Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Α μάλιστα. Σε ευχαριστώ δεν το σκέφτηκα αυτό. Έχεις να προτείνες μήπως κάποια συγκεκριμμένη συσκευή;
για DVB-t MPEG-4 υπάρχει το appstreamer, υπάρχει το xtreamer prodigy, νομίζω και τα himedia 900/910 από πλευράς realtek ενώ από sigma υπάρχει το dune 101/301.
Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει για DVB-T.
Με την έξοδο σε DAC, δεν ξέρω ποιο από αυτά το κάνει.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

το πιο φθηνό που να παίζει μενού είναι νομίζω το netgear NTV-550
thx αλλα νομίζω δεν βρισκεται (οχι ευκολα τουλαχιστον) πλεον...

αλλη επιλογη;

στην χειρότερη, αφηνουμε και το θεμα των menu....

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Eγω τελικα για τα 3D εργα για να βλεπω τους υποτιτλους ποιον media να αγορασω?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

για DVB-t MPEG-4 υπάρχει το appstreamer, υπάρχει το xtreamer prodigy, νομίζω και τα himedia 900/910 από πλευράς realtek ενώ από sigma υπάρχει το dune 101/301.

Πάμε για 200άρικο δηλαδή; Ω ρε μάνα μου.... Με βλέπω να παίρνω απλό αποκωδικοποιητή και για τα άλλα ότι κάνω με το ps3. Αντίο ματρόσκα δηλαδή :)

Σα αγαπάω papdoux. Εδώ είμαστε. thanks a lot

Για πείτε ρε παιδες την πιο φθηνή πρόταση που:

- Να παίζει BLU RAY (iso ή folder) με menu χωρίς προβληματα από εξωτ ή εσωτ. δισκο
- Να εχει συμπαθητικα και σχετικα ευχρηστα menu

- Το δικτυο δεν μας νοιαζει
- Εξοδος bitstream δεν μας νοιαζει
- 3D δεν μας νοιαζει

Netgear NTV 550 ( ασυζητητί)

(έχω ένα ....και το αλλάζω με τον 86 που πήρες πρόσφατα) :coool:

Εξοδο σε dac ? Αναλογικές ? (Σχεδόν όλα έχουν)

Netgear NTV 550 ( ασυζητητί)

(έχω ένα ....και το αλλάζω με τον 86 που πήρες πρόσφατα) :coool:
thx - αντε να το βρω τωρα...

(θα θες και διαφορά υποθετω, ε; :p)

Σε ευχαριστω πολυ papdoux.Kαι αν δεν παιζει τα παντα θα σε βρω για να στον δωσω πισω!!!!!!!!

To HiMedia 910A χάνει καπου σε σχέση με το 550;

Αν δεν κανω λαθος, δεν εχει bd menu;

Αλλα εχει 3D, σωστα; (κερασακι απλως...3D TV υπαρχει αλλα ο χρηστης δεν πολυασχολείται....)

Εξοδο σε dac ? Αναλογικές ? (Σχεδόν όλα έχουν)

Συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος αλλά ποιο το νόημα αναλογικής εξόδου από τον media player να πάει σαν είσοδο στο DAC; Eγώ μιλούσα για ψηφιακή έξοδο (π.χ. coaxial ή spdif). Βλέπω έχει το crystal audio appstreamer tv

Kαλημερα σε ολους!Εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας.Εχω αγορασει μια PANASONIC ET5 και εχω κανει update το λογισμικο της τηλεορασης , ο ενσωματομενος mediaplayer μου διαβαζει ολα τα αρχεια υποτιτλων σε ολα τα ειδη εργων αλλα οταν του βαζω να παιξει ενα 3D εργο(mkv. αρχειο) με srt. υποτιτλους δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους.Εχω δοκιμασει τα παντα!Εχω μετατρεψει τους υποτιτλους σε 3D με το 3Dsubtitler,τους εχω ενσωματοσει με το MGvergeGUI αλλα και παλι δεν μου τους διαβαζει!Τελικα κατεληξα στο οτι πρεπει να παρω εναν εξωτερικο mediaplayer.Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια!!!!! ποιον media πρεπει να αγορασω για να μου παιζει τα 3D εργα με υποτιτλους χωρις προβλημα!Ευχαριστω πολυ!

Κάνει και για εμένα με αυτά που ζήτησα ?

H αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά όσο κι αν έψαξα να το βρω (google).

Oι επόμενες αξιόπιστες λύσεις είναι : Prodigy , Mede8ter 600x. Παίζει και το Himedia 900b αλλά πρέπει να υποχωρήσεις στο θέμα μενού...:D

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σε ευχαριστω πολυ papdoux.Kαι αν δεν παιζει τα παντα θα σε βρω για να στον δωσω πισω!!!!!!!!

γιατί με ευχαριστείς και τι να μου δώσεις πίσω; :huh2:

Kαι εγω εχω ενα ..............αλλα δεν το πουλαω,αν και δεν το δουλευω ...το εχω για backup του egreat A1080.Aυριο φιλος θελει να παμε να παρει απο φυσικο καταστημα (πλαισιο,κωτσοβωλος,mediamarkt) media player και δεν ξερω τι να του προτεινω.Δινει 100 ευρω και δεν τον ενδιαφερει το 3d.Mαλλον, για wd live 3 το βλεπω ή crystal audio.

Παιδια ο Crystal Audio Appstreamer TV παιζει 3D εργα γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει μια παυλα στο 3D!!!!!

Παιδια ο Crystal Audio Appstreamer TV παιζει 3D εργα γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα εχει μια παυλα στο 3D!!!!!
Side by side, παιζουν σχεδον ολα ,αλλα αν θες bluray 3d .iso δεν παιζει (εχει τσιπακι realtek 1185,για 3d θες 1186).

Καλημέρα,

Ψάχνει ο πατέρας κάποιο αποκωδικοποιητή MPEG4 για την τηλεόραση που να είναι και Media Player για να βλέπει ταινίες .mkv με .srt και .mkv με ενσωματωμένους .idx/.sub και να αναπαράγει ήχο DTS.

Δεν ενδιαφέρεται για καμία δυνατότητα δικτύωσης, από usb θα παίζει τα αρχεία του. Το ταβάνι είναι στα 50-60 ευρώ...

Βρήκαμε αυτόν εδώ που νομίζω κάνει όσα ζητάμε. http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Micro-HD.aspx Έχω απορία μόνο στο εξής, επειδή αναφέρει: Υποστηριζόμενα αρχεία υποτίτλων: SRT. Δηλαδή .idx/.sub δεν θα παίζει;