλα τα HD audio. Μπορεί να σε νοιάζει, μπορεί και όχι. To WDTVL3 έχει wifi/media scrapper, αλλά θυμάμαι -πριν καιρό- έλεγαν ότι έχει θέματα, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί, καθώς δεν παρακολουθώ πια το θέμα του. Από την άλλη το AppstreamerG βγαίνει συχνά πυκνά σε προσφορές, με τιμή αρκετά χαμηλότερη από το WDTVL3. Ο Sigma επεξεργαστής του WDTVL3 είναι αρκετά ισχυρότερος από τον Realtek 1185 του AppstreamerG. Στο οποίο μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο firm upgrade από την CA, οπότε δεν έχουν λυθεί τα bug που φέρει από γεννησιμιού του.
Και τα δύο θα παίξουν mkv 3D (H-SBS / OverUnder). Κανένα τους δεν θα παίξει 3D ISO (MVC/frame packed υλικό από BR).

φίλε μου υπάρχουν δύο τεράστια θέματα, που έχουν αναλυθεί εκτενώς και τα θετικά τους, και τα αρνητικά τους...

το WDTVL3 για παράδειγμα, δεν έδινε bitstream σε όλα τα HD audio. Μπορεί να σε νοιάζει, μπορεί και όχι. To WDTVL3 έχει wifi/media scrapper, αλλά θυμάμαι -πριν καιρό- έλεγαν ότι έχει θέματα, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί, καθώς δεν παρακολουθώ πια το θέμα του. Από την άλλη το AppstreamerG βγαίνει συχνά πυκνά σε προσφορές, με τιμή αρκετά χαμηλότερη από το WDTVL3. Ο Sigma επεξεργαστής του WDTVL3 είναι αρκετά ισχυρότερος από τον Realtek 1185 του AppstreamerG. Στο οποίο μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποιο firm upgrade από την CA, οπότε δεν έχουν λυθεί τα bug που φέρει από γεννησιμιού του.
Και τα δύο θα παίξουν mkv 3D (H-SBS / OverUnder). Κανένα τους δεν θα παίξει 3D ISO (MVC/frame packed υλικό από BR).

Μονο και μονο που εγραψες οτι ο επεξεργαστης του wd ειναι ισχυροτερος, και συμφωνα με τα λεγομενα του Σεραφειμ, εκλεισε!! Να στε καλα παιδια! Ευχαριστω πολυ!!

Μονο και μονο που εγραψες οτι ο επεξεργαστης του wd ειναι ισχυροτερος, και συμφωνα με τα λεγομενα του Σεραφειμ, εκλεισε!! Να στε καλα παιδια! Ευχαριστω πολυ!!

με την μόνη διευκρίνηση, ότι και οι δύο είναι υπερ-αρκετοί, αρκεί το υλικό που πρόκειται να δούμε να είναι φυσιολογικό... Σαν να λέμε ότι έχουμε ένα αμάξι με 300 άλογα και ένα με 500 άλογα, αλλά το όριο του δρόμου είναι 130 χλμ. :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

με την μόνη διευκρίνηση, ότι και οι δύο είναι υπερ-αρκετοί, αρκεί το υλικό που πρόκειται να δούμε να είναι φυσιολογικό... Σαν να λέμε ότι έχουμε ένα αμάξι με 300 άλογα και ένα με 500 άλογα, αλλά το όριο του δρόμου είναι 130 χλμ. :BDGBDGB53:

μιας και οι 2 ειναι "υπεραρκετοι" οσον αφορα τα formats, στο θεμα του gigabit, το οποιο με ενδιαφερει αμεσα μιας και δεν θα χρησιμοποιησω ασυρματο, τι εχουμε? βασικα με ενδιαφερει να μπορει να παιχτει ανετα ενα 720p ή και 1080p με dts αλλα νορμαλ κωδικοποιησεις. αυτα που κυκλοφορουν ευρεως δηλαδη και οχι τα πολυ ψαγμενα.

το wd έχει 100mbps κάρτα
σε mkv 1080p (20+ mbps rate) δικτυακά μία χαρά τα πάει, δε θυμάμαι να κολλάει,
μιλάω μέσω καλωδίου και όχι ασύρματα

Last edited:

Θελω να αγορασω ενα android media player.Bρηκα 3 προς το παρον που μου κανουν.Επειδη εμενα που φαινονται ολα ιδια μπορει καποιος πιο εμπειρος να ριξει μια ματια να μου πει ; Ειδικα στον επεξεργαστη.

http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-Min..._Internet_Media_Streamers&hash=item416c262e33

http://www.ebay.co.uk/itm/Support-C...?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item1e72ab5488

http://www.ebay.co.uk/itm/Measy-A5A..._Internet_Media_Streamers&hash=item3ccbb911ae

Θελω να αγορασω ενα android media player.Bρηκα 3 προς το παρον που μου κανουν.Επειδη εμενα που φαινονται ολα ιδια μπορει καποιος πιο εμπειρος να ριξει μια ματια να μου πει ; Ειδικα στον επεξεργαστη.

για ποιον λόγο θες συγκεκριμένα android media player?

Θέλω ένα media player για να βλέπω 3D ταινίες (όλων των ειδών) με hdmi 1.4 και να ακούω ήχο και DTS.
Διάβασα πολλά από τα γραφόμενά σας αλλά επειδή έχω περιορισμένες γνώσεις έχω μπερδευτεί λίγο. Επίσης ο πίνακας που υπάρχει στο forum πρέπει να είναι λίγο παλιός γιατί δεν περιέχει τις 3d δυνατότητες.
Ελπίζω να μου δώσετε ορισμένες ιδέες για να τις ψάξω, Ευχαριστώ.

Θελω ενα media player που εκτος τα συνηθισμενα να κανει και πλοηγηση στο internet.

Θελω ενα media player που εκτος τα συνηθισμενα να κανει και πλοηγηση στο internet.

το θέμα είναι ότι αν κινηθείς έτσι, θα πάρεις ένα κουτάκι με πλοήγηση στο ίντερνετ, που όμως δεν κάνει τα συνηθισμένα που κάνουν τα media players...

Γεια χαρά είμαι κάτοχος ενός wd tv live hub, παρακολουθώ τις ταινίες μέσω του εσωτερικού δικτύου του σπιτιού μου (πρόσφατη ανακαίνιση) χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και 1080p. Αυτό που με χαλάει είναι ότι θα ήθελα έναν player που να μπορεί να περναέι και dts hd για να ακούω στο ηχοσύστημα που έχω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον που να παίζει δικατυακά τόσο καλά όσο το hub και να υποστηρίζει και αυτό; Δε με ενδιαφέρει να έχει εσωτερικό σκληρό.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Απο οτι εχω δει εδω οι περισοτεροι players παιζουν 3Δ sbs το θεμα ειναι στους υποτιτλους κ τα .iso αρχεια

καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω media player από το καλοκαίρι διαβάζοντας ελληνικά και ξένα forums για τα διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν. Βασικά, θέλω να είναι κάτι αξιόπιστο σαν εταιρεία + ποιότητα εικόνας + ένα ωραίο jukebox. Έχω καταλήξει σίγουρα σε media player και όχι σε htpc. Έτσι, λοιπόν, είχα αποφασίσει να περιμένω να βγεί το Popcorn Hour A-400 καθώς θα υποστηρίζει και 3D. Απλά, χθες έψαξα για εναλλακτική και βρήκα το Dune 301. Δεν νομίζω πως προτεραιότητα μου είναι το 3D (έχω την Panasonic ST50), και βλέπω ότι η τιμή του Dune είναι πολύ καλή, περνάμε και δύσκολες μέρες! Ποιά είναι η αποψή σας; Να περιμένω το Α-400 (έχω βαρεθεί να περιμένω) που δεν ξέρουμε σίγουρα πότε θα βγει και σίγουρα τα πρώτα κομμάτια θα φύγουν αμέσως από προπαραγγελίες ή να πάω κατευθείαν στο Dune 301 που είναι πιο οικονομικό; τα λεφτά παίζουν σημαντικό ρόλο

Ελλαδα κάτω απο 300 δεν θα ερθει το Α400.
Αν δεν καίγεσαι για frame packing 3d, πάρε το 301.