Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Κύριοι έιμαι έτοιμος να παραγγείλω το dune tv 301 aw τώρα κ να το έχω το απόγευμα, τιμή 200 euro . Ποια είναι η γνώμη σας? είχα ένα wd generation 2 κ ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά τώρα θέλω κάτι καλύτερο όσο αφορά την ποιότητα εικόνας κ την υποστήριξη αρχείων. Θα κάνω streaming από εξωτερικό σκληρό δίσκο.θέλω γνώμες γρήγορα για να προλάβω να το παραγγείλω, ευχαριστώ

Βλέποντας, εκ πρώτης όψεως, τα χαρακτηριστικά του Prodigy και του Sidewinder 3 καταλαβαίνω ότι πρέπει να φοράνε και οι δύο το 1186 αλλά δεν βλέπω τις διαφορές που να δικαιολογούν τη διαφορά τιμής (174 ο πρώτος, 99 ο δεύτερος).

Μπορεί να βοηθήσεις;

Το Prodigy είναι ακριβότερο λόγω της δυνατότητάς του να έχει DVB-T , παίρνει 3.5" δίσκο ενώ το Sidewinder 2.5" άλλο σασί. Βασικά το Sidewinder 3 συμφέρει εάν όλα τα επιπλέον προηγούμενα δεν τα χρειάζεται κανείς.

Κύριοι έιμαι έτοιμος να παραγγείλω το dune tv 301 aw τώρα κ να το έχω το απόγευμα, τιμή 200 euro . Ποια είναι η γνώμη σας? είχα ένα wd generation 2 κ ήμουν σχετικά ευχαριστημένος αλλά τώρα θέλω κάτι καλύτερο όσο αφορά την ποιότητα εικόνας κ την υποστήριξη αρχείων. Θα κάνω streaming από εξωτερικό σκληρό δίσκο.θέλω γνώμες γρήγορα για να προλάβω να το παραγγείλω, ευχαριστώ

Μην κάθεσαι . Χτύπα το .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Υπάρχει και ένα σε αγγελία ενός συμφορουμίτη, εάν ενδιαφέρεσαι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας. Κάτοχος του WD media player (μαλλον πρωτης γενιας) και σκεφτομαι για κατι ασυρματο. Δεδομενου οτι δε με ενδιαφερουν 3D κλπ, καταληγω ( ; ) στο Western Digital TV Live στα 86 ευρω. Ωστόσο διαβαζοντας τι κανει και τι δεν κανει, δεν εχω καταλαβει αν μεσω wifi μπορει να βλεπει τους τοπικους σκληρους δισκους του PC και να παιζει απο κει οπως απο ενα συνδεμενο πανω του usb. Ειναι εφικτο αυτο μεσω samba πχ; Ο router μου ειναι Ν οποτε λογικα δε θα εχει προβλημα γρηγορης μεταδοσης ακομα και για μεγαλα mbps. Επίσης να πω ότι ο AV ενισχυτης πανω στον οποιο συνδεεται το παλιο WD ειναι σχετικα παλιος (SONY STR-DG 510 του 2006), υπαρχει λετε περιπτωση λογω νεοτερων HDMI versions κλπ να εχουμε ασυμβατοτητες; Ευχαριστω!

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν το κάνεις μόνο για το wifi και ασύρματη μετάδοση τότε καλύτερα όχι. όχι μόνο για αυτό αλλά για όλα τα ασύρματα. πρώτα σιγουρέψου ότι με ασύρματο δε θα έχεις πρόβλημα. ΤΟ ασύρματο δεν παρέχει εγγύηση απροβλημάτιστης μετάδοσης, ας είναι και wifi n.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

αν το κάνεις μόνο για το wifi και ασύρματη μετάδοση τότε καλύτερα όχι. όχι μόνο για αυτό αλλά για όλα τα ασύρματα. πρώτα σιγουρέψου ότι με ασύρματο δε θα έχεις πρόβλημα. ΤΟ ασύρματο δεν παρέχει εγγύηση απροβλημάτιστης μετάδοσης, ας είναι και wifi n.

Nαι ο βασικος λογος ειναι να εχω προσβαση στα folders με τις ταινιες απο το σαλονι και να μη χρειαζεται καθε φορα να μεταφερω σε στικακι πολλα gb. To PS3 που καθεται πανω στον ιδιο A/V πιανει σχετικα καλες ταχυτητες αλλα δεν το εχω δοκιμασει (μιας και ΔΕΝ παιζει) σε mkv υψηλης ροης. Σκεφτηκα και καλωδιωση μεσω ηλεκτρικου δικτυου (αδυνατο να φερω ethernet μεχρι το player). Θα δοκιμασω με το laptop να δω μεσω wifi shared folders του κεντρικου pc και να το βαλω να παιξει ενα 1080p, ή εστω να τεσταρω μια μεταφορα μεγαλου αρχειου για να δω ταχυτητες..

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ψάχνω ένα φτηνό media player για μια φίλη χωρίς γνώσεις και πολλές απαιτήσεις γύρω στα 50
Απο λίγο που έψαξα είδα ότι υπάρχει ο seagate Go Flex και ο Τurbox Starlet.

Ποιος από τους δύο; Υπάρχει κανένας τρίτος

Καμιά απάντηση για αυτό
Είδα επίσης ότι σε αυτά τα λεφτά είναι και οι Phillips h2000 και, Lifieview 234
Δυστυχώς δεν βρήκα αντίστοιχα θέματα για κανενα απο τα τεσσερα

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ευχαριστώ μάγκες, προχώρησα στην παραγγελία κ λογικά θα το έχω μέχρι της 21.00 το βράδυ το dune. makfil η αγγελία αφορούσε himedia νομίζω. Για το dune hd tv 301 πως θα περάσω το τελευταίο firmware ? θα το κάνει μόνο του αυτόματα ?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ευχαριστώ μάγκες, προχώρησα στην παραγγελία κ λογικά θα το έχω μέχρι της 21.00 το βράδυ το dune. makfil η αγγελία αφορούσε himedia νομίζω. Για το dune hd tv 301 πως θα περάσω το τελευταίο firmware ? θα το κάνει μόνο του αυτόματα ?

Έκανα λάθος και σου έδωσα το 900a αντί για το σωστό το οποίο, όμως, φαίνεται ότι πουλήθηκε προχθές γιατί ο πωλητής ζήτησε να κλειδωθεί η αγγελία.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ψάχνω ένα φτηνό media player για μια φίλη χωρις γνώσεις και πολλές απαιτήσεις γύρω στα 50

Ποιος απο τους δύο; Υπάρχει κανένας τρίτος

Κοίταξε και το Philips HMP 3000. Για τον Seagate δεν ξερω αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου onlineN και μάλλον απ ότι βλέπω είναι ότι χρειάζομαι! Υποθέτω ότι υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους... Το βράδυ που θα έχω χρόνο θα το ψάξω και λίγο καλύτερα.
Ευχαριστώ και πάλι!

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου onlineN και μάλλον απ ότι βλέπω είναι ότι χρειάζομαι! Υποθέτω ότι υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους... Το βράδυ που θα έχω χρόνο θα το ψάξω και λίγο καλύτερα.
Ευχαριστώ και πάλι!

Ελληνικούς υποτίτλους? Αυτό πια δύσκολα θα το συναντήσεις σαν πρόβλημα.
Υποστηρίζει ελληνικό interface......

Τελικά αυτό που λένε όσο περισσότερο διαβάζεις τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι μάλλον ισχύει...
Θέλω λοιπόν και γω με τη σειρά μου να αγοράσω ένα media player.

1) Προορίζεται για να συνοδέψει ένα σύστημα με ενισχυτή και ηχεία.
2) Το ζητούμενο είναι να βελτιώσει την εικόνα που παίρνω αυτή τη στιγμή από την tv μου στις ταινίες (έχω τη samsung 40eh6030).
3) Θέλω να παίζει όλα τα γνωστά format ταινιών και ήχου. Το 3D δεν είναι must αλλά θα ήθελα να υπάρχει (όχι το sbs).
4) Θα συνδέω σε αυτόν έναν εξωτερικό σκληρό(χωρίς τροφοδοτικό) και θα παίζω ταινίες και μουσική από αυτόν.
5) Θα ήθελα να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο δίκτυο μου και να παίξει αρχεία από αυτό αλλά χωρίς αυτό όμως να είναι είναι προτεραιότητα. Δηλαδή τις υψηλής ανάλυσης ταινίες (1080-720p) θα τις βάζω στον εξωτερικό σκληρό.
6) Τέλος επειδή είμαι άσχετος στον χώρο δεν θα ήθελα να πάρω κάτι ακριβό. Για παράδειγμα διάβασα αρκετά καλά λόγια για το Dune Smart αλλά στα χέρια μου δεν θα αξιοποιηθεί όπως στα χέρια ενός που γνωρίζει ακριβώς τι ζητάει και τι παίρνει. Οπότε θέλω να πάω σε κάτι πιο φτηνό. Τιμή δεν θα πω, απλά θα ήθελα αυτό που θα πάρω να αξίζει τα λεφτά του και κυρίως να μου κάνει τη δουλεία που θέλω ακούραστα.

Έκανα λάθος και σου έδωσα το 900a αντί για το σωστό το οποίο, όμως, φαίνεται ότι πουλήθηκε προχθές γιατί ο πωλητής ζήτησε να κλειδωθεί η αγγελία.

Ναι..
Εγώ είμαι ο τυχερός..

Ναι..
Εγώ είμαι ο τυχερός..

Με 'γειές!!!

Ψάχνω ένα φτηνό media player για μια φίλη χωρις γνώσεις και πολλές απαιτήσεις γύρω στα 50

Ποιος απο τους δύο; Υπάρχει κανένας τρίτος

Φίλε μου αυτές τις μέρες ξεστοκάρει το multirama τα himedia 600A, μόνο από τα μαγαζιά, στα 59 . Ειναι πολύ καλό player, με ώριμο firm, και πολύ όμορφο εμφανισιακά. Βρήκε φίλος κομμάτι πριν λίγο, οπότε πιθανόν να υπάρχουν άλλα, πρέπει όμως να τηλεφωνήσεις να σου πούνε που -και αν- έχουν μείνει... Νομίζω ότι ειναι πολύ ανώτερο από όλα όσα αναφέρεις (κανονική τιμή του ήταν 100+ στην ελλάδα).

Καλησπερα στην παρεα,
ενδιαφερομαι για αγορα media player καθως ο WD HDTV που εχω δείχνει την ηλικα του πλεον, με ενδιαφερει η αναπαραγωγη mkv 1080p, χωρις να αναγκαζομαι να ενσωματωνω τους υποτιτλους, καθως και mkv sbs 3d. Δικτυακες ευκολιες δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα (καλοδεχουμενες αν υπαρχουν). Κλεινω προς Appstreamer-G καθως ο προυπολογισμος δυστυχως ειναι αρκετα μαζεμενος. Αξιζει? Αλλες προτασεις με ταβανι τα 100 ευρω?
Ευχαριστω

Με 'γειές!!!

Φίλε μου αυτές τις μέρες ξεστοκάρει το multirama τα himedia 600A, μόνο από τα μαγαζιά, στα 59 . Ειναι πολύ καλό player, με ώριμο firm, και πολύ όμορφο εμφανισιακά. Βρήκε φίλος κομμάτι πριν λίγο, οπότε πιθανόν να υπάρχουν άλλα, πρέπει όμως να τηλεφωνήσεις να σου πούνε που -και αν- έχουν μείνει... Νομίζω ότι ειναι πολύ ανώτερο από όλα όσα αναφέρεις (κανονική τιμή του ήταν 100+ στην ελλάδα).

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ήδη την μετέφερα.
Θα κάνουμε μια κρούση στα Multirama και αν δεν το βρούμε πάμε απέναντι είναι το Πλαίσιο και περνούμε το starlet

Με 50 ευρώ παίρνει κανείς το Xtreamer Pro από τον εδώ αντιπρόσωπο!! (elnetcom.gr) To θεωρώ πιο συμφέρουσα αγορά από το ......Starlet....

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Με 50 ευρώ παίρνει κανείς το Xtreamer Pro από τον εδώ αντιπρόσωπο!! (elnetcom.gr) To θεωρώ πιο συμφέρουσα αγορά από το ......Starlet....

http://elnetcom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=13&lang=en

Ultra 1: 320
Pro: 135
Sidewinder2: 135
Sidewinder3: 139
Prodigy Black: 225
Elvira: 55

?