Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καλημέρα,

Ψάχνει ο πατέρας κάποιο αποκωδικοποιητή MPEG4 για την τηλεόραση που να είναι και Media Player για να βλέπει ταινίες .mkv με .srt και .mkv με ενσωματωμένους .idx/.sub και να αναπαράγει ήχο DTS.

Δεν ενδιαφέρεται για καμία δυνατότητα δικτύωσης, από usb θα παίζει τα αρχεία του. Το ταβάνι είναι στα 50-60 ευρώ...

Βρήκαμε αυτόν εδώ που νομίζω κάνει όσα ζητάμε. http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Micro-HD.aspx Έχω απορία μόνο στο εξής, επειδή αναφέρει: Υποστηριζόμενα αρχεία υποτίτλων: SRT. Δηλαδή .idx/.sub δεν θα παίζει;

Γιατί δεν σκέφτεται να πάψει να τους ενσωματώνει ? Αξίζει η θυσία (μάλλον ευκολία το βλέπω) για τα λεφτά που ζητάει ο συγκεκριμένος.

Γιατί δεν σκέφτεται να πάψει να τους ενσωματώνει ? Αξίζει η θυσία (μάλλον ευκολία το βλέπω) για τα λεφτά που ζητάει ο συγκεκριμένος.

Δεν σε έπιασα ακριβώς. Βασικά ο ίδιος δεν κάνει καμία περαιτέρω επεξεργασία και αυτό είναι που θέλει και να αποφύγει. Γιαυτό ψάχνει κάτι που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, σε ότι μορφή και αν τις βρεί.

Είτε .mkv με ξεχωριστό .srt και DTS (πλειοψηφία των περιπτώσεων), είτε .mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους.

Να προχωρήσει άφοβα λοιπόν στον MicroHD της CrystalAudio?

Δεν σε έπιασα ακριβώς. Βασικά ο ίδιος δεν κάνει καμία περαιτέρω επεξεργασία και αυτό είναι που θέλει και να αποφύγει. Γιαυτό ψάχνει κάτι που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις, σε ότι μορφή και αν τις βρεί.

Είτε .mkv με ξεχωριστό .srt και DTS (πλειοψηφία των περιπτώσεων), είτε .mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους.

Να προχωρήσει άφοβα λοιπόν στον MicroHD της CrystalAudio?

Για σιγουριά πρέπει να κάνεις ερώτηση. Αλλά αφού παίζει τους pgs των bluray folders....δεν βλέπω γιατί να μην παίζει τους idx/sub. Εξ άλλου....."εικόνες" είναι αυτοί.

Παντως παιδια το crystal απογοητευση. Δεν παιζει mkv απο upnp. Για την ακριβεια σπαει μετα απο μερικα δευτερολεπτα

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ένα media player για το σαλόνι, το οποίο θα παίζει
ταινίες και σειρές εως 1080p σε αρχεία avi, mkv, mp4 κ.α. με εξωτερικούς υπότιλους
3d προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει (no 3D-TV)

Το θέμα είναι όμως ότι όλα αυτά θέλω να τα κάνει stream από το pc του γραφείου.
Στην tv και το pc καταλήγει καλώδιο δικτύου από το router (ένα thompson της cyta).

Υπάρχει κάτι σαν αυτό που ζητάω με λιγότερα από 80 ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παντως παιδια το crystal απογοητευση. Δεν παιζει mkv απο upnp. Για την ακριβεια σπαει μετα απο μερικα δευτερολεπτα

Για ποιο Crystal μιλάς ?

Appstreamer tv. Και μου εσπασε και απο usb τωρα. Ισως φταιει η δικη μου συσκευη... Απευθυνομαι σε Κωτσοβολο ή στην εταιρια τωρα;

Παίδες ψάχνω ένα 3d bluray player με καλό media player από usb (δηλαδή να παίζει και 3d από usb), σε καλή τιμή! :)
Τι προτείνετε;

Παίδες ψάχνω ένα 3d bluray player με καλό media player από usb (δηλαδή να παίζει και 3d από usb), σε καλή τιμή! :)
Τι προτείνετε;
Τι λεφτά θες να δώσεις ?

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

γιασασ μετα απο 3 χρονια με το ASUS O_PAY HD2 αλλαγη για κατη καλιτερο? Pop Corn Hour C300 για καλιτερη εικονα και ηχο

Δεν με ενδιφέρει να πάρω κάτι τοπ τοπ με τρελές ποιότητες εικόνας κλπ. Θέλω να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερα φορμά ο player και να είναι ένα αξιόπιστο blray. Κάτω από 150 ευρώ, αν είναι ρεαλιστικό το νούμερο. Ή τέλοσπάντων ποια είναι τα φθηνότερα μοντέλα σε υατό που ζητάω; Ευχαριστώ.

Γεια πείτε και από εδώ τίποτα παιδιά γιατο το WD Live HD έχει αρχισει να κανει νερά ..

Απαιτήσεις

- Να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα - ομαλότερα τα απαιτητικά αρχεία + BD ISO χωρις προβληματα υπότιτλων Αρχεια 3D δεν με ενδιαφέρουν μιας και δεν εχω ανάλογη τηλεόραση
- Gigabit lan
- Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει εσωτερικό δίσκο γιατί έχω NAS
- USB 2.0 η καλύτερα 3.0 αν υπάρχει στο budget μου
- Καλό interface. Αν μπορούμε να έχουμε κάτι ανάλογο των moviesheets ακόμα καλύτερα..

Τιμή μέχρι 150 Ευρώ (η λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο)

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια πείτε και από εδώ τίποτα παιδιά γιατο το WD Live HD έχει αρχισει να κανει νερά ..

Απαιτήσεις

- Να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα - ομαλότερα τα απαιτητικά αρχεία + BD ISO χωρις προβληματα υπότιτλων Αρχεια 3D δεν με ενδιαφέρουν μιας και δεν εχω ανάλογη τηλεόραση
- Gigabit lan
- Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει εσωτερικό δίσκο γιατί έχω NAS
- USB 2.0 η καλύτερα 3.0 αν υπάρχει στο budget μου
- Καλό interface. Αν μπορούμε να έχουμε κάτι ανάλογο των moviesheets ακόμα καλύτερα..

Τιμή μέχρι 150 Ευρώ (η λίγο παραπάνω αν αξίζει τον κόπο)

Dune 101...
GigaLan δεν έχει, αλλά παίζει καλύτερα (και δυσκολότερα αρχεία) από τα realtek GigaLan...
επίσης, Sigma inside... μιας και είπες "όσο το δυνατόν καλύτερα - ομαλότερα"
To interface παίρνει skins... και υπάρχει πρόγραμμα media library.

υγ. μια μικρή επιφύλαξη καθώς το είχα πριν αρκετό καιρό, αν και πιστεύω πως αν έχει αλλάξει κάτι, θα είναι προς το καλύτερο... Dune είναι αυτή.
υγ.2 BD iso είναι τα 3D συνήθως, αλλά λες ότι δεν θες 3D... ?

Dune 101...
GigaLan δεν έχει, αλλά παίζει καλύτερα (και δυσκολότερα αρχεία) από τα realtek GigaLan...
επίσης, Sigma inside... μιας και είπες "όσο το δυνατόν καλύτερα - ομαλότερα"
To interface παίρνει skins... και υπάρχει πρόγραμμα media library.

υγ. μια μικρή επιφύλαξη καθώς το είχα πριν αρκετό καιρό, αν και πιστεύω πως αν έχει αλλάξει κάτι, θα είναι προς το καλύτερο... Dune είναι αυτή.
υγ.2 BD iso είναι τα 3D συνήθως, αλλά λες ότι δεν θες 3D... ?

Η σειρά 101 είναι καλλίτερη ή χειρότερη από την 900;
Ποιο sigma έχει;
Τα ρωτάω γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για ελληνικούς υπότιτλους σε 3D sbs και iso.

Η σειρά 101 είναι καλλίτερη ή χειρότερη από την 900;
Ποιο sigma έχει;
Τα ρωτάω γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για ελληνικούς υπότιτλους σε 3D sbs και iso.

ποια είναι η "900"? Τα HiMedia εννοείς?
Sigma Designs 8671 @ 700MHz
3D ΒR ISO (frame packed / MVC) ΔΕΝ παίζει... μέχρι SBS, αλλά δεν θυμάμαι τι γινόταν με τους υπότιτλους... πρέπει να ρωτήσεις στο θέμα του (αν και η ερώτηση που απαντάω, είναι για ΜΗ 3D player)...