Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν εχω βρεί καποιο θέμα για το sidewinder 3 και προβληματίζομαι.. Από την αλλη τα Dune αν και δεν εχουν όλα όσα θα ήθελα φαίνονται πιο αξιόπιστα (όσο "απροβλημάτιστο" μπορεί να θεωρηθεί ένα Media player)

Αυτά τα 2 μπορουμε να τα βρούμε Ελλάδα ή μόνο από εξω ;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν εχω βρεί καποιο θέμα για το sidewinder 3 και προβληματίζομαι.. Από την αλλη τα Dune αν και δεν εχουν όλα όσα θα ήθελα φαίνονται πιο αξιόπιστα (όσο "απροβλημάτιστο" μπορεί να θεωρηθεί ένα Media player)

Αυτά τα 2 μπορουμε να τα βρούμε Ελλάδα ή μόνο από εξω ;

Διαβάζοντας και εγώ την πρόταση για το Sidewinder 3, έψαξα για δικό του θέμα αλλά δεν βρήκα.
Διάβασα τα χαρακτηριστικά του στο site της Xtreamer (έχει τον Realtek 1186) και υπάρχει στην ελληνική αγορά (sktroutz).

Το Dune 301 (ψάχνω και γι' αυτό) υπάρχει, επίσης, φοράει τον Sigma 8670 και έχει λίγα ευρώ παραπάνω.

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το Mede8er 600X3D...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101793-Mede8er-MED600X3D

αν και είναι πολύ φρέσκο ακόμα και ίσως έχει bugάκια (και ποιο δεν έχει δλδ...)

υγ. Sidewinder3 δεν θυμάμαι να έχει θέμα εδώ μέσα, βασικά μετά το μάλλον αποτυχημένο sidewinder2 , "θάφτηκε" σαν συσκευή / σειρά η sidewinder...

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το Mede8er 600X3D...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/101793-Mede8er-MED600X3D

αν και είναι πολύ φρέσκο ακόμα και ίσως έχει bugάκια (και ποιο δεν έχει δλδ...)

υγ. Sidewinder3 δεν θυμάμαι να έχει θέμα εδώ μέσα, βασικά μετά το μάλλον αποτυχημένο sidewinder2 , "θάφτηκε" σαν συσκευή / σειρά η sidewinder...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,

Εάν είναι έτσι όπως τα λες, τότε, πώς το προτείνουν τόσο ανεπιφύλακτα μερικοί (#1955 και 1956);
Όπως έχω γράψει, θέλω να αγοράσω ένα mp, βασικά, για τους υπότιτλους των 3d sbs ταινιών και των ταινιών BD iso που δεν παίζει ο mp της panasonic 50VT30 που έχω.

Βλέπω στην υπογραφή σου ότι έχεις εμπειιρία από Dune, Crystal Audio, Himedia κλπ
Τελικά, οι Dune HD 301 (Sigma 8670), Himedia 900a (Realtek 1186), Xtreamer sidewinder 3 (Realtek 1186) κλπ φαίνεται να φοράνε chip που υποστηρίζει 3d και ειδικά την προβολή ελληνικών υπότιτλων που με ενδιαφέρει.
Έχεις κάποια πρόταση γι' αυτούς ή άλλον;

ΥΓ Θα διαβάσω με την ησυχία μου το thread για τον Mede8er, για να σχηματίσω άποψη

Last edited:

για την ώρα 3D BR ISO μόνο όσα έχουν το 1186 (το 900Α που είχα δοκιμάσει σπίτι μου, δικτυακά υπέφερε όταν του έβαζα 3D ΒR ISO + HD audio)
dune το 303D που προστέθηκε στην σελίδα της dune πριν λίγες μέρες, θεωρητικά επίσης θα υποστηρίζει 3D BR ISO, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Το 301 μέχρι SBS

επίσης θεωρητικά, όλα θα παίξουν υπότιτλους σε SBS, έστω και αν χρειαστεί να τους περάσεις από to 3D subtitler... (δεν είναι τίποτα η διαδικασία, ούτε σε χρόνο, ούτε σε δυσκολία)

Χρόνια πολλά κ καλά Χριστούγεννα σε όλους, είμαι καινούριος στο forum κ θέλω να πω συνχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοηθάνε κ ενημερώνουν τους υπόλοιπους, ειναι πολύ σημαντικό

Κύριοι χρειάζομαι την συμβουλή σας, θέλω να αγοράσω ένα mp κ με ενδιαφέρει :
να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία,
να μην έχει προβλήματα με σπασίματα κτλ..,
να υποστηρίζει codecs ήχου dts dts Hd κτλ...,
να είναι λειτουργικό κ όχι πολύπλοκο για να το χειρίζομαι εύκολα
αν είναι δυνατόν να βελτιώνει την ποιότητα εικόνας του συστήματος
θα το συνδέω με εξωτερικό σκληρό δίσκο κ θα παίζω τα αρχεία μου απο εκεί... τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Κύριοι χρειάζομαι την συμβουλή σας, θέλω να αγοράσω ένα mp κ με ενδιαφέρει :
να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία,
να μην έχει προβλήματα με σπασίματα κτλ..,
να υποστηρίζει codecs ήχου dts dts Hd κτλ...,
να είναι λειτουργικό κ όχι πολύπλοκο για να το χειρίζομαι εύκολα
αν είναι δυνατόν να βελτιώνει την ποιότητα εικόνας του συστήματος
θα το συνδέω με εξωτερικό σκληρό δίσκο κ θα παίζω τα αρχεία μου απο εκεί... τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Xtreamer Prodigy , Mede8er 600X

Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά!
Έχω την 47LG7000 με CI κάρτα για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια ...
Λόγω του ότι με την κάρτα αυτή έχω κάποια θέματα αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά εξωτερικού αποκωδικοποιητή - media player...
Ψάχνω ώστε να είναι Full HD, να έχει WI-FI, να παίζει και σαν Web-TV, Dual Tuner, υποδοχή για Hard Disk και να μην έχει cinavia κτλ κλειδώματα ....
Έχετε κάτι υπόψιν ???
Ευχαριστώ και καλά να περνάτε!

Last edited:

Ψάχνω ένα φτηνό media player για μια φίλη χωρις γνώσεις και πολλές απαιτήσεις γύρω στα 50
Απο λίγο που έψαξα είδα ότι υπάρχει ο seagate Go Flex και ο Τurbox Starlet.

Ποιος απο τους δύο; Υπάρχει κανένας τρίτος

Καλησπέρα και χρόνια σας πολλά!
Έχω την 47LG7000 με CI κάρτα για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια ...
Λόγω του ότι με την κάρτα αυτή έχω κάποια θέματα αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά εξωτερικού αποκωδικοποιητή - media player...
Ψάχνω ώστε να είναι Full HD, να έχει WI-FI, να παίζει και σαν Web-TV, Dual Tuner, υποδοχή για Hard Disk και να μην έχει cinavia κτλ κλειδώματα ....
Έχετε κάτι υπόψιν ???
Ευχαριστώ και καλά να περνάτε!

Xtreamer Prodigy Black http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-prodigy-black.html

Ευχαριστώ onlineN , είναι καλή επιλογή απλά μου έχουν πει οτι είναι λίγο πολύπλοκο κ οτι είχε κ κάποια προβληματάκια στο παρελθόν, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...τι γνώμη εχεισ για το dune tv 301 ? θα ήθελα κ την γνώμη του vader κ των άλλων.

+1 σε αυτό που λέει ο onlineN.
Δεν θα βρεις αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα.

Ευχαριστώ SkyNett, απλά με είχε τρομάξει φίλος στο forum που είπε οτι ο prodigy έχει προβλήματα. έχει αντιπροσωπεία Ελλάδα-Θεσ/νίκη ?

Βλέποντας, εκ πρώτης όψεως, τα χαρακτηριστικά του Prodigy και του Sidewinder 3 καταλαβαίνω ότι πρέπει να φοράνε και οι δύο το 1186 αλλά δεν βλέπω τις διαφορές που να δικαιολογούν τη διαφορά τιμής (174 ο πρώτος, 99 ο δεύτερος).

Μπορεί να βοηθήσεις;

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για την προσφορά που βρήκα, παρήγγειλα απο το κινεζο site www.linkdelight.com το Egreat R6S (με το 1186 chipset) στα 55 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά (12.5 US $), βάζοντας και ένα κουπόνι XMAS04 που αφαιρεί και 4 δολλάρια. Φυσικά μην το περιμένετε άμεσα γιατί θα κάνει λογικά 3-4 εβδομάδες. Εγγύηση δίνουν 1 χρόνο αλλά λόγω απόστασης και κόστους μεταφορικών...ού μπλέξεις! Αν χαλάσει, the poulos...Γενικά όμως βλέπω ότι είναι αξιόπιστο μηχανάκι και με αρκετό support, official και μή.

Last edited:

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για την προσφορά που βρήκα, παρήγγειλα απο το κινεζο site www.linkdelight.com το Egreat R6S (με το 1186 chipset) στα 55 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά (12.5 US $), βάζοντας και ένα κουπόνι XMAS04 που αφαιρεί και 4 δολλάρια. Φυσικά μην το περιμένετε άμεσα γιατί θα κάνει λογικά 3-4 εβδομάδες. Εγγύηση δίνουν 1 χρόνο αλλά λόγω απόστασης και κόστους μεταφορικών...ού μπλέξεις! Αν χαλάσει, the poulos...Γενικά όμως βλέπω ότι είναι αξιόπιστο μηχανάκι και με αρκετό support, official και μή.

Ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά έλεγξες 1) αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και 2) ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές εκτός του ότι στην περιγραφή και των δύο αναφέρει wifi αλλά το δείχνει μόνο στο ακριβότερο.

Τέλος, βλέπω ότι έχει και $13,50 μεταφορικά αλλά και πάλι είναι φτηνό.

Το σύστημα δεν αφήνει να συμπληρώσω το προηγούμενο μήνυμα και συγκεκριμένα ότι υπάρχει θέμα για τον Egreat R6S.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά έλεγξες 1) αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους και 2) ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές εκτός του ότι στην περιγραφή και των δύο αναφέρει wifi αλλά το δείχνει μόνο στο ακριβότερο.

Τέλος, βλέπω ότι έχει και $13,50 μεταφορικά αλλά και πάλι είναι φτηνό.

Δεν έχει WiFi το R6S, αυτό δηλαδή με τα 61 δολλάρια και κάτι. Αυτό που είναι στα 71 είναι άλλο μοντέλο. Φυσικά και παίζει ελληνικούς υπότιτλους το R6S, και μάλιστα είναι και με European Adapter το ρεύμα του.
Εξάλλου του βάζω ότι firmware θέλω. Αυτό που παρήγγειλα είναι ακριβώς αυτό : http://www.linkdelight.com/013244-Egreat-R6S-1080p-Wifi-3D-Android-Blue-ray-Network-HD-Player.html